Mainio kermarahka

Kerroin teille viime viikolla Arlalta saamistani uutuuksista. Jatkan vielä vähän tarinaa, nääs kun tämä samassa satsissa saamani kermarahka tuli testattua viikonloppuna, kun vanhemmat tunkivat kylään ja piti jotain äkkiä saada kahvipöytään.

Kääretorttu on mun bravuuri, tai no, oikeastaan ainoa, mitä osaan ylipäänsä sujuvasti leipoa. Ja kun katseeni osui jääkaapissa vielä avaamattomana kököttävään kermarahkapurkkiin jonka parasta ennen -päiväys lähestyi uhkaavasti, päätin innosta tohisten leipoa sen kärtsän ja käyttää rahkan siihen. Kermarahkaan sotkin vielä ihan vähän kermavaahtoa ja sokeria ja tietenkin lisäksi hilloa tortun sisuksiin. Ja tulipa ihan törkeän hyvää! Kylläpäs taas kääretorttuani ylistettiin, tällä kertaa vieläkin kovaäänisemmin. Tää kermarahka on todella ihanan pehmeetä ja sopii kyllä leivonnaisiin älyttömän hyvin.

Aion ehdottomasti käyttää tätä jatkossakin, kun taas innostun kääretorttua väsäämään…kuka tulis kyläilemään?

Huom! Kuvassakin näkyvä kermarahkapurkki on saatu Arlalta.

10 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Minäminäminä! 😀

  1. Mut sinäsinäsinä et syö mitään tämmösiä! 😛

  2. Nina says: Vastaa

   Niinno joo 😀

 2. Voi hitsi, että näyttää herkulta…

  1. Ja maistuu!

 3. Niina says: Vastaa

  Pitäiskö mun tulla? En oikein tykkää kääretortusta ylipäätänsä (paitsi tietenkin sellaisesta, joka on kuorrutettu suklaalla ja sisältää paljon suklaamömmöä mmmm…), joten olisin ainakin haastava kriitikko. 😉

  1. KYLLÄ. Voin tehdä sua varten jonkun suklaa-ähky-version. 😛

 4. Sori, tätä nyt ei saa liitettyä kermarahkaan mitenkään päin, mutta sähän olet tilannut tavaraa zooplus.comista? Aioin ensin tilata ihan tuolta suomisaitilta, mutta huomasin sitten, että .comin puolelta saisin tilaukseni REILUSTI halvemmalla. Mites sieltä tilatessa tullihommat ja muut? Pystyykö sieltä tilaamaan, jos ei ole luottokorttia tai paypalia? Mites tuollaisen muutaman kympin arvoisen tilauksen toimituskulut? Lueskelin sitä sieltäkin, mutta vähän jäi epäselväksi. Äh, miks mun piti alkaa hintavertailemaan, nyt ahdistaa. 😀

  1. Joo oon tilannu sieltä ruuat jo kohta 5 vuoden ajan, sekä .com ja .fi! 🙂 Niissä on juu eroja, ennen kun tilasin luottokortilla niin tsekkasin aina vähän tarjouksien mukaan, mutta .comin puolella EI voi maksaa tilisiirrolla toisin ku .fi:ssa! Eli tarttee luottokortin/paypalin. Nyt mulla on taas luottokortti käytössä, eli voin tilailla tuolta .comistakin…Tilisiirto toimi kyllä näppärästi myös, maksun jälkeen 2 päivän sisällä tuli ilmotus että tilaus lähetetty.

   En oo kai koskaan tilannu niin pientä määrää, että ois tullu toimituskuluja, mutta näköjään toimituskulut riippuvat siitä, paljonko tilaa sinne .comin sataan euroon ja .fi:n 39 euroon asti. Kannattaa siis vähän vertailla noita.

   Oon kyllä aina ollut tosi tyytyväinen zooplussaan, pari kertaa on ollut joku rikkinäinen ruokapussi mutta kun laittaa valitusta niin korvaavat sen heti. Ja paketti tulee 6-7 päivässä, aina.

   Mitään tulleja ei ole, Saksasta kun tulevat. 🙂 Ja tosiaan kotiinkuljetus, tosin mä tilaan työpaikalleni nuo aina.

  2. Kiitos kattavasta selvennyksestä. 🙂 Pitänee ilmeisesti tilata Suomen puolelta, kun ei ole luottokorttia eikä paypalia. Postikuluttomuus Suomen puolella onneksi hieman kaventaa hintaeroa. 🙂

Vastaa