Poltergeist

Olen asunut tässä asunnossa nyt tasan vuoden. Jo aikaisemminkin olen ollut aivan varma, että tässä asunnossa tapahtuu kummallisia asioita, mutta olen syyttänyt siitä vain tosi vilkasta mielikuvitustani. Noh, nyt on kyllä sitten oikeasti aika miettiä tän asunnon myymistä ja muuttamista johonkin vähän turvallisempaan kämppään. Täällä nimittäin ihan oikeasti asuu vielä joku meidän viiden lisäksi. Vai miten muuten tuo kuvassa näkyvä voi olla MITENKÄÄN MAHDOLLISTA???

Heräsin tänään noin kello seitsemän aikoihin siihen, kun mies lähti katsomaan mistä kuuluu ihmeellinen kolina (no siis kissoista tietenkin, mutta mitä ne tällä kertaa ovat keksineet). Parin sekunnin päästä makuuhuoneesta poistumisen jälkeen mies tulee takaisin ja tokaisee, että ”nyt saisit hyvää kuvamateriaalia blogiisi.” No niin aina. Mutta tällä kertaa se totisesti oli sitä ja vähän enemmänkin.

Eilen sulatin pakastimen ja jätin sen oven yöksi ihan pikkuisen raolleen. Kaikki lokerot olivat paikoillaan ja luukut kiinni. Joten miten helevetissä Arska onnistui menemään alimpaan pakastinlokeroon ja vielä niin, että se oli työnnetty takaisin paikoilleen??? Tuo alin lokero siis on työnnettävä, sen luukkua ei saa mitenkään erikseen auki. Siis voiko Reiska olla niin pirullinen ja taitava, että Arskan tungettua lokeroon se työntää sen kiinni? Rosa ei voinut olla mitenkään syyllinen, koska nukkui kanssamme makkarissa.

Siis nyt en vaan tajua. Mutta ihan oikeasti harkitsen nyt vakavasti muuttoa. Oisko jollakulla jotain järkiselitystä tähän? Eikun ei, ei semmoista ole!!!!??!!

42 Comment

 1. Siis nyt en kyllä mäkään tajua… 😀 miten ihmeessä?!

 2. Siis nyt en kyllä mäkään tajua… 😀 miten ihmeessä?!

 3. No on kyllä aika ufo-juttu!!

 4. Taru says: Vastaa

  Spooky!

 5. … olen sanaton. Sun kannattaa varmaan kutsua sinne asuntoon joku meedio tai muu vastaava joka vois koittaa ottaa yhteyttä tuonpuoleiseen, joskos sieltä selitys irtoaisi!

  1. Haha 😀

 6. Nina says: Vastaa

  SPOOKY! o_0

 7. Merja says: Vastaa

  Hui! O.O

  Pitäsköhän sun kutsua Winchesterin veljekset (Supernatural on muuten hyvä sarja kans, jos et oo kattonu) selvittään mikä poltergeist teillä asustaa..?

  1. En oo kattonu. Ehkä joku pitäis kutsuu.

 8. Toinen on uteliaana kurkistellut laatikon reunalla että mitäs löysit ja samalla tuupannut sen kiinni. 🙂 Mä olen löytänyt meidän kissan kerran lukittuna tuuletusikkunan väliin. Sulkemisen oli kyllä tehnyt lapsi eikä toinen kissa, mutta siellä se istui happaman näköisenä lasien välissä ja odotti että joku vapauttaisi. 🙂

  1. Kyllä sitä aika kovaa joutuu työntämään ja Arskan tassutkin vielä jää tonne ristikoiden väliin…

 9. Ruu says: Vastaa

  Onneks ei ole mennyt ovi kiinni vaikka onkin luukkuun joutunut, sieltä olisi voinut ilma loppua 🙁 Mutta todella outoahan tuo on. Yleensä tosin noita henkiä sun muita on vanhoissa taloissa, harvemmin kai ihan juuri rakennetuissa, tosin ei voi tietää mitä siinä tontilla on ennen ollut.

  1. Huhhuh, en tullut tuota ees ajatelleeks.

  1. Kiitti! Käyn kattoo!

 10. Anonymous says: Vastaa

  oot unissakävelijä ja laittanut kissan sinne itse? 🙂

  1. Kävi itse asiassa mielessä tuokin. 😀

 11. Lotta says: Vastaa

  O___O
  spooky…

 12. Pelottavaa.

 13. Nana says: Vastaa

  Mulla tuli kans mieleen että jos Arska on ite menny sinne ja pyörähtäny selälleen tjsp. siellä ja samalla sitten saanu ittesä kiikkiin tuonne. Kissat kyllä saa ittesä jumiin mihin sattuu 😀

  1. Hmm, niin, jotenkin näin sen oli pakko tapahtua!

 14. Nova says: Vastaa

  Valvontakamera. Teidän tarttee asentaa sellainen =D

  1. No NIIN PITÄIS. Mut en tiedä kestääkö katella sitä matskua. 😀

  2. Anna says: Vastaa

   Paranormal activity 4? : D

  3. Nii-i.

 15. Petri says: Vastaa

  Just sen takia kun tossa on reikiä se on mahdollista saada kiinni myös sisältäpäin. Mutta ihmismieli on sellainen että kun jotain ei ymmärrä niin selityksen on pakko olla jotain yliluonnollista. 🙂

  1. Joo, no siis niin. Mutta ei se helppoa ole silti!

  2. Petri says: Vastaa

   Juu kieltämättä hieno suoritus.

 16. Nonnu says: Vastaa

  Mulla nousi ihokarvat pystyyn ja meni kylmät väreet kun luin tämän. Hui saatana! :O

  Karmivaa!

  1. Haha 😀

 17. nea says: Vastaa

  Kiitos tästä 😀 Kohta saat sinne taas ainakin teologin, ehkä mulla on jotain suhteita ;D Ei mutta mä oon kyllä niin ydinluita myöten ateistinen sleptikko, että antaa tulla vaan!

  1. Haha, ai niin, ei ois ehkä pitäny sua pelotella 😀

 18. nea says: Vastaa

  *skeptikko! ;D

  1. En ees huomannu 😛

 19. Mä uskon kyllä henkiolentoihin, mutta silti epäilyttää miksi se henki tms olisi halunnut lukita kissan pakastimeen 😀 Tiedän kyllä oikeasti sellaisia tapahtumia, joissa joku henkiolento on tehnyt ilkeitä juttuja. Mutta en ala nyt niistä höpisemään, ettei tule leimauduttua ihan hulluksi blogosfäärissä 😀

  1. Varmaan ihan vaan piruillakseen. Tai koska Arska osaa olla vähän ärsyttävä. 😀

 20. Anonymous says: Vastaa

  Mitään henkiolentoja, höhlät. Kissat vaan on niin fakiireja, että pääsevät yllättäviin paikkoihin. 🙂
  -Lilith

  1. Joo, MUTTA!!!

 21. Laura says: Vastaa

  Mitäh?! 😀 Kaveri linkkasi mulle tämän ja pisti vaan viestiksi ”ei teillä ole vielä käynyt näin?”. Kaikkea meidänkin kissat on keksineet, mutta tämä menee jo hämäräksi!

  1. Tiedän. 🙁 En tajua vieläkään…Mutta mitään uutta kummallista ei onneksi ole tapahtunut. Tämä jäi täysin mysteeriksi.

 22. Onko tuossa pohjassa ritilät vai tasainen pohja? Näyttää ritilältä. Jos hän on itse tassuilla vedellyt aikansa kuluksi laatikkoa kiinni niistä ritilöistä vedellen 🙂

  1. Ritilät on juu ja näinhän sen on täytynyt tapahtua. Tosi vaikeeta se kyllä on ollut.

Vastaa