IDUN minerals -voittaja

Lupasin arpoa voittajan heti arvonta-ajan päätyttyä ja näin tein. Yksi onnellinen voitti tämän ihanan IDUN minerals -aloituspakkauksen ja hän on nimimerkki…

Kaisuli/SiameseLipstick

Hurjan paljon onnea Kaisuli! Olen itsekin kateellinen sinulle, heh. Otan yhteyttä heti, jotta saan palkinnon myös matkaan heti.

Arvonnan suoritti Random.org.

Taisi tulla ennätysmäärä osallistujia tähän arvontaan, kiitos teille. Arvontaa pukkaa jatkossakin, nimittäin ihan pian…ja se on muuten aika hauska arvonta se!

Kivaa tiistaipäivän jatkoa teille! Ja suosittelen kyllä tutustumaan IDUN mineralsiin, en nimittäin voisi olla enää tyytyväisempi nykyiseen meikkipohjaani.

7 Comment

 1. nea says: Vastaa

  No voi pirulainen! Kai se on pakko voittajaa onnitella 😀

  1. 😀

 2. Jee! Ihanaa, kiitos 🙂 Mineraalimeikkileikit ovat jääneet aina testailun tasolle, ei noista samplepussukoista oikein ole ollut kiva testailla. Josko nyt innostuisi vähän eri tavalla 🙂

  1. Ja tee postaus sit blogiis!!!

 3. Anonymous says: Vastaa

  Moi 🙂 Onko sun mielestä Idun parempi kuin Mschic? Jos, niin mitä eroa?
  -Kirsi

  1. Oon käyttäny MSCHICin kiinteetä meikkipohjaa ja se on ihan ok, mutta ei peitä mulla tarpeeks. Lisäksi puolen välin jälkeen siitä ei oikeen saa kunnolla enää mitään pyöriteltyä irti. Tää IDUN on omaan makuun ja tarpeisiin parempi kuin mikään testaamani meikkipohja, myös bareminerals, joka on kans tosi hyvä. Tää vaan levittyy ja sulautuu ihoon täydellisesti, ei kuitenkaan kuivata.

  2. Anonymous says: Vastaa

   Joo! Mä kävin jo vkl:na ostamassa sen 😀 Tykkään! (Ja nyt himoitsen niitä kaikkia sarjan muita juttuja…kääks.)
   Kirsi

Vastaa