Kuula kädessä

Hej på dig! Kävin tänään ekaa kertaa Ruoholahden Motivuksessa. Aikomuksenani on ollut käydä siellä jo kauan sitten. Ja pakko on vissiin käydä jatkossakin: ihanan isot ja valoisat tilat, mukavaa vaihtelua tunkkaisemman Adlonin jälkeen. Sen lisäksi että oli eka kerta siellä, oli samalla myös eka kertani kahvakuulatunnilla! Sama homma, on pitänyt testata jo pitkän aikaa. Loma siis selkeästi tekee mulle hyvää! Ohjaaja oli Adlonista tuttu, joten ei pelottanut hirveästi ja innostuin kyllä kahvakuulailusta, huomenna uudestaan! Aloitin nyt kuuden ja kahdeksan kg:n kuulalla, mutta kunhan nyt ensin saan tekniikat haltuun… Olen käynyt Motivuksen muokkaustunneilla jo monta vuotta, joten en usko, että paikat mitenkään hirveästi tästä jumiutuvat…tosin tietenkin toivon löytäneeni jotain kadoksissa olleita lihaksia!

Sijainnissa hyvää on myös se, että sinne pääsee näppärästi metrolla. Ja samassa rakennuksessa sijaitsee iso ja edullisempi ruokakauppa. Koska ostan aina aletuntien vuosikortin (apua, senkin osto ihan just taas edessä!), pitää tietenkin toivoa että niitä olisi Ruoholahdessa jatkossakin edes pari illassa…sillä tykkäsin kovasti. Jos joku tätä lukeva käy myös Ruohiksessa, tulepa joskus kiskomaan hihasta! Sporttailuseura kelpaisi kyllä.

Ja illalla sitten Gagattaa! Kivaa!

Ja arvatkaa vaan, mikä päivä huomenna on…? Huomenna on ainakin ihan pakko blogata! 😉

Onko muuten joku muu innostunut myös heilumaan kuulan kanssa?

10 Comment

 1. Kahvakuulailu on loisto laji, kivaa mutta myös tosi tehokasta!

  1. Joo kyllä mulla ON paikat jumissa! 😀

 2. Kahvailen juu..saa mukavasti niveliä rasvattua ja paikkoja lämpimäksi ennenkuin rankaisee rautaa =)

  1. Olet pelottava 😀

 3. Kaikki vaa kahvailee ja täällä perseenreiässä me vaa: kahva.. kuula.. what? Tai jotain.

  1. Hah! Voithan aina ostaa oman kuulan 🙂

 4. Mulla on kans kuulailu to do -listalla. Mut Ruoholahti on mun lähin Motivus, eli ehkäpä törmäilemme kuulinemme 🙂

  1. Joo!

 5. Nina says: Vastaa

  Meitsi heiluu kuulan kanssa ihan kotosalla. Se on kyllä ihan hauskaa hommaa. Tai no hauskaa ja hauskaa 😀

  Ehkä vielä joskus ihan tunneille asti!

 6. Kuulailu on kivaa 😀 Kerran viikkoon on PAKKO päästä!

  Nea -Fashioned in Finland-

Vastaa