Sohvia, sydämiä ja piperrysruokaa

Tässä menneen viikon tapahtumia:

-Vietin ihanimman Ystävänpäivän ikinä koskaan. Poikaystävä avomies vei mut syömään Luomoon askiin, joka oli pieni tunnelmallinen piperrysruoka fine dining -rafla. Jotenkin superihanaa. Ja sain ruusun josta myös pojat ilahtuivat.

-Söin ensimmäistä kertaa ikinä Ikeassa. Tuli ikävä äiskän lihapullia. (Huom! Ikeasta ostin vain henkareita!)

 -Käytiin katsomassa sohvia Espoossa ja Vantaalla. Jumankauta, nyt OIKEASTI vihaan sohvia. Mutta viimeinkin myös ostettiin sellainen. Kyllä, nahkaa. Saas nähdä kuinka sen käy.

-Ostin Membersin Odd Molly -alennuksesta ensimmäisen Odd Molly -vaatteeni, villatakin, ja rakastan sitä. Se sai myös paljon kehuja ihmisiltä ekalla näyttäytymiskerrallaan. Ja on kuulemma värikäs, mikä on kuulemma outoa minulta. ”Se on se rakkaus…” totesi työkaveri. Pyh pah.

-Olen erittäin tyytyväinen, että pestiin Rosa. Tosin mun mielestä se haisee taas, mutta ehkä mä olen se joka haisee. Rosa sai myös ikioman pedin, tilattiin Zooplussalta.

-Kiitos Virpin, löysin sitruunaveden aamuihini. Ja kiitos sitruunaveden, puolivälissä työmatkaa bussissa iskee aina niin järjetön pissahätä, että joku aamu vielä pissaan housuuni. Uskon sitruunaveden oikeastikin laihduttavan, koska joudun juoksemaan pysäkiltä töihin vessaan.

-Olen koukuttunut Spartacukseen. Jep.

-Kiitos isoveljen, vedin töissä perjantaina hirveät merkkariöverit. En kuitenkaan tukehtunut.

-Löysin uuden lemppariblogini, kiitos Ninan. Lueskelin näitä postauksia tylsänä hetkenä töissä, avotoimistossa, ja opin huutonauramaan sujuvasti ilman sitä huutoa. Aevan helevetin loistava.

-Tänään käytiin brunssilla Arabian Dylanissa. Jos joku kehuu sitä teille, älkää vaan uskoko. Illalla vielä katsomaan Die Hardia. Nyt kuitenkin ensin pienille päiväunosille.

13 Comment

 1. Nonnu says: Vastaa

  😀 toi blogi on aivan paras! 😀

  1. No niin on!

 2. suosittelen tutustumaan myös tähän http://myfriendsaremarried.tumblr.com/
  hauskaa paskaa, vannon!

  1. Pitää tutustua!

  2. Toi on ihan bäst!

 3. Nina says: Vastaa

  Mäkin tulin just Ikeasta ja käytiin lihapullilla! Kyllä niitä syö ennen ku selkäänsä ottaa hei 😀

  1. No en kyl tiijä, vähän siinä ja siinä 😀

 4. Elisa says: Vastaa

  Hei toi sitruunavesi kuulostaa mielenkiintoiselta! Otan sen heti aamuihini ja tarkkailen tuloksia 🙂

  1. Joo no mä en oo ainakaan vielä mitenkään huomannut MITÄÄN muutosta, mutta ihan hauskaa sitä on juoda. Sain nimittäin sitruunoita. 😀

 5. Panda says: Vastaa

  Koiraaa <3

  Pitäs laittaa tilaus zooplussalle menemään, kiitos muistutuksesta 😀

  1. Eipä kestä 😀 Munki taas pitäis…

 6. Niina says: Vastaa

  Mun piti jo aiemmin kommentoida tätä postausta. Oma huumorintajuni on ihan esikoulun tasolla, mutta siitä huolimatta: http://pallinimun.blogspot.com/.

  1. Oh no! 😀

Vastaa