Elinikäinen kumppani

Esittelen nyt elinikäisen kumppanini, jollaista olen suositellut (lue: tyrkyttänyt) jo about kaikille, osa on jopa kiltisti totellut ja ostanut moisen itselleen, ja niille tottelemattomille olen sen itse ostanut. Tässä se on:

=maailman paras hiusharja! Selvittää takut yhdellä vedolla ja ERINOMAINEN erityisesti märkiin hiuksiin! Unholaan jää hiusten epätoivoinen repiminen ja mikä parasta, aikaakin säästyy. Ja hiukset tykkää! Tämä on siis Tangle Teezer, lisätietoja voitte kyyläillä vaikkapa osoitteesta www.tangleteezersuomi.com. Tuolta löydätte ostopaikkoja Suomesta, mutta se kannattaa silti ehdottomasti tilata halvemmalla nettikaupasta, itse suosin BeautyBayta (www.beautybay.com). Ja tämä ei muuten ole maksettu mainos. Ja voin kertoa, että tämän ostoksen jälkeen paluuta entiseen EI OLE.

Ja jottei rakkaallani olisi turhan yksinäistä, ostin muutama viikko sitten Lontoon reissultani sille kaverin:

Harjasuojan takia mahdottoman hyvä sujauttaa käsiveskaan!

Eli ostoksille siitä niin ku olis jo, hus!

2 Comment

  1. Mullakin on toi, nimenomaan pinkki! Sain viime jouluna lahjaksi parturikampaajaksi opiskelevalta siskolta. Ja siis itseasiassa mähän en harjaa hiuksia kuin kaksi kertaa viikossa eli aina ennen pesua, mutta on silti kivempi harjata hyvällä kapistuksella 😀

  2. Joo tää on kyl ihan ykkönen 🙂

Vastaa