Heinäkuun leffat

Siis miten hemmetin nopeasti heinäkuu meni!? Ihan kun vasta oisin postannut kesäkuun leffoista! Heinäkuulle sain neljä leffaa katseltua, joista pari hyvääkin.

The Shallows – Oisin aikoinaan halunnut käydä katsomassa tän leffateatterissa, mutta meni sitten niin nopeesti ohjelmistosta pois. Nyt vuokrasin tän Elisa Viihteestä kun kaikki oli jossain Gunnareiden keikalla tai Weekendillä. Ja siis TOSI HYVÄ! Niin jännä!!! Tai muhun ainakin osu ja uppos ihan täysillä. Just sopivan pituinen (1 h 20 min), ei mitään turhaa. Ja aaaah girl crush Blake Lively. <3 Jos on vähän semmonen haipelko persiissä, niin tää kannattaa katsoa! Eipähän ne pelot lähe ainakaan mihkään.

Café Society – Lisää Blake Livelya! Se ei tosin ollut nyt suurin syy katsoa tätä leffaa, jonka myös vuokrasin yksinäisyyteen Elisan Vuokraamosta (…oon heinäkuussa ollut yksinäinen useinkin). Tämänkin halusin käydä aikoinaan katsomassa teatterissa, mutta kukaan muu ei, höh! Hyvä että katsoin sen nyt, koska tykkäsin. En mitenkään silleen sairaasti, mutta riittävästi kuitenkin. Woody Allenin leffoissa on aina fiilistä. Ja olihan tässä toinenkin mun lempparinäyttelijä, Kristen Stewart! Hieno tunnelma tässä elokuvassa, oikein mainio leffa muutenkin.

The Circle – Myönnän olevani vähän Emma Watson -fani, jonka takia halusin nähdä tän leffan, huonoista arvosteluista huolimatta. No, olihan se, huono. Jotenkin vähän kesken jäänyt idea, jonka takia elokuva jäi todella keskinkertaiseksi tunnetuista näyttelijöistä huolimatta: olipahan taas kaivettu se pölyn hajuinen Tom Hankskin estradille. Ilman näitä isoja nimiä ei tää leffa ois ikinä päässyt teatterilevitykseen. Turhaa tän näkemisestä on mitään suurempia rahoja maksella, mutta kyllä tän nyt ihan huvikseen katsoo kuitenkin.

Baby Driver – Vakuutuin elokuvan saamista hyvistä arvosteluista ja halusin iteki nähdä. Ja ihan hyviä näyttelijöitä tässä, mm. Kevin Spacey. Mietin elokuvan aikana pariinkin kertaan, että oonko mä vaan liian vaativa elokuvien suhteen, kun en mistään jotenkin enää tykkää TÄYSILLÄ? Tää oli ihan hyvä, hauskakin, mutta silti paljon jäi puuttumaan ollakseen tosi hyvä. Lopun action-kohtaus autohallissa pilasi mielestäni paljon. Mutta olihan tässä toki vähän erilainen ote eikä lainkaan huono kuitenkaan, se oon vaan mä. Mutta taas ihmettelen: jos olet ryöstänyt pankin ja pöllit auton, niin minkä ihmeen takia sillä autolla pitää heti ajaa tuhatta ja sataa ja päin vastaantulevia, eiks kandeis ottaa vähän iisimmin niin ei herättäis niin hirveesti huomiota?? Vaikka eihän se toki niin kivaa sitten olis.

Mitäs leffoja te ootte nyt katselleet? Jotain suosituksia?

Kuvat Googlen kuvahaulla.

P.S. Vielä on aikaa osallistua arvontaan!

7 Comment

 1. Tanja says: Vastaa

  Tuo the shallows oli kyl tosi hyvin tehty hai leffa! Ja se lokki sully 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, ihan yllätyin, kuinka jännä oli! 😀 Ihana lokki <3

 2. Kepa says: Vastaa

  Uii hyppäsin ilosta, tää postaussarja on yksiä parhaimmista! Pitääpä kattoo ainakin noi Blake Livelyn leffat! Ihastuin aikanaan kun katoin Gossip girliä :-D<3 Ennakkoluuloista huolimatta poikaystävän Makuunista valkkaama Hacksaw ridge oli tosi hyvä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Hacksaw Ridge on niiiin hyvä!! Ja Gossip Girl myös 😉

 3. LauraL says: Vastaa

  Sellanen leffa kuin Get Out tuli tossa kateltua, vaikka aluks oli sillai että plääh, vaikuttaa tylsältä, mutta jotenkin se koukutti kattoon miten siinä oikein käy.
  Mää kyllä jotenkin tykkään Tom Hanksista, mutta hitto se on vanhentunu! 🙂 Tuli katottua Inferno, niin voi ei mikä pappa 😀

 4. Marjo K says: Vastaa

  Pakko kommentoida, kun just pidetään leffaviikonloppua miehen kanssa. Piti katsoo täältä sun blogista suositukset! Hacksaw ja lion katsottu. Tänään nainen junassa ja snowden ??

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, jess! 🙂

Vastaa