NORRSKEN

Idun Minerals NORRSKEN

Sallikaa pieni brassailuni heti näin postauksen alkuun: Olen testannut varmaan kaikkia Suomesta saatavia, edes hieman tunnettuja mineraalimeikkivoiteita. On tullut selväksi niin täällä blogissa kuin Gloria -lehden sivuilla, että IDUN Minerals on minun mielestäni paras, mitä tulee mineraalipohjiin. IDUN Mineralsin meikkipohja on yksinkertaisesti täydellinen.

Niinpä hieman tärisin innosta, kun sain testiini IDUN Mineralsin uusimman uutuuden meikkivoiderintamalla: nestemäisen meikkivoiteen! Kovat oli kyllä odotukset tämän Norrsken -nimisen meikkivoiteen suhteen ja ihan oikeasti jännitti kokeilla tätä ensimmäistä kertaa.

NORRSKEN SVEA

Sävyt vastaavat täsmälleen mineraalipohjien sävyjä, joten omakin sävyvalintani oli helppo, Svea (lämmin, keskivaalea). Sävyjä on yhteensä yhdeksän. Norrskenissa on valoaheijastava koostumus, mutta se on myös peittävä. Meikkivoide sisältää kosteuttavaa ja antioksidanttista pohjoismaista puolukansiemenöljyä, joka antaa samalla tuotteelle miellyttävän tuoksun. Toisin siis kuin vastaava meikkipohja, tämä kosteuttaa ihoa ja voi olla näin talvisin kylmällä säällä ihanteellisempi kuin ei-kosteuttava mineraalipohja. Kumpikaan ei sisällä talkkia, silikoneja, vismuttia, nanopartikkeleja, säilöntäainetta tai hajusteita! Norrskenin pullo on lasia ja meikkivoidetta se sisältää 30 ml. Suojakerroin on, mutta sitä ei vielä ole vahvistettu (mineraalipohjassa SK 15).

NORRSKEN

Olen nyt testaillut Norrskenia viikon verran ja vaikka mielensäpahoittaja tunnetusti olenkin, mulla ei ole tästä meikkivoiteesta yhtään mitään pahaa sanottavaa. Tämä peittää sopivasti ilman tukkoista lopputulosta, mutta on kuitenkin samalla heleyttävä. Levittyy nätisti omistamieni ja käytössä olevien päivävoiteiden päälle. Helppo kerrostaa. Kestää hyvin pitkänkin päivän, ei kerry juonteisiin. Meikkivoiteen annostelu on helppoa pumppumekanismin ansiosta, tästä saa pienemmänkin määrän helposti ulos.

Idun Minerals meikkivoidesivellin

Kokeilin myös saamaani viistopäistä meikkivoidesivellintä, mutta siihen en oikein tykästynyt, olen niin tottunut käyttämään meikkivoiteiden levittämiseen beautyblenderia ja koen nyt kaikki siveltimet jotenkin hankaliksi. Mutta tää on vaan mua, tässä siveltimessä ei ole sinänsä mitään vikaa, jos niitä tykkää käyttää. Tämä sivellin on kyllä siitä hyvä, että tasaisen pohjansa ansiosta pysyy pystyssä ilman mitään jalustaa! Ja on siis myös todella laadukas, suunniteltu nimenomaan nestemäiselle meikkivoiteelle. Materiaali on synteettistä kuitua, taklonia.

Kädellä meikkivoide näytti aluksi vähän pelottavan keltaiselta ja pelkäsin jo, että mitenkäs tää kasvoille asettuu, näytänkö joltain maksasairauden omaavalta henkilöltä!

IDUN Minerals Norrsken Svea

Mutta pelkoni onneksi osoittautui turhaksi, sillä tämä ”sulautui” kasvojen sävyyn oikein kivasti. Tässä kuvassa mulla on yksi, kevyt kerros Norrskenia sävyssä Svea, eikä mitään muuta meikkiä:

Norrsken Svea

Ja tässä lopputulos kun päälle laitettu puuteria, hohtoa ja poskipunaa, eli mun ready-to-go -meininki:

Idun Minerals Norrsken

Minä tykkään! Luonnollinen lopputulos ja meikkivoide tuntuu kasvoilla mukavan kevyeltä, vaikka peittää just sopivasti omaan makuun.

Meikkivoide maksaa 37,90 euroa, siveltimellä on hintaa 25,20 euroa. IDUN Mineralsia myy apteekit ja tämä uutuusmeikkivoide tulee myyntiin nyt helmikuun aikana.

Innostuitteko nestemäisestä IDUN Mineralsista? Onko IDUN Mineralsista käyttökokemuksia? Suosittelen lämpimästi koko sarjaa, myös luomivärit, poskipunat ja aurinkopuuterit ovat aivan mainioita. Täältä voit lukea hehkutukseni mineraalimeikkipuuterista ja täällä juttua sarjan peiteväristä ja valokynästä. IDUN Minerals on kyllä kokonaisuudessaan ihan huikean hyvä!

16 Comment

 1. Tekeepäs nätin pinnan!

  1. Siis mä luulen, että tää on todella monelle suomalaiselle naiselle se ihan todella täydellinen meikkivoide: sopivasti peittoa mutta kuitenkin kevyttä kuultoa.

 2. Todella kiinnostuin tästä nestemäisestä pohjasta! Idunin mineraalipuuteri on ainoa, joka ei mulla jämähdä kuiviin kohtiin kiinni, niin kuin kaikki muut tekee, joten tykkään siitä paljon, silti koen nestemäiset tuotteet enemmän omaksi, joten ihana kuulla, että tällainen uutuus on tulossa.

  1. Joo, sama täällä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä!

 3. Mä oon hiplannut tota jo niin monta kertaa Apteekissa, että ehkä mun pitää käydä ostamassa toi sittenkin kun kerran noin paljon sitä ylistät 🙂

  1. Kyllä voin lämpimästi suositella. Tää on jotenkin tosi ”varma valinta”, koska uskon tän sopivan ihan tasan kaikille.

 4. RuuRuu says: Vastaa

  Tosi kivan olonen, mut mä oon nykyään niin nössö etten osaa valita ite oikeeta sävyä, enkä tiiä osaako apteekintäti auttaa valinnassa 😀

  1. Kannattaa seurailla IDUN Mineralsin sivuja/FB:ta, siellä on infoa niistä IDUN Minerals-asiantuntijoista, aikataulut joista voi tsekata koska ois jossain lähiapteekissa! Nytkin siellä on tälle kuulle listaa. 🙂

   1. Nää IDUNin meikkivoiteet ja pohjat on kyllä siitä ihania, että aika varmasti löytyy se oma sävy. Mun on tällaisena keltaihoisena usein vaikee löytää sopivaa, kun monissa sarjoissa on liian punapohjasia. 🙁

 5. Mia says: Vastaa

  Voi, mä niin toivon, että tuota on huomenna apteekissa jonne menen Idun esittelijän meikattavaksi 🙂 saisi oikein kunnolla testattua, miten se omalla naamalla toimii ennen ostopäätöstä 🙂
  Baremineralsin nestemäisestä meikkivoiteesta en tykännyt, kuten en myöskään siitä puristepohjasta.
  Idunin mineraalipohja on ollut kohta 2 vuotta käytössä 🙂

  1. Mä tykkäsin bm:stakin, mutta tää on peittävämpi ja omalle iholle siksi parempi. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, uskon, että tykkäät. 🙂

   1. Mia says: Vastaa

    Oli onneksi esittelijällä meikkivoide 🙂 mutta mun mielestä valitsi mulle väärän sävyn, mä oon aika vaalea ja mieltänyt itseni kylmäksi ihotyypiksi. Meikkipohja on ollut saga ja oon tykännyt, esittelijä tuumi mun olevan lämmin ja laitto frejaa muistaakseni. Aika huono oli muutenki meikkaan, itse oon paljon parempi oman naamani kanssa 🙂 meikkivoide pysyi hyvin ja tuntui miellyttävältä, taidan hakea pari näytettä vielä, jos sais oikeassa sävyssä 🙂

    1. No höh. Mä en joskus yhtään tajunnut omaa ihosävyäni ja käytinkin usein väärän sävyisiä meikkivoiteita. Mutta edelleenkin mulle ammattilaisetkin yrittää jotain viileetä sävyä. 🙁

     1. Mia says: Vastaa

      On tää vähän hankalaa hahmottaa, että mikä mä nyt sitten oon 😀 esittelijä perusteli kantansa sillä että mulla on pisamia 😀 onhan kylmässäkin ihossa pisamia. Mä taidan tehdä gallupin kysymällä jokapaikassa, kumpaan mut laittas 🙂

 6. Katri says: Vastaa

  Tutustuin tuotteisiin juuri esittelijän ansiosta, olen ollut hyvin tyytyväinen meikkipuuteriin,luomiväreihin ja poskipunaan, sekä suuri plussa siitä että pysyy iltaan saakka kasvoissa, koska olen kova hikoilemaan arveluttaa ostaa tuota meikkivoide uutuutta, mutta pitääpä pyytää vaikka näyte,valokynäkin on mutta sen kanssa vasta harjoittelen ja huulikiilto oli myös huippuhyvä.

  1. Juu, kyllä kannattaa näyte pyytää! 🙂 Mulla on todella rasvoittuva t-alue, mutta kyllä tää ihan silläkin toimii. 🙂

Vastaa