Ensimmäiseni

mac

Mä en ole sellainen bloggaaja, joka julkaisee blogissaan kuvia meikittömästä naamastaan. Kasvojeni iho on ollut mulle arka paikka ihan aina ja vaikka sillä on ollut ihan hyviäkin hetkiä silloin, kun söin e-pillereitä ja/tai Roaccutania, mulla on aina ja ikuisesti todella huono naamaitsetunto. Tän ymmärtää hyvin ainakin ne, jotka ovat myös kärsineet todella huonosta ihosta pidemmän aikaa. Vaikka iho ei oliskaan enää täynnä finnejä, niin musta silti tuntuu siltä. Ihan aina.

Syömäni Roaccutan-kuurit veivät ne pahimmat, syviä arpia aiheuttavat finnit, mutta mikään hyvä iho mulla ei oo kyllä ollut enää taas vuosiin. Ja etenkin tällä hetkellä tilanne on jälleen aika v-mäinen. Jos mulla ei olis tuossa kuvassa kasvoillani meikkivoidetta ja puuteria, en todellakaan laittais sitä tänne. En helvetissä. Ärsyttää nuo pakkelistakin huolimatta näkyvät näppylät ja epätasaisuudet, vaikka nyt iho onkin jo PALJON parempi kuin viikko sitten, jolloin en välittänyt kuvia nassustani ottaa lainkaan, meikinkään kanssa. En kuitenkaan oikein tykkää peitevoiteista ja mun puolesta pienet virheet saavatkin jossain määrin näkyä. Omassa naamassa on esim. aknearpia ikuisesti, enkä niitä mitenkään erikseen enää peittele.

Mun suurin kosmetiikkaintohimo suuntautuu hyvin pitkälti meikkivoiteisiin. Mä tulen ihan aina etsimään sitä parempaa ja vieläkin parempaa meikkivoidetta. Mulla on monia suosikkeja, joita täälläkin oon vuosien varrella esitellyt ja nekin oon kyllä karsinut todella suuresta joukosta testaamiani meikkivoidepurkkeja. Nyt tein kuitenkin uuden aluevaltauksen meikkivoiteiden osalta ja se on M.A.C. Löysin koko merkin kunnolla -kiitos taas kauneusbloggaajakollegoiden!- ja oon kyllä ihan höpsähtänyt siihen. Eikä se oo välttämättä mikään hyvä asia, koska rahaa on siihen M.A.C.in tiskin suuntaan mennyt jo aika kivasti… Kyseisen merkin meikkivoiteista en kuitenkaan oo ollut aiemmin kauhean kiinnostunut, mutta nyt kun taas tuolta samalta suunnalta kuulin ylistyslauluja, oli jo vähän pakko ostaa sellainen itsellekin.

Studio Fix Fluid

Tää M.A.C.:n Studio Fix Fluid on hyvä. Siis oikeasti, KAIKINPUOLIN HYVÄ. Hain tästä skeptisenä ensin vaan testerin ja muutamia kertoja kokeiltuani sitten menin ja ostin omaksi. Tää on jotenkin tavallaan tosi perusmeikkivoide. Peittää sopivasti, tekee melko mattaisen pinnan, ei kuultoa. Päivän mittaan tarvitsee korjailua etenkin omalle nopsasti rasvoittuvalle T-alueelle, joskaan en kauheasti päivisin ehdi tai jaksa peili kädessä nyhrätä naamaani. M.A.C.:n meikkivoiteissa on se suuri plussa, että oma sävy löytyy varmasti. Pisteeltä saa asiantuntevaa apua sävyn valinnassa ja niitä sävyjä on ihan pirusti (omani on NC20). Oon vasta ihan lähiaikoina tajunnut mun oman ihon sävyn ja se on hyvin pitkälti M.A.C.:n ansiota. Tuossa kuvassa mulla on siis tätä meikkivoidetta ja päällä kevyt kerros Lumenen irtopuuteria (ja M.A.C.:n hohtopuuteria ja Lumenen aurinkopuuteria). Olen tähän meikkivoiteeseen oikein tyytyväinen. Ei tuki ihohuokosia, kuten mulla jotkut nestemäiset tuppaa tekemään. Tää kustantaa 30,50 euroa (30 ml), mutta pumppu tähän myydään erikseen (7,50 e).

MAC Studio Fix Fluid

Ja just kun tän ostin, niin M.A.C. lykkää ulos uuden, jo syntyessään ilmiömäisen meikkivoiteen… Ja siitä lisää toiste. Mutta tämä Studio Fix Fluid jää mulla ehdottomasti todella vakituiseen, joskaan ei ihan jokapäiväiseen, käyttöön.

Onko M.A.C.:n meikkivoiteet tuttuja teille?

19 Comment

 1. Niina says: Vastaa

  Just ostin elämäni ekan MACin meikkivoiteen ja tykkäsin kans! 🙂 Omani on Studio Fix Fluid nc15. Miiikäs on tämä uus ilmiömäinen sitten? 😮 Lisäinfoa heti! 😀

 2. Myy says: Vastaa

  Sun iho näyttää tossa kuvassa tosi hyvältä! Ne näpyt ja epätasaisuudet, mitä itse näet, on ihan sun omissa silmissä. 🙂

  Mulla ei muuten ole yhtään MACin meikkivoidetta, ohhoh! 😮 Tai no valkoinen F&B, mutta ei sitä sellaisenaan käytä, vaan lantrailee muita.

  1. Heh, mä jotenkin ”pelkäsinkin”, että saan tällasta kommenttia…Olis ehkä pitäny kuitenki laittaa kuva viikko sitten ILMAN meikkiä :’D Tai no, meikin kanssakin ois näyttäny ihan karseelta. Nyt on kyllä tilanne taas paljon parempi, kuten tossa kirjotinkin. Ja siis tottakai mun ihosta ei voi puhua samana päivänäkään, kun mitä se oli sillon teini-iässä. Tossa nyt aihe taas vähän lipsahti itse aiheesta, eli meikkivoiteesta, mutta yritin perustella lähinnä sitä, MIKSI ostan meikkivoiteita.

 3. Salla says: Vastaa

  Jep, tosi hyvältä näyttää iho tossa kuvassa!! Kaikki MACin meikkivoiteet, joita oon kokeillu, on ollu hyviä! Nimenomaan pohjatuotteet on ne, joihin MACillä luotan ihan erityisesti. Ja tietty huulipunat 😉

  1. Kuultotuotteet + valo saavat myös ihmeitä aikaan! + mitä vastasin tossa jo Myylle.

   Mä pidin ja ehkä vielki pidän MACin meikkivoiteita jotenkin vähän ”tylsinä”. 😀 Eikä ne tuoksu meteoriiteilta, haha!

 4. Munkin mielestä sun iho näyttää hyvältä, mutta tiedän, että se oma kokemus on se mikä loppupeleissä merkitsee.

  Mäkin olen tykännyt tästä meikkivoiteesta! Nykyään tosin tykkään vähän ohuemmista koostumuksista, mutta ennen tää oli ihan melkein lemppari.

  1. Joo, kuten tossa kirjotinkin, niin tilanne on nyt paljon parempi taas. En tajua, mitä se kiukuttelu oli. Clarisonicin pistin tauolle ja nyt oon sitä kyllä käyttäny, mutta en ihan joka ilta. 😮

   Mut niin. Vaikka tosiaan mun iho on ollut tosi hyvässäkin kunnossa kuurien jälkeen, niin en oo koskaan ajatellu sitä hyvännäkösenä. Se tosi huono iho jää vaan päälle aivoihin. 😀

 5. Kuten muutkin tässä on sanoneet, sun iho näyttää kuvissa tosi hyvältä!

  Hullaantuessani MACiin joskus keväällä 2008 ihastuin SFF:n todella paljon. Käytin sitä monta pulloa ja vannoin sen nimeen. Sitten se unohtui kun löysin ohuempia, mutta ihan yhtä peittäviä meikkivoiteita, joiden koostumus oli enemmän mun mieleen. SFF on nykyiseen makuuni vähän liian paksua jankkia. Ihan parashan SFF on juurikin rasvaiselle iholle ja rasvaiselle sekaiholle. Mun iho on niin kummallinen nykyisin, että ne tätä edes ukaltaisi enää kokeilla..

  1. Valaistuksella on iso osa! Toi ring light + kuultotuotteet auttaa kummasti!

   Mulla tää ei kyllä noilla rasvoittuvilla alueilla pidä koko päivää, mutta siis todella hyvin kyllä kuitenkin. Ja siihen uuteen MACin meikivoiteeseen verrattuna tää on tosi ohutta. 😀

 6. Ruska says: Vastaa

  Höh Tampereen macilla maksaa 38e :/

  1. Se sisältää varmaan sen pumpun…?

   1. Siis ei mitään kysymysmerkkiä, vaan sisältää!

    1. Ruska says: Vastaa

     Ah no sitten:) Onko sinusta kuinka pakollinen toi pumppu vai pärjääkö ilman? Iha periaatteesta vastustan ettei voida ilmaiseksi laittaa pumppua meikkivoiteeseen..luulis että macillakin rahaa riittää:P

     1. Liisa says: Vastaa

      Annostelu ilman pumppua on hyvin hankalaa, kokeiltu on 🙂 Varsinkin kun meikkivoide alkaa ehtyä. Toisella kerralla kun ostaa itselleen vaikka ”kesävärin” samasta meikkivoiteesta, ei uutta pumppua tarvi enää ostaa. Tai jos se pumppu hajoaa, niin ei tarvitse ostaa koko meikkivoidetta uudestaan? Tällaiset ”syyt” olen itse löytänyt mietiskelemällä 🙂 Eli tavallaan se on ensimmäisellä kerralla kalliimpi, ja jatko pelkkää säästöä.
      Ja varmasti kaikkiin muihin meikkivoiteisiin se pumppu ns. sisältyy hinnassa, eihän mikään koskaan ilmaista ole. Paitsi hengitysilma. Ainakin vielä :’D

      Mutta anyways, tää on munkin syvin ihastukseni meikkivoiteiden saralla ollut jo reilun vuoden ajan. Varsinkin kun tarpeeksi vaalea sävy (NW10!) löytyy. Jep. Meitsi on lakana 8)

      1. Hehe, aika hyvä.

       Tänään kokeilin toisen merkin meikkivoidetta ja kai se on vaan kohta pakko myöntää, et MAC on oikeesti paras nestemäinen 😮

 7. Mä kommentoisin kans, et sun ihohan näyttää tosi hyvältä! Mutta tiän viime kesän ”aknen” jälkeen, mitä huono naamaitsetunto on :/ Eikä ne arvet aina toistu sinne blogikuviin asti. Ja kun naama oli kuin perunapelto, niin kyllä se harmittaa tosi paljon 🙁

  Studio Fix Fluid on mun mielestä ihan yks yhteen Rimmelin Lasting Finish Nuden kans, siks en ostanut sitä. Mutta Studio Sculpt tai se uus Pro Longwear.. ah! <3 Suosittelisin sua kokeileen tota Studio Sculptiakin, siinä on mielettömän kaunis peitto ja jälki, mutta se tuntuu ihanan kosteuttavalta 🙂

  1. Roaccutanin jälkeen mun ongelma on ollu lähinnä pienet näppylät, joita sit onkin tosi paljon ja saa ihon näyttämään epätasaselta. Mut eihän nää oo tietenkään MITÄÄN verrattuna niihin kunnon finneihin.

   Joo kyl mä himoitsen tota Studio Sculptiakin. 😀 Mut ehkä mä näillä nyt hetken pärjään. 😀

 8. Mä niin ymmärrän mitä sä tarkoitat noilla iho-omgelmilla! Itse painin edelleen nyt aikuisena asian kanssa, joskus väjemmän ja joskus enemmän! Meikkivoiteet ja ihonhoitotuotteet siis tungen mielellään sinne ostoslistan kärkeen, vaikkakin edelleen on ne parhaat löytämättä.

  1. Joo, niihin ongelmakohtiin sitä rahaa saa uppoamaan…

Vastaa