Hei hei

”Mikä sulla on niskassa???”

”Ai sulla on niskassa tommonen koru? Onpa se nätti!”

”Olet kyllä muuten kaunis nainen, mutta toi niskalävistys…hyi helvetti!

Tässäpä ne yleisimmät kommentit, jotka olen tän puolentoista vuoden aikana niska-microdermalistani saanut. Ja aina tasaisin väliajoin saan kommenttibokseihin kyselyä microdermalini hyvinvoinnista. Siinähän se viimeinenkin niskakoru on kiltisti keikkunut viime vuoden toukokuusta asti. Kaksihan niitä alunperin oli, mutta toisesta jouduin luopumaan aika pian laittamisen jälkeen.

No, nyt on sitten tämänkin korun loru loppu. Kuten siitä toisestakin, tästäkin nyt sitten irtosi timantti keskeltä eli rikki meni. Lauantaina asian huomasin. Lisäksi ja varmaan just korun hajoamisen takia lävistyskohta on ollut viime päivät punainen ja ärtynyt. Mulla on tänään aika Lävistysliikkeeseen tämän poistoon. En siis aio vaihtaa korua (liekö se edes olisi tässä tapauksessa mahdollista?), pois vaan kokonaan.

Olen tykännyt microdermalistani ihan hurjasti, mutta pakko myöntää, että jossain vaiheessa jo alkoi vähän kyllästyttää sen jatkuva varominen (paitaa pois ottaessani/päälle laittaessani, jumppatunneilla, hiuksia pestessä/kuivatessa jne.) ja muiden kommentit siitä. Noh, pian siinä on enää pieni arpi, joka sekin paranee nopsasti Bio-Oilin avustuksella.

Heihei ihanuus!

15 Comment

 1. Iiny says: Vastaa

  Mäkin rakastin mun microdermaleita ihan hurjana, mutta oli ärsyttävää kokoajan varoa niitä. Nyt mulla on rinnassa kolme ns. kraateria niiden jäljiltä. 😀 Yksi arpi vielä olisi tuossa, mutta tatuointi peittää sen juuri hyvin.

  Bio-Oilia käytin itsekkin arpien hoitoon, silloin kun korut otin pois. Auttoi kyllä hieman, ei noi niin pahat ole enää.

  Mutta otan osaa menetyksestäsi. <3 😀

  1. Joo, varominen on monissa lävistyksissä tosi ärsyttävää. Etenkin, kun koru on vähän tullut ihosta ulos, niin se myös helposti saa osumaa. 🙁 Siksipä koko kesän ajan mä olin jo varaamassa poistoaikaa tälle, mutta en vaan saanu aikaseks. Että ihan hyvä, että koru meni rikki, nyt sitä ei enää jaksa yhtään. 😀

   Mulla ei jäänyt siitä toisesta microdermalista minkäänlaista jälkeä paranemisen jälkeen! Saa nähdä, kuis tän kans käy.

 2. Tiirara says: Vastaa

  Ite kävin ottaa microdermalin toho navan yläpuolelle pari kuukautta sitte, ja tykkään kyllä hurjasti! Tarkotus olis käydä ottaa vielä alapuolelle, mutta pirulaiset niin kalliita…
  Mulla ollu kolme kertaa napakoru ja tykkäsin siitä hurjana, mutta joka kerta kasvanu ulos, nii keksin sitte kokeilla tätä microdermalia toho kammottavan arven päälle, ihmeen hyvi pysyny, ainaki tähä asti! Toivottavasti pysyy jatkossaki : >

  1. Mulla on ollu napakoru tosi tosi monta vuotta ja sen kanssa ei oo koskaan ollu MITÄÄN ongelmia. Siinä on vielkin. 🙂

 3. ellu. says: Vastaa

  Toi on kyllä nätti, mutta just kans semmosessa paikassa, ettei varmaan pystyis ite elämään sen kanssa 😀 Olen himiöiny nenäkorua ja korviksia, mutta kun tiiän tän nahkani, niin ei varmana pystyis pitämään.. mulla ei oo siis edes niitä korviksia :/ Kokeiltu on pari kertaa ja aina ne vaan tulehtuu.. noh, korvaan ton kaiken sitte ottamalla tatskan :3

  1. Joo, hankalia nää kyllä on, väkisinkin hankaantuvat 🙁 Mulla ei kulmassa aikoinaan tykännyt koru oikeen olla, se oli jatkuvasti tulehtunut.

 4. Greta says: Vastaa

  Oi että! oon itekki miettiny niskaan tuota microdermalia, mutta juurikin tämä korun varominen on mietityttänyt, ehkäpä harkitsen johonkin toiseen kohtaan kehoa. Pitääpä lukea nuo kaksi aikasempaakin postausta tästä korusta. 🙂

  1. Kivojahan nää on, mutta joo, jossain vaiheessa kyllä sitten ulos tunkevat. 🙁 Lävistäjän mukaan 1,5 vuotta oli tosi hyvin! Oon kyllä nyt (kun siis tuo on poistettu jo) tyytyväinen, ettei enää tarvii varoa niskaa! Pidän lävistyksistä hirveesti, mutta ärsyttäviä pirulaisia ne myös ovat. 😀

 5. Snif, musta nää on niin kauniita. Jos itsellä ei olisi pitkiä hiuksia, harkitsisin vakavasti. 🙂

  1. No sit vaan hiukset useemmin kii! 🙂 Hiukset ei kyllä mitenkään haitannu tota lävistystä, enkä kyllä harjallakaan onnistunut sitä sohimaan.

  2. Niin, paitsi siis tosiaan pestessä. Tai no, ei oikeen siinäkään, mutta piti vaan muistaa aina pestä varovasti!

 6. Know the feels :/ Kukaan ei koskaan heittäny mitään kommentteja mulle, tosin vaikka olisi, en olis välittänyt yhtään 😛

  1. AINII. Sultaki siis poistettiin??

 7. Anonymous says: Vastaa

  Miulla on niskassa kolme, ja rintakehässä kaksi microdermalia. Vuoden päivät on olleet ja hyvin pysyneet. Luulin että tässä ollaan jo selvillä vesillä kun noi on parantunu, mutta siis voiko noi kasvaa ulos vielä myöhemminkin?! Apuvaaa 😀 noi on kyl ihan mielettömiä, mie tykkään!

  1. Joo no tää mun vika oli tosiaan puoltoista vuotta ihan kondiksessa ja voi hyvin ja eipä se näköjään tarvii sit kun yhden kunnon osuman. 🙁 Jäi siis laukun hihna tohon vähän kiinni ja siinä tais se koru sit hajota ja muutenkin ärtyi kunnolla. Lävistäjä sanoi että se oli kyl ihan tulehtunut eli mätää ja muuta skeidaa sieltä tuli. :/ Ihania ovat mutta myös vähän vaikeita.

Vastaa