TÄSTÄ SE TAAS LÄHTEE

I’M BACK.

Laiha läski -kiukuttelujeni jälkeen meni tosiaan vielä tovi, ennen kuin tein sitten sen lopullisen päätöksen, että nyt tää laiskottelu saa riittää. Kaksi viikkoa sitten marssin takas tutulle crosstrainingsalille ja vaikka olin poissa KOKONAISEN VUODEN, tuntui tosi kotoisalta palata. Sali, CompactFit Movement Center oli täynnä tuttuja tyyppejä jotka heti iloisesti moikkasivat ja tulivat kyselemään kuulumisia. Monilla oli takana kesäbreikki, kuukausi tai pari, hienosti voitin vuoden poissaolopäivilläni. Nyt onkin sitten tullut kivasti neljä treenikertaa viikossa jo parin viikon ajan, joista osa tosin juoksua. Melko paskanahan olen toki ollut salitreenien jälkeen, heti eka tunti alkoi kivasti maksimikyykyillä…

Toki tulokset masentavat. Etenkin dipit ja leuanvedot tuskastuttavat ihan tosissaan. Mutta salilla on kivaa! Tykkään rääkätä itseäni ja lihaskipu on mukavaa (tosin ei ehkä taas ihan siinä määrin mitä se on nyt jotkut viime päivät ollut…ai miten niin pitäis ottaa alkuun iisimmin?). Juoksua en unohda, vaan yritän saada ainakin sen pari-kolme juoksulenkkiä mahdutettua viikkooni. Tietenkin syksyn ja talven myötä tulee taas kaikenlaisia iltatapahtumia, joiden jälkeen ei välttämättä jaksa enää kauheasti harrastaa. Mutta aika rennolla otteella olen urheiluni urheillut ja niin aion tehdä jatkossakin. Ajattelin kokeilla myös salilla pyöriviä joogatunteja!

Ostinpa muuten tuossa kesäkuussa uudet juoksutossut ja voe helvetti etten tehnyt niin jo aiemmin. Kauan harkitsin vähän tukevampia juoksukenkiä Nike Free -tossujeni kaveriksi, ja hyvä että sain viimeinkin ne (New Balance 890) ostettua, sillä ovat ihan mahtavat!!! Siis muutenkin kuin värinsä puolesta…:

New Balance 890

Mites teidän urheilut? Oletteko löytäneet uusia lajeja vai jatkaneet vanhoja? Oliko kesäbreikkiä? Mua kiinnostais ihan kovasti tietää teidän urheiluasioistanne.

24 Comment

 1. Jenni says: Vastaa

  Just ajatelin tällä viikolla irtisanoa sopparini salille, niin hyvin menee täällä 😀 On vaan totaalisesti kadonnut mielenkiinto, viimeks oon käynyt salilla huhti-toukokuussa ja tyhjästä ei huvita maksaa. Mulla taitaa vielä olla sellanen monen vuoden takainen soppari, että jäsenyyden voi irtisanoa vaan kahtena kuukautena vuodessa ”ilmaiseksi”… Jotain muuta pitäs tilalle kehitellä…

  1. Joo no mullehan kävi noin sillon tasan tarkalleen vuos sitten… Yritin siinä palata kesän lopulla mut ei vaan innostanut yhtään ja sit olinkin vuoden laiskamatona. Tää crosstraining on sikäli hyvä, että on sen verran hintavampaa, että siellä tulee kyl käytyä kun on maksanutkin. 😀

 2. Katarooma says: Vastaa

  Sinuun verrattuna oon kyllä alottanu erittäin rauhallisesti. Viime syksynä aloitin 3x viikossa ja 15min kerrallaan… 😀 Lenkkeilyä kävellen, kotona tehtävä lihaskunto-ohjelma. Nyt kesällä frisbeegolffia. Pikkuhiljaa oon kyenny tekemään enempi ja enempi. Liikunnasta taukoa siis vuositolkulla. Mutta se fiilis, ku huomaa kehityksen kunnossa! Sitä ei kyllä voita mikään!

  1. Joo rauhallisesti alottaminen on kyllä ihan fiksua, etenkin jos on ollut pidempi tauko. Vedän itteni aina perinteiseen tyyliin tauon jälkeen ihan jumiin ja hirveet nesteet ja kivut päälle. 😀 Ja just noinhan sen pitää mennäkin, fiiliksen ja kunnon mukaan. Ei oo järkeä alottaa liian raskaasti, koska sit tulee helposti myös stoppi. Kuten mulla vuos sitten…

 3. Mari says: Vastaa

  Mä aloin kesälomalla lisäämään liikuntaa ja nykyään jaksan hölkötellä jo jopa 3 kilsaa putkeen 😀 Kysyin just tänään frendiltä, että kuinka saan lisää vauhtia hommaan ja nyt oonkin sit huomenna ehkä menossa vetää intervalleja. Oon lenkkeilyn lisäks käyny uimassa, koska asun ihanan lähellä maauimalaa.

  Vielä 2 kk, niin työpaikalle avataan sali!!!!

  1. Mäkin voisin joskus testata duunipaikan jumppatarjonnan. 😛

 4. Mä olen saanut potkittua itteäni perseelle. Täällä alkaa uusi elämä ensi viikolla ja silloin mun tekemisiä ja tavoitteiden toteutumista valvotaan, joten lipsua ei voi 🙂 Niin siistiä 😀

  1. Jee! Personal raineri?

   1. Joo oon mukana sellasessa 10 vkon hyvinvointivalmennuksessa 🙂 Juttua tulossa blogiin, oon niin into piukeena!

    1. Oho, oho!

 5. Mä oon vihdoinkin alkanut siirtyä kuntoutustreenistä oikeisiin kunnon painoihin. Kohta lähtee (toivottavasti) taas mavet ja kyykyt.. Uujee. Tosin harmi vaan etten ehdi käydä salilla lähes niin usein kun haluan, koska vuoroduuni ottaa niin voimille.. Nyt tulossa viel kaiken maailman sählinkiä seuraavat kaksi plus viikkoa, etten varmaan ehdi salille ollenkaan – just kun siitä on taas tullut intohimo. Ja sitähän mä nyt oon tässä odottanut puolitoista vuotta luokkaantumisesta asti…

  Nii ja noi kengät on just vau!

  1. Joo mullekin tulossa parin viikon lepo, kun on matkaa ja tatskaa…Mut en anna sen venähtää yhtään pidemmäks ku pakko! Ja toki joo Epsanjassakin saleja olis, mutta keskityn mieluummin muihin juttuihin. 😀

 6. kuorotipu says: Vastaa

  Kesäloma meni satunnaisen säännöllisellä lenkillä (ehkä kerran viikossa) ja töiden alkaessa oli tarkoitus skarpata ja lähteä jumppatunneille jo heti ekan työpäivän jälkeen. No, ekana päivänä kävin vähän ylikierroksilla aamun ja koin äkkikuoleman kolmelta. Ei hirveesti jumpata jos ei silmät pysy oikeesti auki 😀 seuraavana aamuna heräsinkin kaktus kurkussa 😀
  Tällä viikolla onkin sitten ollut sekalainen valikoima tekosyitä vuorossa. Jos mä siis ens viikolla tästä tsemppaisin….. 😀

  1. Joo ei väsyneenä oo järkee treenata, sehän on selvä. Ja etenkin jos on vähänkään kipee olo…

 7. Katka says: Vastaa

  Liittyy nyt aiheeseen tosi paljon, mutta ai että nuo sun kuvat on kauniita! <3

  1. Aijaa! Kiitos! 😀 <3

 8. nea says: Vastaa

  Jee lemppariaiheita 😀 Mä pidin kaksi viikkoa taukoa pt:n ehdotuksesta, kuulemma hermosto palautuu. Tiistaina olin suunnitellut paluuta salille, mutta yhdistelmä sunnuntaina kotiin lomalta, maanantaina töihin ja illalla tallille osoittautui niin rankaisi että en jaksanut lähteä tiistaina salille. Mietin jo onko mun sali-innostus lopahtanut mutta hyvin nukutun yön jälkeen keskiviikkona sali maistui taas paremmin kuin hyvin
  Summa summarum vaikka rakastan salia, mun pitää suhtautua siihen vähemmän ryppyotsaisesti 🙂

  1. Haha, arvasin. 😀 Mut kuulostaa hyvältä, onneks mulla ei oo vaikeuksia. 😀

 9. Kata says: Vastaa

  Mulla on sali ollut kesäbreikillä toukokuun sairasteluista asti. Flunssan jälkeen ei vaan löytynyt enää fiilistä treenaamiseen, mutta nyt alkaa olla ikävä salille. Itse koen olevani laiha läski myös ja kaipaisin vähän lihaksikkaampaa ja kiinteämpää vartaloa, mutta en liian lihaksikasta enkä halua urheilusta mitään elämäni keskipistettä. Haluan terveen ja hyvännäköisen kropan elämää varten, en elää mitään unelmavartaloa varten!

  Oon päättänyt ensi viikosta lähtien raahata ahterini salille ma, ke ja pe. Kun päivät on lyöty lukkoon eikä niissä ole ollenkaan joustovaraa, niin helpommin sinne salille tulee lähdettyä. Jos taas 3 salipäivää on vapaasti valittavia, niin keskiviikon kohdalla luovutan ja ajattelen että ”ensi viikolla sit” 😀

  1. Sama! Kiinteyttä ja LIEVÄSTI lihaserottuvuutta tänne, kiitos. 😀 Mut kuten tuolla Laiha läski -postauksessani kiukuttelin, en halua lihaksikasta kroppaa. Mulla ainakin nesteitä kertyy ihan sairaasti kunnon salitreenin jälkeen ja vihaan niitäkin. Ne kyllä kivasti lähti vuoden aikana eikä ollu ikävä. 😀

 10. Vuoden tauko täälläkin.. heh. 😀 Se tuntuu jo rappusia kävellessä, kun meinaa tukehtua..
  Haaveilin treenaavani koko kesäloman, mutta ajatus kaatui kolme viikkoa kestäneeseen poskiontelotulehdukseen.

  1. Mulla tauko siis nimenomaan saleilusta, kestävyys taas on ihan hurjasti parantunut vuoden takaisesta, kiitos lenkkeilyn! 🙂 Just toissa päivänä kävelin hissin sijaan portaita ysikerrokseen töissä enkä edes hengästynyt. 😮

 11. netta says: Vastaa

  Näin sut miehesi kanssa tässä pari päivää sitten. Juoksitte kotikadullenne, suikkasitte suukon toistenne huulille ja lähditte kävelemään kotiinpäin. Sydän oli sulaa siinä takananne suukkoa katsoessa.<3 😀 (Tai sitten te ette olleet te, vaan hyvin samannäköinen pariskunta, mihin tietysti suhtaudun epäillen.;))

  1. Voi ei. :’D Kyllä me aina pussataan lenkin päätteeks haha 😀

Vastaa