Yömarkkinoilla

Mun piti saada syötäväkseni heinäsirkkoja, mutta kuten olette ehkä monet lukeneet, eipä niitä sitten tarjolla ollutkaan. Sikamaista.

Mutta. Jos luvataan kuitenkin paistettuja sammakonreisiä, burritoja, jugurttijätskiä ja hattaraa, niin mua ei pidättele poissa enää yhtikäs mikään. Teurastamolla oli eilen (ja vielä tänään) Helsinki Night Market, jossa pistäydyin. Kyseessä on siis ”karnevaalihenkiset yömarkkinat”, joihin on vapaa pääsy.

Ja olipas kyllä huonot markkinat. Ehkä juurikin tuosta heinäsirkkauutisesta johtuen paikalla oli ihan älyttömästi porukkaa (ja no, olihan toki myös Taiteiden yö). Koko Teurastamon piha oli yhtä suurta jonoa, jokaiselle kojulle ainakin 20 minuutin jonotus.

Mitään en välttämättä olisi halunnut syödäkään (kun ei niitä sirkkoja kerran ollut!), mutta eipä siellä tosiaan sitten mitään nähtävääkään ollut. Yhdeksältä olisi kai alkanut jonkinlainen tulishow, mutta en jaksanut jäädä paikan päälle puoliksi tunniksi tylsistyneenä pyörimään. Sammakonreidet olivat jo loppuneet (kun ei niitä sirkkoja kerran ollut!), burritoihin oli aivan liian pitkä jono ja Yobot-jugurttijätskipyörää en nähnyt missään. Edes selvänäkijä ei saanut mua enää innostumaan, se kun on jo nähty ja koettu

Tosi kiva idea ja ennakko-odotukset olivat korkealla, mutta toteutus ja meininki olivat älyttömän latteita. Olin niin pettynyt, että ihan ärsytti. Onneksi paikalla oli muitakin, jotka yhtyivät mielipiteeseeni.

Oliko joku teistä tapahtumassa eilen tai menossa tänään? Markkinat ovat siis auki vielä tänään klo 16-21 ja tapahtuman Facebooksivuilta löytyy parhaiten lisätietoa. Kiinnostaako teitä markkinat noin muuten? Mua ainakin!

10 Comment

 1. Samma här, hirvee pettymys. Käytiin kans kiertämässä piha läpi megajonoja kauhistellen ja mahat kurnien. Voi moro. Ja mä en kans nähnyt luvattua Yobot-pyörää.

  Menimme Toriin vetämään lihapullat. Sattuneesta syystä on tehnyt niitä muutaman päivän mieli 🙂

  1. Hahah, oikein!

   Joo, jotenkin sieltä puuttu kaikki kunnon meno ja meininki, ei tullu yhtään mikään markkinafiilis.

   Me mentiin takas kotiin kattomaan True Bloodia. 😀 Onneks oltiin just syöty ennen tonne lähtöä, joten ei ainakaan nälkä ollut. Tosin se jugurttijätski ois ollu jälkkärinä jees.

 2. Anonymous says: Vastaa

  Oli Yobot-pyörä siellä seiskan maissa ja jälkeen eikä ollut edes pitkä jono (kun vertaa muihin ruokajonoihin)

  1. Höh, en vaan nähnyt 🙁 Olikohan tauolla sillon? Tai sit en vaan nähnyt 🙁

 3. Tuuli says: Vastaa

  Mulla meni myös hermot tuolla 🙁 Kiva idea mutta järjestelyt kusi kyllä aika pahasti!

  1. Niinpä.

 4. Hei mäkin kävin tuolla, mutta perjantaina. Oon ihan samaa mieltä, burritoihin oli liian pitkä jono, sammakonreisiä oli sillon kun tultiin sinne mutta hetken päästä ne oli jo loppu ja muutenkaan siellä ei ollut oikein mitään nähtävää. Olisiko siellä pitänyt olla jugurttijätskiäkin? ei näkynyt. Onneksi oli hyvät burgerit. 😀

  1. Yobot-jugurttijädepyörä kuulemma oli paikalla. Tai olis pitänyt olla. Hö.

 5. Ruu says: Vastaa

  Tarjous kukkia kympillä ? öö vantaalla on pelto mistä noita voi ilmaiseksi hakea…

  1. Mut jos ei jaksa Vantaalle asti 😛

Vastaa