Ruokaa, ruokaa, enemmän ruokaa

Taas oli aika tehdä ”pieni” ruokatilaus Reiskalle, Zooplussasta tottakai. Tällä kertaa siis tilasin zooplus.comista, eli satkulla piti tilata saadakseen ilmaisen kuljetuksen. Ymmärrän, että nämä postaukset eivät kaikkia blogini lukijoita innosta, mutta hypätkää yli! Enkä muuten tee aina postausta, kun Reiskan ruokapaketti saapuu, mutta nyt teen, koska tilasin vaihteeksi vähän erilaista.

Jauhelihaa olen saanut herralle uppoamaan, mutta taidan vaan yksinkertaisesti olla liian laiska, että alkaisin säätämään kaiken suostuttelun ja pakottamisen kanssa, mitä tulee kaikkeen muuhun. Märkäruuat on vaan niin helppoja ja maistuvat Reiskalle. Edelleenkin ostan kissanruokaa vähän sillä fiiliksellä, että mikä ehkä Reiskalle parhaiten maistuisi. Antakee anteeks, olen huono kissämmä.

Reiskahan oli pentuna pateepoikia, mutta vanhemmiten se innostus hieman laantui ja pateemössöt jäivät jatkuvasti syömättä. Nyt ajattelin taas uskaltaa kokeilla Animondan Rafiné Petitia. Aika tyylikkäitä purkkeja muuten. Eiköhän nämä mene hyvällä halulla, luotan siihen. Nämä taitavat olla aika tuhtia tavaraa, sillä suhteellisen pienestäkin määrästä Reiska tuntuu tulevan täyteen.

Miamorin purkit ja pussitkin upposivat aikoinaan, mutta tämän osalta jänskättää tässä tilauksessa ehkä eniten. Nämäkin ovat mössöruokaa, Reiska kun upottaa hampaansa mieluummin sääriin ja käsivarsiin, ei suinkaan ruokaan…

Tästä Almo Naturen Cuisinesta on sentäs hyviä kokemuksia, piti tilata myös jotain, joka ei ole varmasti pelkkää ruokarääkkäystä. Ostin toki myös sitä iänikuista Applawsin märkäsapuskaa, joka on siis Reiskalla se lempparein ruoka. Ja jossa ei tosiaan ole mitään extravitamiineja tms. Ja muutenkin vain lähinnä lisäravintoa. Mutta kyllä se nyt sitä kuitenkin saa, ja vitamiineja yritän aina välillä muistaa murskata mukaan (kun Reiska ei nää).

Yleensä Zooplussan tilaukset tulevat perille moitteettomassa kunnossa, joskin aika huonosti pakattuina. Tällä kertaa kuitenkin yksi ruokapurkki pääsi kuljetuksessa rikkoutumaan. En kuitenkaan jaksa valitusta tästä tehdä. Ärsytti lähinnä, kun se oli päässyt sotkemaan osan muista purkeista ja kissanruuan haju…ei hyvä.

Mulle käy usein niin, että tilauksen jonnekin tehtyäni huomaan vasta liian myöhään tarkistaa, oisko mulla jotain mukavaa alennuskoodia sähköpostissani. Zooplussalta tulee joskus näitä ”kun tilaat nyt, saat kaupanpäälle…” -meilejä, joihin tietenkin tarvitaan se joku koodi. Onneksi tällä kertaa kassalla muistin tämän ja kaupanpäälle tuli pieni purkki namunaksuja. Reiska kiehnäsi tämän purkin ympärillä sen verran hartaasti, että eiköhän sisältökin maistu. Tai no, eihän siitä epelistä kyllä koskaan tiedä.

Kysyn: kiinnostaako teitä kissanruokapostaukset? Ja oliko joku näistä märkäruuista tuttu?

19 Comment

 1. ebeth says: Vastaa

  Mä en tuolta zooplussasta uskalla ruokaa tilailla, kun kummatkin kissat ovat niin kranttuja. Alkuun kävi Pirkan märkäruoka, mutta kun kerran menin höveliäisyyksissäni ostamaan Whiskasia, ei muuhun märkäruokaan ole koskettukaan. Kitekat tosin käy paremman puutteessa…
  On kyllä kumma, että kissatkin ymmärtävät ”hyvän” ja kalliin päälle. Annospusseina ostan toki Pirkkaa, mutta samanhintaisiksi ne tulevat kuin purkkiruoat.

  1. Joo, pentu-Reiskalle kelpas mikä vaan, kunhan ei jatkuvasti samaa ruokaa syöttänyt, eli vaihtelua kaipas. Mutta vanhemmiten tosiaan se Applaws tuntuu olevan ainoa, joka kelpaa AINA. Sama naksuissa, niissä Applawsia tosin aina syötänkin, en jaksa enää tyrkyttää muuta, kun annan muutenkin naksuja sen verran vähemmän (yöksi pienen määrän).

 2. Miia says: Vastaa

  Manalle maistuu nuo herkut. En ole nähnytkään tuota Rafine ruoka merkkiä. Pitääkin testata! Olen tilannut vaan almo naturea purkissa, joten mikään ei ole voinut mennä rikki, mutta mulla ainakin ne purkit on vaan pyöriny siellä yli isossa pahvilaatikossa.. Ja kaikki kissoihin liittyvä kiinnostaa, luen ehdottomasti.

  1. Joo almoa purkissakin on testattu. 🙂

 3. Kiinnostaa, koska itekin tilailen zooplussasta aika usein! 😀

  1. Jeij! Sieltä tuntuu kyllä ”kaikki” tilaavan!

 4. Sonja says: Vastaa

  Mua kiinnostaa vaikken kissaa omistakaan. 😀 Mulla on ollut jo jonkun aikaa aivan hirmuinen kissanpentu kuume, mutta kun äidin luona asuu joka on allerginen niin ei se auta kuin koettaa saada jotain iloa edes kissa-aiheisista postauksista. 😀

  1. Hö. 🙁 En itsekään voinut mitään eläintä vanhempien luokse ottaa allergian takia. 🙁

 5. Anonymous says: Vastaa

  Kyllä kiinnostaa, juuri kotiutin zoosta 12kg kuivaruokaa(ja vähän muutakin):D muiden kokemusten kautta tulee paljon kokeiltua ronteille semmosia uusia merkkejä ja makuja mitä ei muuten välttämättä edes noteerais. Meillä kun ollaan kans aika fakkiutuneita niihin tuttuihin ja turvallisiin.
  *MissM

  1. Joo, sikäli jännä et ennen kelpas kaikki ja nyt on vaan sit pari eri safkaa samalta merkiltä…

 6. Kissanruokapostaukset kiinnostaa kyllä, jostain täysin käsittämättömästä syystä vaikken kissaa omistakaan. 😀 Tai ehkä syynä on sama kuin Sonjalla, olosuhteiden pakosta kissattomana kissafanina on mukava lueskella kaikkea mahdollista kissoihin liittyvää. 🙂

  1. 😀 no mut kiva kuiteski. 😀

 7. Miamoria on joskus meidän kolmikko saanut, taisi jopa kelvata. Perhanan kranttua porukkaa. Ne kehvelit valikoi ruokansa hintalapun perusteella..siltä ainakin tuntuu.
  Naksupuolella mennään ”lääkeraksuilla” kun yksi kissoista sen jatkuvasti tarvitsee,eikä tee muillekkaan pojille huonoa jos syövät. Sattuu vaan olemaan porukassa selkeästi kaksi märkäruuan ystävää ja yksi raksuilija.
  Kissapostaukset kiinnostaa tottakai, mitä Reiskan elämään kuuluu…ja no kiva kuulla ämmästäkin väliin..=)

  1. Hehe. ;D

 8. Täälläkin kyllä aina kiinnostaa myös nämä kissanruokapostaukset! Saa myös itselle vinkkejä mitä voisi testailla :). Olisi itselläkin aika tehdä pian tilaus tuonne.
  Käykö tuonne .com:iin samat tunnukset kuin suomen versioon, vai pitääkö olla eri tunnus???

  Itse en enää hirveästi uskalla vaihdella usein ruokia, kun nuilla meijän kateilla meni aikanaan niin herkästi vatsa sekaisin :/. Tosin pieniä määriähän voi jotain uutta ruokaa kokeilla tutun ruuan seassa :).
  Meillähän Neffi on täysin kaikkiruokainen (no okei, banaanit ja mandariinit ei sentään kelpaa, mutta lähes kaikki muu…), mutta Siiri on tarkempi ruuastaan (esim. raksut ei meinaa mennä alas enää, jos ei ole jotain märkäruokaa/kastiketta päällä). Nyt on onneksi löytynyt ihan hyvä kombo sillekin, eikä nirsoilua isommin esiinny :). Ja muutenkin kun ruuan saavat vain 3krt/pv, niin nälkä varmaan on sitä luokkaa ettei viitsi nirsoilla :D.

  1. Samat tunnukset käy ja myös tuo etuohjelma, jos sellainen on, eli saa alennusta vuoden tilauksista tietyllä kertamaksulla. .fi tosiaan 39 eurolla pitää tilata ja .com sadalla eurolla. Aina tosiaan vaihtelee vähän tarjouksista jne, kummasta tilailen.

 9. Zooplussa on meilläkin kovasti käytössä. Oon kanssa vähän noista pakkausongelmista kuullu, mutta meillä on onnes kaikki aina tullu ehjänä perille. Pari päivää auki olleen kissanruuan haju: YÖKS.

  1. Joo, mulla kerran aiemmin oli noin kuusi pilaantunutta kissanruokapurkkia ja näistä tietenkin jo valitin ja sain rahat takaisin. Hyvää palvelua.

 10. sun olis pitäny heti ottaa yhteyttä ninaan että nyt haisee kissanruoka, tuus nautiskelemaan 😀

Vastaa