Kesän kivoimmat kynsilakat!

Mies on lomalla, huomaa jotenkin blogin päivittymistahdista, hahaa! Mulla olis kyllä ihan hirveesti kaikkea kirjoittamisen aihetta, mutta en vaan mitenkään ehdi tai jaksa. Amanda nukkuu niin lyhyitä päiväunia ja kun neiti on illalla saatu petiin, läppärin avaaminen ei ole listalla ykkösenä – yleensä väsymys on siinä vaiheessa sitä luokkaa, että kömmin suosiolla petiin itsekin. Mutta nyt kun ei ole tarvinnut kaikkia päikkärinukutuksia hoitaa itse, olen ehtinyt jotain jopa hieman kuvaamaan ja kirjoittamaan. Ja VIIMEINKIN pääsen nyt hehkuttamaan näitä mun uusia kivoja kynsilakkoja!

Olen nimittäin nyt jopa saanut kynsiä lakattua! Ekoina kuukausina vauvan kanssa en luonut juuri ajatuksia kynsieni suuntaan, saati että olisin uskaltautunut niitä lakkaamaan, kun ei koskaan tiennyt, koska vauva herää ja on raukkaparka pian ihan kynsilakassa. Ennen vauvaa en hirveen usein ilman kynsilakkaa kotoa poistunut… Mutta mikään muu ei ole näiden kuukausien aikana muuttunut tässä kynsilakka-asiassa: kirkas pinkki ja koralli ovat mun ehdottomat lempparisävyt ja seuraavaksi nude! Ja nämä viisi kaunokaista poimin Eleven.fi:n kynsilakkavalikoimasta:

Vasemmalta oikeelle: OPI ”DOWN TO THE CORE-AL”, Essie ”sunday funday”, ZOYA ”Bisca”, Pixi ”Vivid Coral”, OPI Infinite Shine 2 ”You’ve Got Nata On Me”.

AIVAN SIKAIHANIA KAIKKI! Joten sääli sinänsä, että näitä kynsilakan sävyjä ei ikinä saa ikuistettua kuviin sellaisina kuin oikeasti ovat (esim. tuo OPI:n koralli näyttää kuvassa ihan punaiselta, ei se ole oikeasti). Ja sääli myös, että näistä enää kaksi on Eleven.fi:n valikoimissa (Essietä ja ZOYAa voi odottaa!), mä kun olin taas liian hidas tän postauksen ulos saannin kanssa… mutta näistä ehdoton lempparini on tuo Pixin upea neon-k0ralli, joka on näköjään tällä hetkellä Elevenillä alennuksessakin, 9,90 rahaa. Suosittelen sen ostamaan, etenkin jos muutenkin on ostoaikeita tuon mahtavan nettiputiikin suuntaan. Näitä voi toki löytää muualta kaupoista, eli tuskin ovat kaikkialta poistuneet.

Muita pinkki/koralli/nude -faneja? Millaisia sävyjä on nähty teidän kynsillä nyt kesän aikana?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

3 Comment

 1. Tänään juuri mietin käsiäni katsoessa, että ennen vauvaa oli vaikea kuvitella elämää ilman kynsilakkaa, nykyisin taas on suoranainen ihme jos kynsissä lakkaa on 😀 (varpaankynsissä useammin, nyt nekin ovat jo niin rapistuneet, että pitäisi uusia :D)

  1. Kissis says: Vastaa

   Kyl me viel joskus lakkaillaan ihan urakalla! :’D

 2. pauliina says: Vastaa

  kyllä korallilla ja nudella täälläkin mennään. korallia silloin kun jaksaa lakata huolella, nudee kun haluaa päästä helpolla. eli 80 prosenttisesti nudee. 😀
  syksyllä katse kääntyykin sitten viininpunaisiin. ja siihen nudeen.

Vastaa