Minä itse!

Hihii! Onneksi tajusin edes joitakin aarteita ottaa mukaani, kun 20-vuotiaana vanhempieni luota omaan asuntoon Töölöön ampaisin (jossa siis asun edelleen). Yllä olevassa kuvassa rakas ystäväkirjani ala-asteajoilta, mukana myös pari tyyppiä joihin olen edelleenkin jonkinlaisissa yhteyksissä. Mulla on muuten tuossa luokkakuvassa silmät kiinni, tottakai, aina oli. Ja aina myös harmitti. Lukiossa kieltäydyin luokkakuvista, koska niistä ei kuitenkaan koskaan tullut hyviä. Taitaa olla helpompaa nykyään, eiköhän niitä napata jo kymmeniä ja niistä mukulat saa valita parhaat? Mut nyt tää aihe lähti taas ihan lapasesta jo heti alkuunsa.

Niin. Siis. Koska havaitsen, etten enää kirjoittele tätä blogia ainoastaan ja vain omille silmilleni, päätin tehdä jonkinlaista ystäväkirjatyyppistä infoa itsestäni. Kun on kuulemma tärkeää, ettei täällä höpise vain itsekseen, vaan ottaa myös mahdolliset lukijansa huomioon. Niin ehkä tämä nyt sitten on kiinnostavaa. Ehkä ei. Tässä kuitenkin tulee:

Nimi: Heini
Syntynyt: 14.8.1983 Helsinki
Perhe alunperin (ja nyt): Isä, äiti ja isoveli
Perhe nyt: Avomies ja Reiska
Asuinpaikka: Helsinki
Koulu/Työ: Takana Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, nyt töissä lehtitalossa
Harrastukset: Motivuksen muokkaustunnit, satunnainen maastoratsastus, lukeminen, tv, elokuvat
Lempiruoka: Kiinalainen ja italialainen (keittiö, ei ihminen)
Tykkään: Elokuvat, kirjat, teatteri, matkustelu, kissat, koirat, käärmeet, liskot, kynsilakat, irtokarkit, tatuoinnit, kuuma kaakao, poliisit, nukkuminen, syöminen, uudet vaatehankinnat, suorapuheisuus, Quentin Tarantino, lävistykset (mutta nykyään enimmäkseen lähinnä muilla), popcornit, Metallica, iPhone, nörtteily, lämpimässä meressä uiminen, leivokset, kiinnostavien ihmisten tapaaminen, bensan haju, Lady Gaga, pokeri (Teksu NL), pehmisjätski, jugurttijätski, auringossa makoilu, limsa, hurrikaanit, sähköpostien kirjoittaminen, uusien meikkien testaaminen, Marilyn Manson, delfiinit, Hello Kitty-laastarit, urheilun jälkeinen superolo, Rammstein, Anna Perho, pyykin peseminen, monetkin eri puurot, mIRC, mansikat ja kermavaahto, aikakauslehdet, vasta ajetun nurmikon tuoksu, saunominen, nettishoppailu, juoruilu (joskus, aina)…
En tykkää: Kova tuuli sillon kun pitää itse olla ulkona ja hiukset on auki, pitkät kynnet (ja rakennekynnet hyi), töykeät mummot, lapset, ”pitkät kalsarit” eli välihousut, sateenvarjon käyttäminen, sudenkorennot, kun mies ei kuuntele, Paavo Väyrynen, korvatulpat, vanhojen ihmisten haju, kylmyys, kokkaus, Ben&Jerry’s-jätski, suihkussa käyminen kun on yksin kotona, turkikset, Nivean deodoranttien haju, hämähäkit, toooodella hitaasti puhuvat ihmiset, kaikki eläimiin kohdistuva epäoikeudenmukaisuus, urheiluvaatteet, astioiden laittaminen astianpesukoneeseen, kuiva iho, tumma suklaa, kauhuelokuvien katsominen leffateatterissa kun ei kehtaa koko ajan pitää käsiä silmien edessä, PMMP, kun kynsilakan joukkoon menee pieniä karvoja jotka huomaa vasta kun lakka on jo kuivunut, pienet muovipussit, nälän tunne, limakäärmekarkit…
Unelmoin: Matkasta Japaniin/Australiaan/Etelä-Amerikkaan/Islantiin, toisesta kissasta, rikastumisesta, loppuelämän kestävästä terveydestä, suuresta tatuoinnista selkään, muutosta ulkomaille…
Toteutuneita unelmia: Asunto Töölössä, Reiska, koulusta valmistuminen, oma blogi!, oman asunnon ostaminen, reissu Kapkaupunkiin, safarit Etelä-Afrikassa, no tietty monet muutkin toteutuneet matkat…
Muuta mielenkiintoista: Haluaisin ehkä opiskella lisää. Ajoin ajokortin vasta pari vuotta sitten. Silmäni on laserleikattu. Kotona kävi työpäivän aikana murtovarkaita vuosi sitten. Reiska on kansikuvapoika. Otan ehkä joskus silikonit.

Siinä nyt oli jotain pientä. Nämä nyt tietenkin sellaisia, mitä ekana tulee mieleen, eli ihan niin kuin oikeaan ystäväkirjaan kirjoittaessa. Ja tätä muuten en tunnusta EDELLEENKÄÄN:

Hahah!

6 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Aika pysäyttävä tuo loppu ”Otan ehkä joskus silikonit”, noh emmä kyl tiedä kantsiiko. Taino laita jotai kuvia puolueettomaan arviointiin. Missä lehissä oot ollu muute mallina?

 2. Ei kai sen pitäis mitenkään pysäyttävä sentäs olla. Pitäisikö tehdä blogipostaus tisseistä? Laitetaan harkintaan. Laitetaan tämä toinenkin.

 3. Hauska postaus ^_^.
  Itsekin vähän hämmästyin tuota silikoni-hommaa, et yhtään vaikuta sellaiselta ihmiseltä, joka sellaiset ottaisi :).
  Oon saanu sen kuvan, että oot tosi itsevarma ihminen joka on tyytyväinen itseensä eikä välitä p*skaakaan, mitä mieltä muut ovat itsestäsi :).

  Tosin mikäpä mie oon hämmästelemään, itsekin kyllä olen välillä haaveillut kyseisestä asiasta lähinnä sen takia, että voisin edes rintsikoita löytää kaupasta..
  Nyt saa niitä hakea kissojen ja koirien kanssa, kun kaikki ”omat koot” aina loppu. Tosin täytyy ensin ammattilaisen kanssa löytää ne ”oikeankokoiset” ennen kuin enempiä leikkauksesta haaveilen (nyt en todellakaan oikeankokoisia rintsikoita käytä..)

 4. En mä välitäkään siitä, mitä mieltä muut ovat, ja siksi tuon tuohon uskalsin kirjoittaakin. 🙂 Mulla ei ole mitään kauneusleikkauksia vastaan (tietyissä rajoissa), ja vaikka silikonit eivät just tällä hetkellä ole mun ostoslistalla, mahdollisesti silti ne joskus vielä hommaan. Mulle rinnat ei oo koskaan olleet mikään sellainen asia, mitä naisissa edes katson, jos ne eivät ole mitenkään tosi vahvasti tyrkyllä. Ja mulla ei tosiaankaan ole mitään itsetuntotuskia omiakaan rintojani kohtaan. 😀 Tällä hetkellä olen niihin ihan tyytyväinen, mutta saattaapi tulla se päivä, kun en enää ole. Ja pidän silikonirintojen ulkonäöstä. Löydän kyllä oikean kokoiset rintsikat, pienirintaisen tuska löytyy lähinnä paitojen ja kivannäköisten mekkojen kanssa, joista monet vaativat vähän enemmän täytettä rintojen kohdalle.

  Olen myös sitä mieltä, että jos jotakin tässä elämässä haluaa kokeilla ja tekee mieli, niin se vaan pitää toteuttaa, kerranhan täällä vaan -toivottavasti- eletään!

 5. Moi, unohduin selaamaan blogiasi uteliaisuudesta ja tässä kohtaa klikkasin ”Seuraa” -nappia. Oman ikäisiä mielenkiintoisia bloggaajia ei ole mun kohdalle ennen juurikaan sattunut, mutta kerta se on ensimmäinenkin! Lisäksi tykkään katsoa blogisi banneria, Reiska näyttää veikeältä, ja silikonitissien harkinnasta myös plussaa. Rohkeaa myös julkisesti kirjoittaa siitä! En mäkään sellaista sulkis pois, mutta ei ehkä nyt kuitenkaan tällä hetkellä ole ajankohtainen asia. Anyhoo, tuun takas. o/

 6. inkeri.: Oho, onpa hauskaa! 🙂 Seurata toki saa! 🙂 Mulla tuntuu olevan kanssa vähän sama ongelma, vaikea löytää nimenomaan oman ikäisten ihmisten blogeja, jotka eivät käsittele äitiyttä ja vauvoja. :/ Mutta kovasti on kuitenkin koko ajan haku päällä 😀 Tätä just mietin pitkään, ennen kuin aloin bloggaamaan, et onks tää bloggailu lähinnä paljon nuorempien hommaa ja alkaako mua heti ahdistaa. No, ei oo vielä alkanut 🙂

  Silikoneista sen verran, että ei ole mullakaan just tällä hetkellä ajankohtainen asia, eli mitään tissienhankintapostausta ei oo ihan lähiaikoina vielä ainakaan tulossa. 🙂

Vastaa