Mun Black Friday -ostoslista

Siis kauheeta kun ei oo voinut pitkään aikaan ostaa mitään mistään koska Black Friday! Oon jo jonkin aikaa kerännyt puhelimeeni ostoslistaa ostettavista asioista ja nettikaupoista, jotka pitää ehdottomasti tsekata nyt perjantaina, huomenna! Tältä se näyttää:

Eleveniltä tarviin lisää Fanolan No Yellow -hopeashampoota (täällä postaus tuosta super-shampoosta!), tiristin just viimeset tipat pullostani. Lisäksi mulla ois tuolta vähän joululahjoja ostettavana.

-Cult Beautylta himoitsen vaiks ja mitä, mutta katotaan eka, millainen alennus sinne tulee… tätä Narsin Orgasm -lip balmia olis taas saatavilla…

-Ritualsilta tarviin lisää maailman parasta huulirasvaa!

-Meijän pitää nyt viimeinkin ostaa se Dysonin varsi-imuri! Menee hermot noissa portaissa muuten. Antakaa äkkiä kokemuksia näistä, mikä malli on paras? Vai sittenkin Electrolux??

-Tarvitaan hotelli Dubaihin. Eka viikko ollaan kavereiden kämpässä, mutta vajaalle kahdelle viikolle pitäis buukata hotla. Joku kiva, jossa hyvä aamiainen ja uima-allas. Suosituksia?

-Lapsiportti yläkertaan!!! En vielä tiedä, mistä. Tarvittais melkeen samanlainen ku mikä on keskikerroksessa, koska se leveys ainakin passaa…

-Moikolla on ihania heijastavia käsineitä. Jos heille tulee alennus ja se on hyvä, niin tilaan jotkut kivat. Siel on kissojaki.

Mitä teijän listalta löytyy??

Postaus sisältää mainoslinkin. Kuvat Googlen kuvahaulla tai nettikaupoista.

6 Comment

 1. Tiina says: Vastaa

  Ei mitään. Boikotoin koko krääsäpäivää. Joka tosin näyttäisi olevan jo vähintään viikon mittainen. Jotenkin kuvottava ilmiö koko Black Friday.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo nyt näyttää monikin boikotoivan, kaupatkin! 😀 Mut joo toi on ärsyttävää et tätä kestää jonkun pari viikkoo, koska sit seuraavaks Cyber Monday.

 2. Krista says: Vastaa

  Moikolla on huomenna toimistolla/tehtaalla what evö avoimet ovet larussa 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Aijaa, kiva! Sinne asti en kuitenkaan nyt jaksa matkustaa.

 3. RuuRuu says: Vastaa

  En ostanu mitään, kattelin kyllä, mut ei oikein mikään tunutunu olevan ees kunnolla alennuksessa, niin päädyin et kaikki jo olemassa ollut romu sai riittää.

  1. Kissis says: Vastaa

   Ihana. 😀 <3 En mäkään sit näitä kaikkia päätynyt ostamaan, kun ei ollutkaan hyviä tarjouksia.

Vastaa