Huono omatunto

xoxo

Nyt kun internetti on täynnä kaikenlaisia joulukalentereita ja melkeen joka toisessa blogissa on jopa päivittäin arvontoja, tuli mulle vähän tyhmä fiilis. En nimittäin suunnitellut mitään arvontaa joulukuulle tänne oman blogini puolelle. En osallistu edes perinteiseen Kauneusbloggaajien joulukalenteriin, vaikka osallistumishalukkuutta huudeltiin jo hyvissä ajoin. En jaksa selitellä laiskuuttani sen enempää, totean vaan, että huono on omatunto ja ärsyttää.

Pienempiä arvontoja on sitten kesäisen synttäriarvontaviikon jälkeen ollut, lähinnä Facebookin ja Instagramin puolella. Instassa on helppo ja nopea järjestää arvonta, mutta tavallaan ne myös masentaa bloggaajaa. Tulee paljon uusia tykkääjiä, jotka eivät kuitenkaan jaksa ilahduttaa, kun tietää, että heti arvonnan päätyttyä lähtevät pois. En jaksa kirjoittaa mitään arvontablogia tai ylläpitää arvonta-instagramtiliä, täytän instani mieluummin kissojeni kuvilla.

Mutta sitten kun taas palataan siihen, että siellä on teitä vakituisia, mulle jo tavallaan tutuksikin käyneitä lukijoita, niin kyllä vaan haluan ilahduttaa teitä, etenkin näin joulun alla! Siksipä otin hädissäni yhteyttä erääseen ihanaan yhteistyötahoon ja yritän kovasti vielä ensi viikolla saada tänne yhden aivan huippukivan arvonnan. Jos siellä joku nyt miettii, että jee, siitä vois saada kivan lahjan pukinkonttiin, niin ehei. Se palkinto on nimittäin niin ihana, että sen pitää ihan itse. Oottakaas siis vaan!

Haluan tietää, onko blogiarvonnat teille tärkeitä? Järkkäättekö niitä omiin blogeihinne ahkerasti tai seuraatteko blogeja sen mukaan, miten paljon arvontoja on? Millaisia arvontoja/palkintoja toivotte blogeihin?

Etusivun artikkelikuva Weheartit

49 Comment

 1. En seuraa blogeja sen mukaan paljonko niissä on arvontoja, kyllä blogit kiinnostaa ihan muista syistä 😀 Olen tasan kerran voittanut blogiarvonnassa, joten ei sen takia nyt kannata kenenkään blogia seuratakaan, josko sieltä jotain ilmaiseksi saisi. Toki sitä aina toivoo onnen potkaisevan ja siksi tulee arvonotoihin usein osallistuttuakin, jos palkinto on mieluisa. Itse tykkään kun palkinnot ovat jotain mitä ei ihan lähimarketista saa ja toinen hyvä kriteeri on jotain sellaista, jota ei itse itselleen raaskisi hankkia. Ei kenenkään blogin arvo arvonnoista riipu, mielenkiintoiset postaukset on paljon tärkeämpiä! 🙂

  1. Joo, kyllä mäkin tykkään arvonnoista ja osallistunkin välillä! 🙂 Just tänään viimeks… 😀 Nyt on jotenkin vähän ”arvontaähky”, kun näitä on joka blogissa, joten tavallaan olen ihan tyytyväinen, etten mitään joulukalenteriarvontameininkiä tänne sitten järkännyt.

 2. moonangel says: Vastaa

  Arvostan enemmän blogin sisältöä kuin arvontoja. Itse en ainakaan jaksaisi ”roikkua” sellaisen blogin lukijana jossa sisältö ei minua kiinnostaisi vaikka ns. hyviä arvontapalkintoja olisikin tarjolla usein. Osallistun kyllä itseäni kiinnostaviin arvontoihin, mutta mielestäni se ei ole blogissa tärkeintä.

  1. Kiva kuulla!

 3. Mira says: Vastaa

  Tokihan arvonnat on kivoja (ja niihin osallistun kun tulee jotain mielenkiintoista vastaan), mutta ei se mielestäni ole missään määrin itseisarvo blogissa – kyllä minä ihan muista syistä kuin arvontojen perässä esim. sinunkin blogiasi seuraan 😀

  1. No huh, hyvä. Kivaan saumaan kyllä toi mun kesäinen ”synttäriarvontaviikko” osui, kun oltiin reissussa, enkä sieltä sitten lähtenyt postailemaan mitään. Pitää ehkä ens kesäkskin varata reissu jonnekin blogin synttäreiden aikaan. ;D

 4. Anna says: Vastaa

  Voi, älä pode huonoa omatuntoa! ❤️
  Mä oon kova jouluihminen, mut jotenkin tänä vuonna ei vaan jaksa… (Sairastelu tietty vieny intoa.?)
  Oon vasta n puol vuotta lukenu blogeja ylipäätään ja en niitä kyllä arvontojen takia lue! Ihanaahan se olisi jos joskus jotain voittaisi, mut täältä blogeista saadut vinkin ja tuotesuositukset on ollu niitä parhaimpia! Ja tietty välillä kiva lukea mitä muuta sinne toiselle puolelle kuuluu! ?
  Mukavaa Joulun odotusta!

  1. Mäkin oon kova jouluihminen ja just tänään panikoin, että äkkiä on taas tääkin joulu ohi ja en oo vielä missään ihan hirveissä joulufiiliksissä! Lahjatkin on paitsi ostamatta, myös hyvin pitkälti miettimättä! Mulla on ollut ilmassa vähän paniikkia töiden osalta, ja blogi on senkin takia nyt vähän kärsinyt. Puhumattakaan sit taas tästä pimeydestä…

   Mutta toivotan sinne paranemisia ja myöskin ihanaa joulun odotusta! <3

 5. Kuorotipu says: Vastaa

  Joo ei stressiä. Arvonnat on toki kivoja, mutta huonona puolena koen sen, että normaali keskustelu blogissa katoaa näiden joulukalentereiden aikana kun kommenttimäärä on niin valtava.

  Sun blogi on muuten ainoa minkä arvonnasta olen ikinä voittanut mitään 😀

  1. Haha, aijaa, kiva! 😀 Kannattaa kyllä osallistua tulevaan arvontaan!!!

 6. Arvonnat ovat kivoja, ja olenkin nyt parista blogista voittanutkin palkintoja. Mutta jos joka blogissa on jouluarvonta, niin ehkä se idea vähän kuluu, eikä vakkarilukijat varmasti edes ajattele, että järjestäisipä bloggaaja arvonnan 🙂

  1. Heh, joo, kyllähän tosiaan noita arvontoja riittää tähän aikaan, joten eipä niitä kai sit joka blogissa tarvii ollakaan.

 7. Sari maalta says: Vastaa

  Mä kyllä luen blogeja sisällön vuoksi, jos jossain seuraamassani blogissa on arvonta, on se toki ihan mukava yllätys. Oon itse asiassa täältä yhden palkinnon voittanutkin, että Kissis-blogissa on ollut sikäli hyvä boogie!
  Tää joulu on kyllä aika arvontapainotteista, ja lähes kaikissa lukemissani blogeissa niitä tuntuu olevan. Osallistun jos palkinto on yhtään mieluinen, en osallistu vaan osallistumisen pakosta. Sit jos käykin niin että voittaa jotain jota ei edes tarvii, niin tulee huono omatunto kun joku muu olis varmaan tarvinnu sitä enemmän ku mä!

  1. Joo siis kivojahan arvonnat on ja pitääkin osallistua. Harvemmin tulee itse osallistuttua, eli ihan supervalikoivasti osallistun, koska koen, että se voitto kuuluis jollekulle muulle, siis jos kyse on kosmetiikasta!

 8. Kintsu says: Vastaa

  Itse luen tietyt blogit läpi, oli niissä arvontoja tai ei. Osallistun kyllä aina jos sellaisia sattuu olemaan 🙂 Seuraan blogeja sillä lailla erikoisella tavalla, että esim. Charming Nails-blogin sivujen kautta katson mitä hän lukee ja sitten selailen ne samat aina läpi. En lue kaikkia samoja kuin hän, mutta osan. En siis ”tykkää” monestakaan blogista esim. Facebookin kautta. Ennen luin aina Blogilistan kautta, mutta nyt en ole oikein löytänyt minulle sopivaa muuta tapaa kuin tämän omituisen 😀
  Mutta kiitos kivasta blogista <3

  1. Heh, hassua. Vaikka toki itsekin eksyn muiden blogeista toisiin! Bloglovin on kuitenkin vakkareiden seuraamiseen niin näppärä! <3

 9. Sille says: Vastaa

  Arvonnat ovat välillä tosi kivoja, mutta ainakin itselleni tulee huono omatunto osallistua sellaisten blogien arvontoihin joita en muuten seuraisi, ja välillä vaikka seuraankin mutta tuntuu että joku muu seuraa (ja kommentoi) enemmän. Ihan kaistapäisiä huonon omantunnon arvontoja ovat siis, tai sitten ihmismieli vaan on hassu 😉

  1. No olet hassu! 😀

 10. Kaisa M says: Vastaa

  Arvonnat on kivoja kyllä ja ilmainen tavara kelpaa aina 😀 mutta mielellään luen tätä sinunkin blogia hyvän sisällön vuoksi. 🙂

  1. Kiva! Mutta tosiaan ens viikolla täällä on superkiva arvonta. 🙂

 11. Sissi says: Vastaa

  Musta arvonnat on kiva lisä mutta en seuraisi mitään blogia niiden takia. Kivointa on, jos arvottavana on joku bloggaajan oma suosikkituote eikä vain arvottavaksi pyydetty kilke.

  1. Totta, samaa mieltä!

 12. Nananna says: Vastaa

  Samaa huutelen täällä kuin edellisetkin: en lue blogeja arvontojen vuoksi, vaan niiden sisällön. Toki ne ovat mukava lisä, mutta osallistun vain niihin arvontoihin joiden palkinnon todella haluan, enkä vain osallistumisen ilosta. 🙂

  1. Joo, arvontoja yleisestikin on niin paljon blogeissa nykyään (ei vaan näin joulun alla), että tuskinpa sitä kaikki jaksaa kaikkiin osallistuakaan. Ja mulla ainakin on myös se, että jos joskus voitan, niin enpä sit kyllä voita enää toiste ihan hetkeen ainakaan! 😀

 13. ellu. says: Vastaa

  Osallistun arvontaan, jos sattuu osumaan jossain blogissa just sillon kohdalle 😀 Mutten kyllä arvontojen takia hakeudu blogeihin, oon liian laiska siihen xD Eli sisällön vuoksi, ei minkään materian takia.. vaikka täys materialisti oonkii! 😀

  Mä en ole omassa blogissani koskaan järjestänyt arvontaa, enkä tiedä, meinaanko koskaan järjestääkkään. Varmaan syynä on se, että blogi on niin pieni ja hiljainen.. enkä toisaalta kaipaa sinne ”ihan ketävaan” sen takia, että järjestän arvonnan. Nimenomaan toivoisin, että lukija tulee itse blogin takia 🙂

  1. Mulla oli toi sama mielipide tosi vahvasti ennen tänne portaaliin siirtymistä ja no, on mulla tavallaan vieläkin, vaikka se onkin vähän väärin, kun lukijoita/kävijöitä on nykyään hieman enemmän kun sillon Blogger-aikoihin. Mutta edelleenkin toivon, että mun blogissa olis muutakin kiinnostavaa kuin vaan ne arvonnat ja aina toivon, että kun joku voittaa mun arvonnassa, se joku olis joku joka muutenkin käy täällä, ei vaan tän yhden arvonnan takia. 🙂

 14. Ruska says: Vastaa

  Luulen, että suurin osa osallistuu arvontaan silloin kun se osuu eteen oli sitten kyse blogista jota seuraa päivittäin tai eksyy ensimmäisen kerran katsomaan. En minä ainakaan ala seuraamaan ketään arvontojen vuoksi, sisältö ratkaisee 🙂 Joulukuun ajan ei blogeissa tunnu mitään muuta olevankaan kuin arvontoja.

  1. Oliks tää näin hullua vuos sitteki? Musta tuntuu, että ei! Mutta peukkua nostan myös näille ”joulukalenteriarvontoja” pitäville, koska onhan niissä hommaa kuvata ja kirjottaakin jotain. Ja etenkin vielä jos itse postittaakin!

 15. Reea says: Vastaa

  Mä en kehtaa osallistua arvontoihin koska olen vaan sellainen hiljainen seuraaja. Kommentoin hyvin harvakseltaan mitään seuraamaani blogia ja tuntuu aina tyhmältä osallistua kun tuntuu etten mä oo mitään ansainnut. Voisko olla mulla yhtään hölmömpi ajatusmaailma?! 😀

  Eli siis musta ois vaan parempi ettei oo arvontoja kellään ollenkaan! :,)

  1. Höps, ihan olet hölmö! Kyllä arvonnat on ihan kaikille. 🙂

 16. SkyFall says: Vastaa

  Jatkan enemmistön linjaa. En lue blogeja vain arvontojen etsiminen mielessä. Jos sellainen eteen osuu ja palkinto on sellainen jota itse käyttäisin tai lahjaksi jollekkin tietylle henkilölle antaisin, osallistun. En siis osallistumisen ilosta vaan vain jos tuotteelle olisi oikeasti käyttöä.

  Usein niissä blogeissa, joita vakkaristi luen, on mieluisia palkintoja. Kai sitä hakeutuu jotenkin samanhenkisen bloggaajan tekstien äärelle, johtuu varmaan siitä.

  Oli sulla arvontoja tai ei, ehdottomasti jatkan rehellisen ja mielenkiintoisen blogisi lukemista.

  Ihanaa Joulunodotusta <3

  1. Joo, totta, kivoja arvontoja on kyllä nytkin näkynyt. Mutta tosiaan kun itselläkin tätä kosmetiikkaa riittää, niin mieluiten annan jonkun toisen voittaa. Mutta onhan sitä ollut joskus ihan megahimotuspalkintoja, joihin on ollut pakko osallistua. 😀

   Samoin! <3

 17. Nimetön says: Vastaa

  Eikä, älä pode huonoa omatuntoa! Mä luen blogeja sisällön takia, en pelkästään arvontojen. Osallistun arvontoihin, jos sellainen eteen tulee ja jos palkinto on kiinnostava. En siis osallistu kaikkiin arvontoihin, joita lukemissani blogeissa järjestetään. Pari kertaa arpaonni on mua suosinut ja on kivaa voittaa jotain sellaista, mikä kiinnostaa, mutta mitä itse ei olisi osannut ostaa. Mun blogi on hyvin nuori vielä, vuodenvaihteen jälkeen tulee puoli vuotta. En ole vielä järjestänyt yhtään blogiarvontaa, mutta mulla on suunnitteilla ensimmäinen blogiarvonta uudenvuoden jälkeen 🙂

  Ja mitä sun blogiin tulee, niin Kissis on yksi mun suosikkiblogi <3 Teksteistä tulee myös sun persoona esiin, mikä tekee blogista helposti lähestyttävän. Meillä on myös jonkin verran samanlaiset mieltymykset kosmetiikan suhteen, mikä lisää blogin kiinnostavuutta näin lukijan silmissä. Tietysti kenenkään bloggaajan kanssa eivät varmasti kaikki mieltymykset ole samoja ja musta tuntuu, että itse oon supervalikoiva käyttämäni kosmetiikan suhteen 😀

  Jatka samaan malliin siis! 🙂

  1. Kyllä arvontoja on aina tosi kiva järkätä! 🙂 Nytkin oon ihan innoissani tästä ens viikon arvonnasta! Ja tavallaan on kivaa pitää sit harvemmin semmosia oikeasti kivoja arvontoja. Tykkään arpoa sellaista, josta pidän itsekin. Enpäs olekaan muuten pitkään aikaan arponut mitään, mistä ei olis kokemusta tai en aidosti pitäis! Tai no ainahan se vähän lähteekin siitä, että tykkään jostain tosi kovasti ja haluan arpoa ko. jutun.

   Ihanaa kuulla näin positiivista palautetta, iso kiitos siitä. <3

 18. Elisa says: Vastaa

  Oon kerran voittanu sun arvonnasta ihan parasta Idunia ja kuukupin! Heittämällä paras arvontavoitto koskaan <3 Vaikka toki ala-asteen terveellisen ruoan teemapäivässä voitettu kaalisiili pääsee aika lähelle.

  En tiiä miksi, mutta mua ei ole jaksaneet arvonnat hirveästi kiinnostaa viime aikoina. Osallistun oikeestaan vaan sellaisiin, joissa on jotain muuta kuin kosmetiikkaa eli asusteita tai lahjakortteja. Ja ne on tietty ihan muissa blogeissa kun kauneusblogeissa ne arvonnat. Mullekin on tullut vähän ähky ensinnäkin näistä jouluarvonnoista ja toisekseen joululahjaidis-postauksista. Kummassakaan ei sinänsä mitään vikaa ja tosi kivoja juttuja, mut mua ei nyt vaan inspaa!

  1. Oon taas alkanu kuukuppi-valistamaan ihmisiä, haha! 😀 Ja joo, IDUN <3 Olin kateellinen sulle, kun voitit. 😀

   Mut joo. Tälleen kosmebloggaajana ei tietenkään ole niin superinnoissaan osallistumassa jokaiseen kosmetiikkapalkintoarvontaan, mutta eihän se multa/meiltä pois ole. Eli en ole myöskään mitenkään "kateellinen", että jollakin kanssabloggaajalla on joka päivä arvonta blogissaan, todellakaan. Tuli vaan vähän sellanen huono fiilis oman blogin suhteen, kun kuitenkin täällä käy ihania tyyppejä lukemassa, ja tekisi mieli ilahduttaa.

 19. Emmi says: Vastaa

  En jaksa uskoa, että kellekkään ”vakituiselle” lukijalle arvonnat olisi se tärkein juttu. Mä ainakin ehdottomasti luen blogeja niiden sisällön perusteella, ja jos joku oikeasti kiinnostava arvonta tulee eteen, niin osallistun. 🙂 Huoli pois, tuskin kellään on edes käynyt mielessä että onpas täällä nyt huono joulunalusajan blogi, kun arvonnat puuttuu. 😀

  1. Ihana kuulla. <3 Kyl mäkin nyt uskon, kun te noin jaksatte vakuutella! 😀 <3

 20. Yllätytkö, jos mä sanon että arvonnat on ihan perseestä, sanon tän itse bloggaajana ja lukijana.? Koska lukijana musta se on vähän sellaista IIIK KERJÄÄN TÄSSÄ ILMAISTA TAVARAA WOOP (muuta kuitenkaan koskaan en voita) ja bloggaajana se on vähän silleen, että tyyliin porukka vaan googlailee arvontoja ja sitten sen jälkeen haistattavat vitut blogille. Mä tykkään kuitenkin järjestää mun ylläriarvontoja, mutta haluaisin varmistaa, että voittaja on ihan oikeasti lukija eikä joku rändöm pihi äässhååli joka metsästää ilmaista tavaraa netistä.

  Olen puhunut 😀

  1. Haha, en yllättyny! :’D Eihän tota silleen huomaa täällä blogin puolella, että kuka lukee oikeesti ja kuka ei, enkä mä sinänsä välitäkään, vaikka, kuten äsken kommentoinkin, olisi tietenkin ihanaa, jos voittaja olis joku vakkarilukija. Mut instagramin puolella sit kyllä huomaa tosi selkeesti, EIKÄ SIINÄKÄÄN OLE MITÄÄN PAHAA. Ja oon toki sitä mieltä, että ei kaikkien tarviikaan seurata kaikkia, miks seurais jotain instassa, joka ei kiinnosta yhtään. Mutta tottakai, etenkin kun täällä portaalissa bloggaa, kävijöitä ja tykkäyksiä ja mitä lie kytätään myös lukuina. Jos ei itse, niin portaalin puolesta kyllä. Joten kyllä vaan niistäkin pitää jollain tavalla välittää ja just pyytää tykkäyksiä ”vastalahjana” arvonnasta.

 21. Blogiarvonnat on kyllä tosi kivoja ja niihin innolla aina osallistun, mutta ei ne kyllä se pääsyy ole blogin seuraamiseen. Arvonnat ovat kiva lisä. Enemmän merkitystä on sillä, mitä blogista noin muuten löytyy. Minulle seuraamissani blogeissa on tärkeää ideat meikkeihin, uusien ja hyvien tuotteiden esittely (jonka kautta on tullut itsellekkin löydettyä monta hyvää tuotetta) ja mielenkiintoiset jutut ylipäätään!

  Omaan blogiini tai instagrammiin en ole suuremmin mitään järjestänyt, vaikka kivaa niitä olisikin järjestää. Minulla ei seuraajia nyt niin hirveästi ole, niin tuntuu typerältä järjestää arvonta muutamalle lukijalle + niille vain arvonnan vuoksi tuleville. Ja kun ei minulla ole nuita yhteistyökumppaneitakaan, niin tulisi aika kalliiksikkin järjestää arvontoja omasta pussista. Varsinkin kun tuntuu, ettei nykyään mitkään pienet palkinnot edes kiinnosta. Muualla kun voi osallistua jopa 100 euron tuotepaketin arvontaan.

  1. Kyllä mä luulen, että pienetkin palkinnot kiinnostaa, etenkin jos kyse on pienestä blogista, ei aina tarvii olla jotain tosi suurta. Itsekin alotin jollain yhdellä huulikiillolla jne. Tietenkään osallistujia ei ole heti montaa sataa, mutta mitäs sitten!

   Ja etenkin mitä tulee kosmetiikkaan, kyllä pienikin blogi helposti näkyy. Monia tuotteita haetaan hakukoneilla ja sitä kautta käydään pienemmissäkin blogeissa. Tännekin on tosi paljon liikennettä nimenomaan esim. Googlen kautta, todella vanhoihin, melkeen jopa ensimmäisiin postauksiin. Eli ihan turha vähätellä itseään. 🙂 Ja hyvinkin pian voi lähestyä esim. pr-toimistoja ja pyytää jotain arvontapalkinnoksi.

 22. RuuRuu says: Vastaa

  Arvonnat on kiva lisä, mutta ei mitenkään pakollisia, ihanahan ylättävää romua on aina saada, varsinkin kun monesti tuotteet on sellaisia mitä ei itse välttämättä edes ostaisi.

 23. Suvi says: Vastaa

  Itse osallistun sellaisten blogien arvontoihin, joita luen säännöllisesti, toki niihinkin vain jos palkinnot oikeasti kiinnostavat minua. Näitä lemppariblogejani toki luen arvonnoista huolimatta, mutta täytyy myöntää, että kun voitin blogiarvonnastasi Beauty Pop Upin paketin, hihkuin riemusta! 🙂 Itse en ole bloggaaja, joten siltä puolelta ei ole mielipidettä. Hyvää joulun odotusta!

 24. sanna says: Vastaa

  Eivät arvonnat ole tärkeitä, mutta osallistun kyllä lukemieni blogien arvontoihin..
  Kyllähän sitä toivoo, että joskus onni potkaisisi:)
  Mutta tärkeintä tosiaan on jutut eikä arvonnat! Kissoista on aina kiva lukea♡

 25. Sannak says: Vastaa

  Itse kaivoin blogini naftaliinista ja aloitin sen kirjoittamisen uudelleen parin vuoden tauon jälkern. Sellainen pienimuotoinen räpellyshän se on, mutta itselle kiva ja tärkeä juttu. Mietin noita arvontoja kanssa, että kun niitä tuntuu nyt olevan liki joka blogissa, niin pitääkö minunkin. Saisihan sillä hetkellisesti jonkun klikkauksen lisää, mutta entä sitten.. Kuitenkin toivon, että sitten kun niitä lukijoita blogiin löytyy, niin he tulevat jonkin muun kuin satunnaisen arvonnan perässä. Toki ne arvonnat ihan kivoja on ja itsekin niihin osallistun, mutta se ei ikinä ole minulle ainoa syy lukea blogia tai seurata instaa.
  Ja sinunkin instassa katson ihan mieluusti vaikka vaan niitä kissoja 🙂 Joten älä turhaan huoli arvonnoista. Kyllä täällä pysytään mukana muutenkin 🙂

  http://sisullajasydamella.blogspot.fi (se minun ”uusi alku”)

 26. inskir says: Vastaa

  Hmm.. Mulla on jotenkin hirveen ristiriitaiset fiilikset arvontojen suhteen. Osallistun itse silloin kun palkinto on jollain tapaa erityisen mielenkiintoinen ja kahdesti arpaonni onkin suosinut (hassusti molemmat arpavoitot tulivat muuten Glitz & Glamista, tosin parin vuoden erotuksella.. :D). Nyt joulun alla suoraan sanottuna ärsyttää kun joka blogi on täynnä arvontoja..! Tuntuu, että itse asia jää täysin toissijaiseksi. Mä olen jostain syystä kokenut arvontapostaukset aika pitkälti pelkäksi blogin täytteeksi ja lukijana jään kaipaamaan myös niitä tavallisia postauksia, joiden takia olen alkujaan ryhtynyt lukemaan blogia. Eli summa summarum, sun ei todellakaan tarvitse potea huonoa omatuntoa arvontojen puutteesta!

  1. Joo, ja mä voin ihan myöntää, että joskus ne arvontapostaukset on täälläkin olleet ”blogin täytettä”, kun ei oo ollut oikeen mitään kirjotettavaa! Samoin kesäisen reissun aikana oli helppo ajastaa tänne sopivasti synttäriviikon arvonnat, kun en muuten postaillut.

 27. Jnita says: Vastaa

  Osallistun yleensä aina lukemieni blogien arvontoihin, mutta ne ovat vain sellaista ylimääräistä kivaa. Eivät siis missään nimessä se pääasia! Enkä edes ikinä ”kehtaa” osallistua sellaisten blogien arvontoihin mitä en säännöllisesti seuraa. 😀

Vastaa