Uutta kotiin!

SISUSTUSVIMMA! Se tosiaankin on iskenyt nyt ehkä ensimmäistä kertaa ikinä ihan kunnolla meikäläiseen. Tänne uuteen taloon ollaan ostettu nyt tähän mennessä uusi sohva (vielä ei yhtään kissan oksennusta, jee!), kaksi valaisinta, WC-paperiteline ja isompi (vaippa)roskis. Mutta haluaisin vaikka ja mitä! Olen käynyt nettikauppoja aina ehtiessäni läpi ja poimin tähän muutamia juttuja, jotka kiinnostelisivat.

Rakastan Smegiä!! Mulla on jo vuosia ollut Smegin punainen pakastinjääkaappi (joka meillä on nyt alakerrassa, keittiössä on omansa, eri merkkinen), Smegin vaaleanpunainen pesukone ja punainen teenkeitin. Haluisin ihan hirveesti ostaa Smegin leivänpaahtimen ja teenkeittimen mustina! Näitä on katellut Makujakauppa.fi:sta. Niin tyylikkäät ja sopisivat meidän tummaan keittiöön oikein erinomaisesti. Myös niistä vaaleanpunaisista tykkään, mutta kyllä nää mustat silti sopisivat paremmin, vaikka onkin ehkä vähän tylsä väri, kun Smegistä on kyse.

Balmuir on myös suuri rakkauteni ja edelleenkin kuolaan tätä kid mohair -peittoa. Voisinkohan mä jo ostaa tän, vaikka onkin tosi kallis? Kylppärit tarttisivat uusia mattoja ja nää harmaat ois sikakivat, nää on kyllä ihan pakko ostaa. Ja pellavalakanoista tykkään kovasti, meillä nyt Ellokselta ostetut, mutta Balmuirin pellavavuodevaatteet ovat varmaan vieläkin parempia.

Keittiö vaatis kipeesti uusia pyyhkeitä sekä uusia patalappuja, meillä käytössä nyt tosi vanhat ja kulahtaneet… Espritin koti-osiosta bongasin nämä kaikki. Nää raidalliset vois toimia meillä. Pyyhkeet löytyy täältä, patalaput täältä ja kintaat täältä. Kaikki nämä ovat 100 % puuvillaa.

Stockalta nyt löytyis mitä vaan, mutta tää megakallis Louis Poulsenin PH5 Classic -kattovalaisin sävyssä Hues of Rosa suorastaan hinkuis päästä Amandan huoneeseen… ei kellään ois heittää ylimääräistä melkeen kuutta sataa euroa? Se on nyt siis tarjouksessa Stockalla, heh (normihinta 750 e!). Jaiks. Noh, ehkä me löydetään Amandalle joku muukin kiva valaisin… Amandan huone on tällä hetkellä aika tyhjä, ja suorastaan palan halusta päästä sisustamaan sitä.

Lisäksi me tarvitaan uusia mattoja ja etenkin sitten kun Amanda ei enää puklaile ympäriinsä, on pakko hommata olkkariin joku pukluvapaa matto. Ja varmaan kohta ne lapsiportit portaisiin…

Löytyykö sieltä sisustusihmisiä? Mitä teidän koti kaipais?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 Comment

  1. Uuteen kotiin muutettuani piti ostaa kaikki huonekalut, digiboxit ja pelikonsolit…kodinkoneita yms yms. onneksi Ikea on vieressä koska ei kyllä ole varaa noihin luettelemiisi ;D Iketsusta hain muutamia huonekaluja mutta pitempää käyttöikää vaativat ostin ihan huonekalukaupasta. Sisustusjuttuja on, niitä en hirveästi ostanut koska lähinnä on se ongelma mihin omakotitalon kamat mahtuu kaksiossa…mutta ymmärrän kyllä, muistan miten itse olin vimmoissani omakotitaloon muutettaessa. Into laantui kun tajusi miten paljon pitää myös ostaa tylsiä puutarha- ja pihatyökaluja…että ei ole siis halpaa hommaa nämä muuttamiset!

    1. Kissis says: Vastaa

      Joo, kyllä meilläkin on Ikeaa! 😀

Vastaa