Siivekästä

Ihastuin Rillan Koti -blogissa siipipaitaan ja suuresta Hunky Dory -hinnasta huolimatta tilasin sellaisen merkin omasta nettiputiikista. Maailman pehmein paituli tuli viikossa ja olen siihen kovin rakastunut. Sitä myy tällä hetkellä myös Nelly.com, joskin kokoja aika rajoitetusti jäljellä…Neule on ihan ylisuuri, tilasin omani koossa S, ja jälkeenpäin kyllä mietin että XS olisi voinut ollakin parempi. Mutta toisaalta, tähän 70% Lambswool / 10% Nylon / 20% Angora -sekoitteeseen katoaa ihan mielellään! Ja nyt on sitten siivet selässä.

Olen muuten jo pitkään himoinnut tatuoivani itseeni hieman jotain siipiaiheista…jos vaan saisi aikaiseksi!

Löytyykö teiltä jotain siivekästä? Tai Hunky Dorya? Mun mielestä yks ihanimmista vaatemerkeistä!

4 Comment

 1. Kisu says: Vastaa

  Mulla on tatuoitu siivet selkään. Ajoittain niitä tekisi mieli jatkaa, mutta olen tykännyt 🙂

  1. Oi 🙂

 2. Rilla says: Vastaa

  Yllättäen tykkään 🙂
  Hunkydory on mun lempivaatemerkkejä myös, sopivan rentoja, mut kuitenkin laadukkaita vaatteita. Ihan kymppi! Odottelen nyt vaan kieli pitkällä niiden kevättä, kuulin, että sieltä on tulossa kaikkea tooooosi kivaa!

  1. Laadukkaita kyllä, joten kalliita myös. Siksipä mä EN halua odottaa kevätmallistoa! 😛

Vastaa