Kiva kun kävit!

                                                                                                                                                                                                   weheartit

Ex-koulukaverini lähestyi minua netissä kirjoittamalla näin: ”kait tiedostat, että susta on tullu ihminen, joka valokuvaa juustokakunpaloja julkisissa tiloissa.”

Niinpä. Valitettavasti tiedostan. Blogistani on kuitenkin mahdollisesti myös jotain hyötyä joillekin, sillä tänne kuitenkin tullaan päivittäin kaikenlaisilla hakusanoilla. Ja kyllä minua ne kovasti välillä huvittavatkin. Monien muiden bloggaajien tapaan keräsin niistä muutamia yleisimpiä:

perse

Olen itse asiassa harkinnut poistavani koko turhan postauksen kokonaan, vaikka onhan se toki ihan hyvä perse. Ja ihan vaikka kiusallani annan sen olla. Tämä kuitenkin tuo aina noin kymmenisen kävijää blogiini päivittäin. 😀 Senkin perverssit!

jumpin / aikuisten potkupuku

No tämä nyt ei ole mikään ylläri, näistä potkupuvuista kun pölistään ympäri internetiä niin paljon, että jos se ei olisi oikeasti ihan hiton hyvä potkupuku (mitä se siis on), mua oksettais jo koko juttu.

hair & face stockholm

Suomen pulju tosiaan tarttis omat nettisivunsa, sillä googlettaessani tätä, meikäläisen blogi pärähtää ihan ekojen tulosten joukkoon. Ja koska kukaanhan ei ruotsia osaa, niin…välkommen! 😀

neulash kokemuksia

Jep, niitä kunnon tuloksia täällä itsekin vielä odotellaan…

riisipuuro palaa pohjaan

No niin se palaa, aina. En valitettavasti osaa auttaa. Kannattaa vaan sekoittaa useammin ja hommata hyvä kattila. Mutta palaa se silti. Elämän synkkiä tosiasioita.

terveellinen aamiainen

Mua oikeasti säälittää ne ihmiset, jotka tänne tulevat sellaisen perässä. Ei löydy, ei. Menkää muualle, hus.

mummoalushousut

En myönnä omistavani!

roaccutan arvet

Joo, niistä ei sitten niin vaan pääsekään eroon.

jaajo

Unohtakaa nyt jo se Jaajo! Eikö siitä saatu jo ihan tarpeeksi! Grr! 

mschic

Suosittelen tutustumaan. Etenkin meikkipohjiin. Ja luomiväreihin. Ja siveltimiin. Ja ihan kaikkiin. Nam.

jääkiekko

Tästä voisin melkeen huolestua, mutta onneksi muistan hyvin, mistä on kyse. Turhahko postaus sekin, mutta saan kai pisteitä edes yrittämisestä…?

Tässäpä nämä yleisimmät. Sille ex-koulukaverille vaan tiedoksi, että blogini on SELKEÄSTI MYÖS HYÖDYLLINEN.

21 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Eniten kiinnostaisi se että mitä IHMETTÄ etsii ihminen joka kirjoittaa hakuun ”mummoalushousut”? Tai no ei ehkä sittenkään…

 2. Nina joo, ei kannata miettiä enää niin pitkälle. 😀

 3. Jenni says: Vastaa

  Haha, tämä postaus oli mun päivän piristys. Eli siis erittäin HYÖDYLLINEN!

 4. Jenni: 😀 !!

 5. Riisipuuroa varten pitää olla semmonen kerroskattila, semmonen jossa alakerrassa on vettä ja yläkerrassa valmistuu puuro. Ei pala pohjaan!

 6. Laziness: AROMIPESÄ! 😀

 7. Haha mummoalushousut 😀
  Välillä nuo hakusanat kyllä naurattavat aika mukavasti ^^

 8. Ja hei tuolla hakusanalla tullaan blogiini usein! 😀 Onkohan ne tulossa jotenkin muotiin…? Hui.

 9. Epe says: Vastaa

  Mie niin muistan kun olin pieni, niin ihastelin aina sitä ostoskanavan aromipesämainosta, ja ajattelin että sitten kun oon aikuinen niin teen aina perheelle lihapullia aromipesässä kun niistä tulee niiiiiiin hyviä <3 😀

  No mutta siulla oli vielä ihan ok nuo sanat joilla tänne päädytään, miullahan näitä top kympissä viihtyviä ovat tommi kalenius, 0100100, kahvilippu (tätä mie oikeasti ihmettelen, en mie juo ees kahvia?! :D) herraskaispaita, ruutupaita jnejne. Mutta sen mie haluaisin tietää, kuka ihme ja miten on päätynyt miun blogiin hakusanalla ”seksiä sovituskopissa?!?” 😀 mie niin repesin, olen ehkä maininnut että asukuvat on otettu sovituskopissa, mutta juu 😀

  Nauran tuolle vieläkin, kaikkeen sitä bloggaajana joutuu 😀 (ps. mie en oo kuvannu juustokakkua, miten miun nyt käy :< )

 10. Epe no kai sulla nyt sitten ON se aromipesä? Vai etkö ole vielä aikuinen? 😀

  Joo, on noi hakusanat yleisesti ottaen ihan järkeviä. Äskettäin oli kanssa joku ihan kummallinen, jota en osannut liittää MIHINKÄÄN, mutta piru kun unohdin sen.

  Suosittelen kyllä nyt pikaisesti kuvaamaan juustokakkuviipaleen! 😀

 11. Eijei, ei mikää aromipesä, pelkkä sanaki on jo niin arveluttava :’D
  Tämmönen nääs: http://www.google.fi/search?q=kerroskattila&hl=fi&safe=off&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=vNQNT9rQBbPc4QSqr7y8Bg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CB8Q_AUoAQ&biw=1280&bih=687

  (en sitte pitempää linkkiä löytäny…)

 12. Heh, joo. Työkaveri sanoi tekevänsä aina joulupuurot aromipesällä, saa kuulemma hautua yön yli. 😀

 13. Jenni says: Vastaa

  Kyllä minä osaan polttaa puuron pohjaan kerroskattilassakin. Mutta olenkin vähän taitavampi kuin muut 🙂

 14. Anonymous says: Vastaa

  Haha, Ex-koulukaverisi kommentti oli aika hauska. Ehkä sua pidetään jonain hulluna tjsp. Toisaalta kissaämmät on aika sekoja usein :O

 15. Jenni juu eiköhän tuo onnistuis multakin 😀

 16. Epe says: Vastaa

  Ei oo aromipesää :(( eikä ees kerroskattilaa!

  1. Oh noes. 🙁

  2. Voi ei, EI! 😀

 17. Voi perse ;D

  Kerroskattila on täälläkin ja silti tarttuu pohjaan joka h***n kerta. Ja se vesi joka sinne alempaan kerrokseen lorotetaan yrittää kiehua AINA yli, vaikka kuinka pienellä pitäisi levyä. Ei auta jatkuva sekoittelukaan. Eikä vesipuuro+kermaloraus keittämisen lopussa (anopin vinkki pohjaanpolttamisen välttämiseksi) maistu niin hyvälle, ainoa oikea raaka-aine riisipuuroon on punainen maito. Mutta kun se riisipuuro on niin hyvää… Uunipuuro onnistuu vähän vähemmällä polttamisella.

  1. Joo mä olen jo hyväksynyt sen, että puuro palaa pohjaan aina, edes sit vähän. Ja annan sen palaakin sen vähän, yritän sit vaan sekottaa niin, ettei se palanut irtoa puuron joukkoon. Kestää tietenkin aina vähän kauemmin puuron valmistus, mutta hyvää tulee silti. Ja joo, ehdottomasti riisipuuro tehdään maitoon!

Vastaa