Toukokuun LivBox

Aikani LivBox-tähtibloggaajana päättyi (nyyh), mutta yhteistyöbokseja on luvassa vielä tämän toukokuun jälkeen yksi. Moni boksin tilaajista varmasti yhtyy mielipiteeseeni siitä, että tämä toukokuun boksi oli kyllä paras boksi ainakin pitkään aikaan. Koska olihan se!

Hain oman boksini Postista eilen ja no enpä kyllä taas etukäteen malttanut odottaa boksin sisällön näkemistä, kun jotkut ovat sen kanssa niin pirun nopeita! Tällaista löytyi kuitenkin omasta boksista:

Cutrin Reflection Color Boost shampoo ja hoitoaine – Joo, näistä tykkäsin. Sopivan suuret minikoot, joten nämä on kiva ottaa pidemmällekin reissulle. Ainoa vaan, että mulla ei näillä näkymin ole tiedossa pitkään aikaan yhtään minkäänlaisia reissuja, joten näitä minikokoisia tuotteita sen kun kertyy! Ehkä mä alan käyttää näitä kuitenkin ihan suosiolla kotona vaan, heh.

Dermalogica SkinPerfect Primer SPF30 – Siis tämä pieni 7 ml putilokin on jo tosi kallis, koska 22 ml tätä tököttiä maksaa huikeat 77 euroa! Dermalogica on tuttu ja mieluinen merkki ja tätä kokeilen todella mielelläni. Tämä on värillinen primer ja väri on aika tumma, joten monilta tämä ikävä kyllä saattaa jäädä käyttämättä, luulisin. Omaan nassuun luulisin sopivan.

D&G Dolce EdP – Minituoksut ovat aina kivoja ja tätä ehdin jo suihkaistakin. Ja ihan varmasti käytän loppuun, mukavan raikas. Aiemmasta boksista tullut Chloé-minituoksu loppui just, pidin siitäkin.

Paese Rouge With Argan Oil -poskipuna – Tämä oli mulle boksin lempparein tuote, vaikkakin poskipunan hurja glittermäärä epäilyttää. Poskipunien testaaminen on silti tosi kivaa, joten jee! Sain sävyn nro 37, joka on mulle mieluinen.

Sally Hansen Diamond Strength -kynsilakka – Tällaisia olen omistanut aiemminkin, laatu on ollut ihan ookoo, mutta ei kuitenkaan ihmeellinen. Tästä pullosta tosin pidän, nätti. Värikin (Sweetie Pie) menettelee, kiva persikkainen.

Aco Sun cerat SPF 30 -huulivoide – Tämä on kiva kesällä! Pidän myös tuoksusta! Toivottavasti tämä ei tee huulista valkoisia…

Ibero helmikorvakorut – Nämä oli kyllä vähän että täh. Ei yhtään mun tyyliset korvakorut ja olen muualtakin lukenut ihmettelyjä näistä…Tavallaan kyllä on kiva, että boksissa on tällainen ns. yllärituotekin, etenkin aikaisemman boksin hammastahna oli jotenkin hauska. Mutta nämä korvikset saivat kyllä vaan pienen kulmienkohotuksen osakseen. Menee ehkä liian krääsäosastolle.

Kokonaisuutena boksi oli mielestäni tosi jees. Lisäksi mukana tuli 10 euron etuseteli Dermalogican verkkokauppaan.

Mitä te piditte toukokuun boksista? Oman boksinne voitte tilata täältä.

24 Comment

 1. nea says: Vastaa

  Jee, mä kun en enää tilaa mitään boksia, niin saan näköjään iloa muiden bokseistakun 😀 Tuosta paketista olisin tykännyt eniten poskipunasta ja huulivoiteesta, hyvää peruskäyttökamaa ja ite tykkään kimalluksesta/ hohteesta poskipunassa. Kynsilakkoja on noissa aina ja ne on vähän plaah mutta tosta väristä oisin kyllä tykännyt paljon! Shampoot ois ollu vähän ohi kun en värjää tukkaa ja inhoan noita ihon värituotteita, kun oon itse niin kalmonaama, että menee aina roskiin. Sitä vastoin noi korvikset on musta aika kivat 🙂 Minihajuvedet on kanssa super-jees! Aika kiva tuo naytti olevan!

  1. Saat noi korvikset! 😛

   Mäkään en enää värjää hiuksia, mutta väriä näissä kuitenkin vielä on niin paljon, että noi menee ihan hyvin. Tai no, näköjään vaalennan kuitenkin, joten eiköhän noi käy sellaiseenkin. 😀

  2. Ja munkin poskipunassa on ehdottomasti oltava hohdetta, mutta glitteriä…ehkä ei. Saa nähdä, miten paljon tää kimaltaa!

 2. Niina says: Vastaa

  Eilen juuri blogiin kirjoittelinkin ensimmäisestä boxistani, jota odotin kuin kuuta nousevaa. Mut tämänhän sä varmaan tiesitkin. 😉 Ehdin jo testata boxista tullutta hoitsikkaa, kynsilakkaa, poskipunaa ja hajuvettä. Kaikki jutut menee varmasti käyttöön. Paitsi noi korvikset, jotka olivat aika ääääh suoraan sanottuna. 😀

  1. Joo luinkin aamulla puhelimella (ratikkapysäkillä) sun postauksen! 🙂 Kivaa, et löytyi sustakin paljon kivaa 🙂

 3. eekku says: Vastaa

  Tykkäsin boxista

 4. kaunis toi SHn lakka!!

  1. Joo ehkä se tulee käytettyä ite 🙂

 5. Nova says: Vastaa

  Ihan jees boksi, mulla oli kynsilakan sijaan Clarinsin miniripsari ja se oli boksin paras tuote, olin mielessäni toivonutkin josko toistekin lootasta paljastuisi jonkin tyyriimmän merkin ripsari. Nuo korvikset olivat kyllä melkoiset, ei yhtään munkaa tyyliä ja mieluiten olisin ollut saamatta ne…

  1. Mä otin mieluummin kynsilakan, koska pidennysten ja kestomaskaran takia ei tuu ripsaria kulutettua…nojoo, joskus alaripsiin, mutta harvemmin!

 6. Mulla kynsilakan sävy oli vähän sellainen, että en oo varma tykkäänkö,vähän semmoinen vihertävän hopea.. mutta en oo kyllä vielä kokeillu miltä se kynnellä näyttää… 😀

  1. Ääks!

 7. LauraL says: Vastaa

  Mä en kyllä jotenkin tykänny tästä boksista. Ääh, en huomannukaan että se dermalogica oli värillinen, taitaa olla liian tumma sitten ja jäädä käyttämättä, ehdin jo innostua tuotteesta, enempää kuitenkaan sitä tutkimatta, höh.
  Ja sampoo ja hoitsikka, no ihan ok, mutta kun en värjää hiuksia niin..no käytettyä tulee kuitenkin.
  Kynsilakka olis ollu varmaan ihan jees, mutta se väri on ihan suoraan sieltä.., se on sellanen talvinen kimalteleva, ei yhtään kesäinen ja raikas, olin tosi pettyny.
  Eikä poskipunaakaan tuu ihan hirveesti käytettyä, no tota huulirasvaa tulee varmaan joskus sipastua. Ei tää ehkä huonoin ollu muttei kivoinkaan.

  1. No siis kuulemma toi primer käy iholle kuin iholle, joten eiku testaamaan. 🙂

   Tylsää, että sait tylsän sävyn kynsilakkaan. 🙁 Monesti just näissä sävyissä tulee se huti.

 8. bubbs says: Vastaa

  Mä vähän järkytyin tuosta Dermalogican primerin sävystä ensivilkaisulla, mutta testasin rohkeasti ihan kopiopaperin valkoiseen naamaani ja kyllä kannatti kokeilla, ei se mielestäni jättänyt mitään sävyä ihoon ihan ohuesti levitettynä, aika kauniin pinnan kyllä.

  1. Hienoa! Mä en oo vielä ehtinyt testata, kun en tiedä, soveltuuko tää mineraalimeikin alle…

 9. Boksi ei tällä kertaa mitään isoja riemun kiljahduksia aiheuttanut, oli sellainen ihan jees.
  Eniten tykkäsin shampoosta ja hoitsikasta sekä kynsilakan sijaan tulleesta mini-ripsarista.
  Poskipunia en aiemmin ole käyttänyt (omistan yhden Paul & Joe-merkin kissahahmoisen puikko-poskipunan, jota en oo raaskinut siitä syystä käyttää), kun en osaa niitä käyttää, niin se oli vähän plaah.
  Olen kuitenki kahdesti sitäkin kokeillu ja kyllähän se kivasti väriä antaa poskille. Överit saisin kyllä helposti aikaan eli sitä täytyy kyllä laittaa tosi varovasti ja ihan vaan pieni hipaisu.
  Tuo kestää mulla varmaan loppuelämän :D.
  Huulirasva oli myös vähän plaah, liekö jotain tekemistä sillä, että varastoissa on ennestään 3(kymmentä) huulirasvaa odottamassa käyttöä… 😀
  Korvikset oli aika yllätys, mutta näytti kivoilta. Aion käyttää, jos eivät kutita korvia (eli jos eivät sisällä nikkeliä).

  1. Pikku sipaisu ainakin tätä poskipunaa riittää!

 10. Skin Perfect Primer on sävytön, vaikka muka näyttääkin tummalta. On nimittäin tämän lakananaaman HG-primer, voin suositella myös muille kalmoille ihan hyvillä mielin. 😀

  1. Jee, hyvä!

 11. Korvikset oli kyllä vähän wtf-luokkaa. 😀 Taitaa mennä suoraan roskakoriin, ellei joku kaveri välttämättä halua..
  Poskipunassa epäilyttää ne hileet, vaikka koostumus olikin ihanan pehmeän tuntuinen. Ei ole ihan ensimmäisenä tullut mieleen, että niihinkin voisi jotain öljyä lisätä.
  Huulirasva oli jeejee-koska edellinen – carmexin lemppari – lopahti, enkä ole löytänyt vielä uutta. Tuo jättää kivan pehmeäksi huulet, mutta ei kuitenkaan valkoista mössökerrosta, niinkuin jotkut suojakertoimelliset huulirasvat.

  1. Joo mä tykkään kyllä tosta poskipunasta, ei oo siis liian hileinen! 🙂

 12. Anonymous says: Vastaa

  Minä en ole ollut kertaakaan näin pettynyt livboxiin ja samanlaisia kommentteja odottaen olen lueskellut muiden arvioita, mutta te muut näköjään tykkäsittekin!! Outoa… Se oli ihan täynnä sitä mustaa täytettäkin, ensireaktio oli, että onko täällä yhtään mitään! Eikä siellä sitten mitään kivaa ollutkaan. :/

  1. Oho! Nojoo, eihän tietty kaikki kaikesta tykkää. 🙂 Toivottavasti ens kuun boksi olis sulle parempi!

Vastaa