Elämäni aakkoset

T&A

Kukaan ei kai ole haastanut mua tähän, mutta koska näitä taas blogeissa näyttää olevan, minäkin haluan! Tässä tulis nyt mun Elämäni aakkoset.

A – ARSKA JA ALMA ja ihan pakko sanoa molemmat! Maailman suloisin pieni tyttökisumisu ja maailman hassuin sininen pitkähäntä.

B – BikBok. Luulin aluksi, että BikBok on kamala teinihalpisvaateliike, enkä löytäisi sieltä itselleni yhtään mitään, mutta omistan yllättävän paljon BikBokin vaatteita. Farkut ovat ihan parhaita ja vieläkin ärsyttää, kun mustat BikBokin lempparifarkut hajosivat eikä näköjään paikkaaminen auta. Kyseistä mallia ei enää valmisteta, byää.

C – Crosstraining. Kohta vuoden olen CT-salilla käynyt eikä loppua näy. Taitaa olla tarpeeksi mun juttu, vaikka en mikään tavoitteellinen urheilija olekaan. Järkevintä urheilua, mitä sisätiloissa voi harrastaa. Haluaisin, että ihan kaikki edes kokeilisivat, ja näin myös aika moni Motivus-jumppaaja tulisi järkiinsä.

D – Delhi, Intia. Ensimmäinen kunnon kulttuurishokki ja elämäni käännekohta. Tein monta postausta tästä, löytyvät kaikki arkistosta huhtikuulta 2012. Oli muuten hiljaisin kuukausi blogissani koskaan.

E – Elokuvat. Käyn elokuvissa viikottain ja vuokraan usein kotiinkin. Harvemmin ostan omaksi, paitsi Tarantinon pätkät on pakko omistaa.

F – Facebook. Käytän Facessa aikaani ihan liikaakin ja kaikki kommunikointi kaikkien kanssa käy FB messengerin avulla. Liityin Facebookiin aika myöhään, mutta siitä lähtien olen ollut ihan koukussa. FB-kaverini saavat nauttia/kärsiä kissakuvistani lähes päivittäin. Blogin FB-sivut löydät täältä.

G – G-Star on yksi lempparivaatemerkeistäni ollut jo yli kymmenen vuotta. Farkut ovat aina aivan älyttömän hyviä ja sellaisia, että ne eivät -ainakaan useimmat mallit- veny käytössä! Se mitä sovitat, on samanlainen vielä vuosienkin päästä. Ihmeellistä.

H – Hluhluwe iMfolozi Park. Olen ollut kahdella eri safarilla Etelä-Afrikassa (toinen oli Kruger). Meillä oli iMfolozissa ihan huikea opas ja nähtiin ihan älytön määrä villieläimiä ihan huikaisevan läheltä. St. Lucia on muutenkin aivan ihana paikka yöpyä, siellä apinoiden ja virtahepojen keskellä. Ei kuitenkaan safareilla ihan saatu kasaan Big Fivea, joten pakko varmaan vielä joskus mennä uudelleen.
I – Isä. Kun huomasin meillä kotona käyneen murtovarkaita n. kolme vuotta sitten, ihan ensimmäisenä soitin, ei, en poliisille, vaan isälleni. Isä on mun tietopankkini kaikessa kotiin liittyvässä. Avomies välillä hermostuu, kun jotain pitäis kotona korjata tai rempata ja sanon heti, että mun isä kyllä auttaa. Ei tule mieleen ketään, joka osais nää jutut paremmin.
J – Jälkiruoka. Yleensä tai no oikeastaan aina aterian paras osa. Olen vähän ruokanihkeilijä, ja useimmat kalliiden ravintoloiden piperrysruuat ovat pahoja, mutta jälkiruoat ovat ihan aina hyviä. Parhaita kotijälkkäreitä on uunijäätelö, letut, uuniomenat, kiisselit runsaan kermavaahdon kera.
K – Karkit. Sekoan ilman joka viikkoista karkkiannostani. Pidän karkkipäivän yleensä viikonloppuna, ja irttarit on parhaita. Vuorotellen Candy King ja Makuuni. Yleensä valitsen pussiin aina aika samoja karkkeja.
L – Lasik-laserleikkaus. Elämäni paras sijoitus, jonka tein neljä vuotta sitten. Sen jälkeen en ole silmälääkärillä käynyt, näkö on edelleenkin mainio.

M – MAC Cosmetics. Julistin tuossa just, että en ehkä osta enää mitään muita meikkejä kuin MACin…nojoo, varmasti ostan, mutta MAC on RAKKAUTTA. Etenkin kaikki poskipunat ja korostusjutut, ahh.

N – Netflix. Odotan kovasti, että Sillan toinen tuotantokausi tulisi sinne. Kesken sieltä mulla on Vampyyripäiväkirjat. Ei kuitenkaan yhtään niin kiva kuin HBO, mutta onneksi meillä on nämä molemmat.

O – Omistusasunto. Vaikka jaksan jatkuvasti valittaa sitä, kuinka mun kaikki rahat menee asumiseen, olen todella tyytyväinen, etten asu enää vuokralla. Parhaita juttuja asunnossa on kylppärin lattialämmitys, SMEGit ja isohko parveke.

P – Prison Break! Yksi lempparisarjoistani, ellei jopa lempparein. Etenkin eka kausi on loistava.

Q – Qatar Airways. Superhyvä lentoyhtiö, paras! Ihan älyttömän hyvää palvelua koko lennon ajan, pancakes ja kaikkee!

R – Reiska! Tietenkin. Elämäni rakkain eläin, nyt ja aina.

S – Suola. Ihan ykkösmauste. Vihaan mautonta eli suolatonta ruokaa! Käytän suolaa varmaan enemmän kuin pitäisi, mutta ihan sama. Olen lukenut, että suolan lisääminen juomaveteen estäisi sen, ettei heti tule pissahätä. Tätä pitäisi kokeilla.

T – Tatu. Eli my man. Ensi viikolla tulee tasan kaks vuotta siitä, kun ekan kerran tavattiin. Tyypillä on edelleenkin maailman kauneimmat silmät. Ja paras naismaku. Heheh.

U – Ulkomaat. Rakastan käydä Suomen ulkopuolella ja haluaisin matkustella paljon enemmän. Olen kuitenkin saanut onnekseni käydä tosi monissa paikoissa, josta olen kiitollinen vanhemmilleni, jotka ovat usein kustannuksissa auttaneet.

V – Vapiano. Vaikka Helsingin Vapianossa on aina ihan skitsot jonot ja joskus olen saanut huonoakin pastaa, niin hinta-laatusuhde täällä on vaan ihan paras. Syön aina saman, pomodoro e mozzarella täysjyväpastalla. Ja jälkkärit on taivas, etenkin panna cotta, ahh! Sanon tätä paikkaa kyllä Paviaanoksi.

W – W! Näin onnittelen monia synttäripäivänä Facebookissa. Eli wähänkö oot wanha!

X – X-files, kirjat! Rakastin pienenä lukea näitä ja katsoin toki tv-sarjaakin, mutta ei vaan ollut yhtä hyvä (vaikka jotkut jaksot oli ihan älyttömän pelottavia). Tekis mieli joskus lukea nää kirjat uudelleen.

Y – Yksärit eli yksityisviestit! Näitä lähettelen paljon kaikille kavereille pitkin päivää. Facebookin kautta, tietenkin!

Z – Zzzz…Mulla ei ole koskaan ollut mitään vaikeuksia nukahtaa, vaikka nukkuisin mitenkä paljon vaan. Nukkuminen on ihan parasta silloin, kun kaikki on kotona ja mieluiten samassa sängyssä.

Å – Tämän jätän suosiolla välistä. Nojoo, okei. Voisin haluta ehkä Åreen hiihtämään!

Ä – Äiti. Maailman paras ruoanlaittaja ja leipoja. Vertaan kaikkia omia aikaansaannoksiani keittiössä äitini tekemiin ja tän takia olen paljon heittänyt uunista suoraan roskiin samalla itkien, että ei vaan maistu samalta ku äiskän tekemä.

Ö – Ööö. Tuolla aloitan varmaan suurimman osan lauseistani. Ei hyvä.

Näitä on kiva lukea, joten tehkää tekin!

26 Comment

 1. Ihanat aakkoset! 🙂

  1. :))))

 2. Eeeei.. eeei.. mä en tiennykkään et oot noita jotka vaihtaa veet weehen. Yhyy. Ei ei eeei. Mun on pakko ottaa sun pois Feissarista! 😛 Onneks tosin et oo mulle noin sanonu, ehehe.

  Hehe mäki soitan aina faijalle ensin jos on jotain mikä ei toimi tai jotain.. ja sehän asuu Suomessa ja mä Ruotsissa.. mut kyl se kuitenkin aina osaa auttaa. Outo juttu.

  Mä oon kasanu mun aakkosia jo tässä pari viikkoa, mutten oikein ehdi istua koneen ääressä yhtään. Se on tulossa sitten joskus.

  1. Joo, ootas ku tulee sun synttärit! 😀 Kandee poistaa mut hyvissä ajoin ennen. 😀

 3. Niina says: Vastaa

  Mieheni mielestä omien aakkosteni paras kohta oli juuri ö-kirjain, koska useimmat puheenvuoroni lähtevät liikkeelle joko hieman lyhyellä ööö:llä tai sitten vähän pidemmän kaavan kautta ööööööööö…En ehkä ole niin sanavalmis, mitä blogissani yritän esittää. ;D Mutta mutta, miten meidän treffien nyt sitten käy kun ollaan molemmat ihan ööö? 😀

  P.S. Sillan toinen tuotantokausi on tosi hyvä.

  1. Heheh, ehkä me vaan ollaan sit ihan ööö molemmat. 😛 Mä huomaan toistelevani tota eniten ehkä töissä, en siksi, etten osais, vaan kun en aina ymmärrä mikä on ongelman tai asian ydin. 😀 Eli se on vähän niinku ”ööö siis…häh, mitä yrität sanoa mulle?” 😀

   Eka kausi oli ainakin koukuttava!!

 4. M= MAC Cosmetics? 🙁

  1. Hahahaha

  2. Noh, omapahan on syntymäpäiväsi, jolloin en toivota W:tä! 😛

 5. Mä saatan vielä nykyäänkin pelätä X-filesista sitä äijää, joka söi ihmisten maksoja ja meni ihmisten koteihin esim. vessanpöntön tai postiluukun kautta. Yäk. Mutta ihan paras sarja se kyllä oli. 🙂

  1. Joo se oli kamala! 😀

  2. Myy says: Vastaa

   Mäkin! Olin ihan liian pieni, kun näin sen jakson. Viikko- tai kuukausitolkulla näin painajaisia, enkä vieläkään pystyisi kattomaan sitä uudestaan.

 6. Anonymous says: Vastaa

  Mä oletin että ämmässä olisi ollut mansikat 😀

  1. Heh, mä itse asiassa ensin laitoinkin mansikat. 😀

 7. Ruu says: Vastaa

  ^joku muukin mietti mansikoiden puuttumista 😀

  1. Moniin ois tehnyt mieli laittaa paljon muitakin! 🙂

 8. Hä, miks pitäis lisätä suolaa vettään, ettei heti tule pissahätä 😀 se, että juo paljon vettä puhdistaa elimistön ja munuaiset yms, mutta sitten kun lisää suolaa niin sitten se vaan turvottaa kun vesi kertyy elimistöön suolan takia 😛

  1. No höh. Toi tais olla jotain himalajansuolaa tai ruususuolaa tai merisuolaa tai jotain ERIKOISSUOLAA, mitä suositeltiin. 😀 Siis kun mä juon puol lasii vettä, niin juoksen vessassa koko päivän. 🙁 Ton pitäis jotenkin ehkäistä sitä, vähän käytettynä tietty. Piru kun en muista enää, mistä ton luin!!

  2. nea says: Vastaa

   Olisiko ollut uusimmassa Fit-lehdessä? Suhtaudun kyllä epäilyksellä. Että onko kovinkaan terveellistä 😛

  3. Joo mulle tuli kans tossa mieleen, että oli varmaan toi Fit! Ja olihan se, ja vastaus on, että Himalajan vuorisuola. 😮

  4. Mä käytän kyllä himalajan suolaa eli ruususuolaa ruoassa, mutta en kyllä tajua miksi hyvä vesi pitäisi sillä pilata. Ei sun elimistö tiedä tuliko se ruoan vai veden mukana, se ihan kiltisti sekottaa kaiken. 😉 Vähän epäiln että joku tällä-hetkellä-niin-muodikas itseoppinut ravintoterapeutti on taas pistänyt parastaan.

 9. nea says: Vastaa

  Kiva postaus 🙂 Uunijäätelö on muuten kaikessa kasariudessaan tosi hyvää! Mutta Paviaano on mun mielestä plääh… Toki vaikuttaa, kun en voi syödä pastaa… 😀 Mutta siellä on niin pienet annokset! Ylläri, että mua kiinnostaa taas eniten nää ruokajutut… Oikeesti mun tekis mieli vielä kysyä, että mitkä on niitä sun lempikarkkeja ;D

  1. Joo ei siel Paviaanossa muuta hyvää oo kun pasta! 😀 Ja leipä. <3

   Näät mun lempikarkit sit Noahissa! 😀

 10. Hauska postaus! Ja hauskat kuvat 🙂

 11. Nina says: Vastaa

  Tein! Nämä on kivoja.

 12. Anonymous says: Vastaa

  T oli paras ja silmistä samaa mieltä 🙂 Nm. olisinkohan vähän jäävi tässä asiassa

Vastaa