Kirpeetä omenaa

Parasta pitkään aikaan!!! Ja tarkoitan The Body Shopin Glazed Apple -sarjaa! Hurahdin tähän ennakkomainonnasta johtuen jo vähän etukäteen, ennen kun olin edes haistanut saati maistanut näistä ainuttakaan! Kirpeä omena kuulosti vaan niin tosi hyvältä. Tää on valitettavasti kausisarja, joten hamstraus käynnistykööt.

…ainakin suihkugeelin osalta! The Body Shopin suihkarithan ovat aina ihan parhaita, tää on vaan ilahduttava uutuus muiden parhaiden joukkoon. Geelin väri on aika ärtsyn vihreä, mutta en anna sen haitata. Okei, Snow Fairya ei mikään loppupeleissä hakkaa, mutta tää on nyt mun lemppari nro 2.

Tuoksuvia huulivoiteita ostan harvoin, mutta nyt piti. Mähmäsin tätä kaupasta ulos astuttuani huulet täyteen ja hymyilin onnellisen idioottimaista, omenan tuoksuista hymyä seuraavat pari tuntia ainakin. Sormin levitettävä huulirasva jakaa mielipiteet, mua ei haittaa, kunhan paperia on saatavilla.

Ja koska ”osta kaksi tuotetta, saat yllärituotteen kaupan päälle!” napsahti kohdalleni, otin enemmän kuin mielelläni extrana sarjaan kuuluvan vartalovoin. Tosin musta tää on kyllä ehkä enemmän voide kuin voi…Levittyy hyvin, kuivahtaa nopsaan, tuoksuu taivaalta! Mä oon ekaa kertaa ikinä innostunut vartalovoista!

Varmasti joku muukin on haksahtanut tähän sarjaan, vai mitä? Suihkugeeli maksaa nyt 6,50 euroa (norm. 8,50) joten kipinkapin käykää edes tuoksuttelemassa sitä! Tämän kausisarjan kaikki tuotteet ja lisätiedot löytyvät täältä. Mikään maksettu mainos tämä ei ollut, tuotteet olen ostanut itse ja itse niihin myös rakastunut.

17 Comment

 1. Mä ostin just tota käsirasvaa! Aivan mahtavan ihana tuoksu ja Body Shopin käsirasvat ovat muutenkin ihan parhaita evör! Omnomnivore!

  1. Siis semmosen tuubin? Ne on IHANIA. Mulla on parikin erilaista!

 2. Nina says: Vastaa

  Uuuh käydäänpä tänään! 😀

  1. No todellaki! 😀

 3. Oooooooo, mä rrrakastan ompputuoksuja!

  1. Mäkin. Mut tässä etenkin se kirpeen vivahde on parhautta.

 4. Suihkari ja kuorinta lähti mukaan, koska piti saada vielä tuo ilmainen tuote 😀 Vartalovoide olisi ollut muuten kiva, mutta se shimmer oli aika ärtsy 😀

  1. Joo mä kattelin sitäkin 🙂

 5. Mä on niin vakuuttunut näiden hyvästä tuoksusta, joten aion ostaa suihkugeelin haistelematta 😀

  1. Oho, aika kova! 😀 Mutta et pety! 😀

 6. Fanni says: Vastaa

  Hyrggghh TBS, minkä teit. Mä rakastan sua, mutta sä kuulut L’Orealille, joka on itse saatana. Vuodatan katkeria kyyneleitä tietokoneen näppäimistölle. Varsinkin, kun joulueditioonit on paukahtaneet markkinoille. 🙁 🙁 🙁 Toi vaikuttaa niiiiin ihanalta sarjalta.

  1. Mutta onhan se kuitenkin säilynyt ihan ennallaan noin muuten, eläinkokeettomuus jne.

 7. ellu. says: Vastaa

  ÄÄ! Haluan ton vartalosuihkeen!

  1. Sit vaan ostamaan!

 8. Sinzu says: Vastaa

  Kaksi omenakäsivoidetta ostettu! Tuoksu on kyllä niin taivaallinen, mutta kosteusteho ei taida olla ihan riittävä nyt syyssäällä 🙁

  1. Jep, toi vartalovoi on kosteuttavampi!

 9. Oi, pakko päästä nuuhkimaan, omenan tuoksu <3

Vastaa