Syyskuun LivBox

”En oo mummo!” oli mun eka fiilis syyskuun LivBoxista. Läyhäboksin sisällön etukäteen kyylänneenä kun tiesin, että Lumenen puhdistustökötistä on bokseissa kaksi eri versiota, vaahto ja geeli ja kuulemma ne oli lähetetty iän perusteella…ja no ei voi pitää paikkaansa, koska sain teineille tarkoitetun geelin, eli just sen mulle sopivimman! Mä olen vähän kyllästynyt vaahtoputsareihin, oon käyttänyt niitä nyt jo liikaa (muutenhan siinäkään ei olis ollut mitään vikaa)! Boksi oli myös tosi painava, mikä riemastuttaa aina.

Kokonaisuudessaan syyskuun läyhäboksi sisälsi:

Lumene Clear it up! -geelipesuaine – Mä olen hipelöinyt ahkerasti näitä uusia Lumenen ihotuotteita kaupassa ja tästä kyllä nyt ilahduin. Tämä on tarkoitettu epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Silmämeikinkin tällä voi puhdistaa! Tämä on hyvä.

L’occitane – Shea Butter Hand Cream – Tiesin jo etukäteen, että Lokkitaanea syyskuun boksista löytyy ja no eipä ollut ylläri, että vähän tylsähkö käsivoide sieltä sitten tuli. En ole merkin suurimpia faneja, mutta eiköhän tämä voide talvella tiensä kuiviin kätösiini löydä. Tämä oli nyt kuitenkin se boksin vähän luksuksempi tuote…

L´oréal Paris – Skin Perfection Unifying Day Moisturiser – Tästä en osaa sanoa näin etukäteen mitään. Edes sitä, käytänkö tämän itse vai annanko eteenpäin. Tasoitusta toki ihoni kaipaa, mutta jotenkin nyt on mitäänsanomaton fiilis tästä. Toisaalta en ole vielä löytänyt täydellistä voidetta meikin alle, mutta en myöskään usko, että se olisi tämä. Pessimisti ei pety.

Katy Perry – Royal Revolution -tuoksu – Teinilinja näemmä jatkuu, tällä kertaa ei-niin-positiivisesti. Testasin tätä tuoksua heti, koska luin tästä hehkutusta. Mutta ei ole mun juttuni lainkaan. LIIAN TEINI. LIIAN VANILJAMAKEA. Tosin ehkä saan teinejä täynnä olevassa aamubussissa jatkossa hyväksyviä katseita, kun tätä vähän iholleni suihkautan? Jos vaan oma nenä kestää.

Nivea – Lip Butter Blueberry Blush – Jee! Oon tuhonnut jo kohta kaksi tällaista, eri tuoksuja vaan. Nämä kosteuttaa tosi tehokkaasti ja käytän näitä aina kotona, kun pääsee pesemään kädet. Nämä sormin levitettävät huulirasvat jakavat mielipiteet, mutta itse tykkään. Näissä on lisäksi tosi ihanat tuoksut!

L´oréal Paris – Elnett Satin Volume Excess – Hahaa, nyt sitten sinne mummoilun suuntaan! Elnett todellakin on legendaarinen, etenkin tuoksunsa puolesta. Nyt luvataan kuitenkin uutta, raikasta tuoksua. Saanen epäillä. Minikokoiset hiuslakat ovat kuitenkin tosi jees, koska kulkevat helposti mukana, mutta miten näitä on nyt kertynyt mulle ihan älyttömästi? Ehkä mä lykkään tän suosiolla äipälle, kuten kaikki aiemmatkin luokseni tiensä löytäneet Elnettit…

Tämmöinen boksi syyskuussa. En muuten ikinä edes lue boksien esittelytekstejä, mutta tällä kertaa hihittelin runoiluyritykselle. Mutta tavallaan, jotenkin tällainen hassuus sopii LivBoxille.

Vielä yksi maksettu boksi mulle tulee, kunnes pitää tehdä päätös jatkaako vaiko ei. Mulle tämä boksi on kyllä aina alkukuun piristys ja myös se läyhäämisen ihanuus, joten saa nähdä. Tuotteiden puolesta pärjäisin kyllä ilmankin.

Mitä te piditte syyskuun boksista? Saitteko vaahdon vai geelin ja kumman olisitte halunneet? Mites noi sormin lääpittävät huulirasvat teihin iskee?

P.S. Koodi synttärit on edelleenkin voimassa ja sillä saa -15 % jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boksista tai kolmen kuukauden määräaikaistilauksen loppusummasta. Koodi on voimassa syyskuun loppuun saakka. Täältä voitte tilauksenne tehdä.

P.P.S. Vitsi kun vois tilata TÄN boksin!

24 Comment

 1. mips says: Vastaa

  Hei tartun tuohon meikin alle sopivaan voiteiseen, ootko kokeillut Dr. Hausckan melissa päivävoidetta? Minulla luultavasti aika sananlainen iho kuin sinulla (roaccutanin jälkeen epätasainen, nenäalueelta rasvoittuva, muuten pintakuiva) ja olen hetken aikaa käytellyt ko. voidetta. Testailin samaan aikaan uutta bb-voidetta, ja iholle tuli semmoista pientä näppyä näitä käyttäessä, mutta lopetettuani uuden bb-voiteen kaikki hyvin 🙂 Melissa-voide tuntuu siis todella mainiolta kaikkien hutikokeilujen jälkeen, saa nähdä tarviiko talveksi kuitenkin vaihtaa !

  1. En oo kokeillut, mutta nyt kiinnostuin! Pitää ehkä suunnata Stockalle. 😀

 2. Marsa says: Vastaa

  Tää oli mun eka boksi ja tykkäsin kyllä kovati! Tossa Elnettissä oli oikeesti vähä raikkaampi tuoksu, mutta kyllä sieltä puski se perus Elnett läpi jonku verran :D.

  1. No nii-i, niin mä kans pelkäsin. 😀

 3. eekku says: Vastaa

  Tykkäsin boxista ja vaahto tuli

  1. Tykkäsitkö vaahdosta myös? 😛

 4. Mullekin tuli vaahto. Ihan ok. Se on varmaan noista kahdesta paremmin mun iholle sopiva.
  Mä en ikinä laita sormea tonne huulirasvapurkkiin vaan ikäänkuin dippaan huulella suoraan purkkiin ja hieron huulia yhteen levittääkseni. On toiminut mulla ihan hyvin. Tosin sävytetyillä voiteillaei ehkä…;)

  1. Vaahtoputsareissa ei oo mitään vikaa! Oon vaan vähän kyllästyny.

   En oo koskaan dipannu tolleen! 😀

 5. njääh, ei vaan iske, eli nyt voin jo huoletta myöntää että en todellakaan ole tuon laatikon kohdeyleisöä, kaikista paljastetuista lootista yksi on tainnut olla sellainen että olisin halunnut sisällön, ja se on aika vähän, kun eikös tuo jo reilun vuoden ole ainakin ollut olemassa ? (vai onko ? ) nyt aloin epäilemään 😀 )

  1. Yli vuoden jo!

 6. LauraL says: Vastaa

  Boksi oli ihan jees. Sain ton saman geeli-Lumenen ja se on mulle varmasti parempi. Toi käsivoide olis voinu olla isompi, kuluu mulla varmaan kerralla toi tuubi. Rupeen kyllä oleen sillä kannalla että lopetan boksin tilauksen, ei ne tuotteet kuitenkaan niin kummosia ole (ollut).
  Ja noi huulirasvat, käytän tollasia ainoastaan iltasin nukkumaan mennessä.

  1. Niin olis voinu olla isompi! Ja joku muu ku käsivoide 😉

 7. Vaahtohan sieltä tupsahti.En ole sellaisia kokeillu niin ihan mielenkiinnolla kokeilen. Huulirasvaa muunlaista makua käyttäny,tykännyt .Oli kiva saaha uusi. Käsivoide tulee testattua kädet on tosi kuivat . Hajuvesi … tykkäsin siitä mutta en pitäisi arkituoksuna ,enemmän juhla tai ilta jutuissa enempikin. Mutta mähän en olekkaan mikään teini Iän mukaan 😀 😀

  1. Mulla ei taida oikeen olla arkituoksuja ja juhlatuoksuja, kaikki ilosesti sekasin! 😀

 8. Kata says: Vastaa

  Tilasin sun alekoodilla kolmen kuukauden paketit ja olis kyllä voinu alottaa vaikka ens kuusta.. Tää paketti ainakin oli aivan turha, ja kaikki menee todennäkösesti roskiin jollen keksi jotain tuttua kenelle nää kelpais.. Pari päivää oon nyt näitä nyt tuputtanu eteenpäin, ei oo kukaan huolinu.Harmittaa vaan aivan hirveesti, ku oon tilaamista miettinyt pitkään ja tähän mennessä ollu musta ihan kivoja tuotteita laadukkailtakin merkeiltä. No toivottavasti kaks seuraavaa boksia olis vähä parempia..

  1. No voi höh. 🙁 Nää on kyllä kans niin makuasioita…Mutta toivotaan tosiaan, että seuraavat boksit olis jees. 🙂

 9. nea says: Vastaa

  Musta tää oli ihan kiva paketti! Pikkulakat on käytännöllisiä, eikä Elnett-tuoksu edes häiritse mua 😛 Käsivoiteita mulla kuluu sikana erityisesti työpäivän aikana ja tykkään L’Occitanen tuotteista, ja pikkurasva on vielä superkätsy mukana käsilaukussa, joten jees!! Huulirasvoista kauheasti tykkään, mutten käytä… Milloin niitä oikein pitäisi lisäillä? Mutta houkutteleva purnukka joka tapauksessa <3 Hajuvesi oli munkin makuun liian teini, mutta mulla on teini-ikäinen siskontyttö, täytyy diilata sille. Päivävoide oli ihan neutraali tuttavuus, Lumenen tuotteista ylipäätään oon tykännyt ja tykkäsin paketin väristä, joten why not – varsinkin kun olen siirtynyt käyttämään suojakertoimellista seerumia päivävoiteen alla, joten päivävoiteessa sitä ei tarvitse olla. Suojakerroin on oltava, aurinko on veri bääd! Ainoa kysymysmerkki (tuoksu oli niin pieni, että ei tunnu edes miltään vaikka oli huti) oli tuo geelipuhdistustuote. Olen tosi kranttu putsareiden kanssa, ja INHOAN vaahtoja, joten geeli oli parempi, mutta se on varmaan aivan liian kuivattava mun kuivalle iholle :/ Purkki on jälleen houkutteleva, tekisi mieli silti testata ja läimiä vaan heti yöseerumit ja -voiteet päälle ennen kuin kiristää 😛 Erityisesti jos silmämeikitkin lähtee samalla kamalla niin jee…

  1. Aattelinki, että varmaan ainaki vähän tykkäät. 🙂

   No mä käytän huulirasvaa useestiki päivän aikana, mut en oo onneks enää niin koukussa ku joskus. Sillon oli pakko olla KOKO AJAN huulirasvaa.

   Joo, purkkien värit on kyllä jees. 🙂

 10. Kissaton says: Vastaa

  Just sain edellisenä iltana Lumene vaahtoputsarin loppuun – loppumattomalta tuntuneen urakan jälkeen. Kyllä jokseenkin nauratti, kun seuraavana päivänä hain boksin postista ja sama tuote osui ekana silmään. 😀 Hyvä tuote, mutta vaahtoputsarit (ei ekot) ovat niin riittoisia, että pullon puolivälissä loppuu jaksaminen.

  Minihiuskiinteet ovat aina tarpeen etenkin reissussa, vaikken arkena juuri käytäkään. Käsirasvaa kuluu hirmuisia määriä, kaikki tuubit kelpaavat. Huulirasvaakin menee jumalattomia määriä, mutta tykkään hygieniasyistä puikoista. Tämän otan varmaankin yöpöydälle koti-/iltakäyttöön. Naamarasvoissa olen alkanut olla kranttu, kun on lopultakin löytänyt Ne Omat Tuotteet (= Bellavita A-vitamiinivoiteen ja Dermosilin Laminarghane-kasvovoiteen), mutta enköhän korkkaa ja kokeile.

  Kati Päärynä lentää roskikseen, en edes anna eteenpäin ympäristöä myrkyttämään. O_o Menin ja testasin ja sitten pyörin olkkarissa puoli tuntia ympyrää, kun hajusta ei päässyt eroon. En oo teini enkä hajuaistiton, joten sou not my thing.

  Aattelin kyllä käyttää tuon tarjouksen ja tilata vielä pari boksia. Nämä viimeiset kaksi ovat olleet ihan mielenkiintoisia ja osuvia.

  1. Joo, naamanputsausvaahdot on älyttömän riittosia mut sitku käyttää vaahtoputsaria käsisaippuana, niin se loppuu samantien!

 11. Niina says: Vastaa

  Kuvittelenko mä vaan, mutta onko nää boksit jotenkin parantuneet heti, kun mulle ei enää tule niitä? 😀

  1. Siks kai pitääki vaan suosiolla olla jatkuva tilaus ;D

 12. Kiitti vaan tuosta vikasta linkista..! 😀

  1. Eipä kestä!

Vastaa