invisibobble

Olen käyttänyt tällaisia puhelinjohtohiuslenksuja jo aika kauan, siis siitä asti kun tulivat uudelleen muotiin, joku vuosi-pari siitä taitaa nyt jo olla. Oli näitä kai joskus lapsuudessakin, jos en ihan väärin muista. Olen hamstrannut näitä Henkkamaukalta ja Glitteristä ja kaapista löytyykin varmaan kaikkea mahdollista väriä.

Varastoistani huolimatta ilahduin, kun mulle tarjottiin testiin invisibobbleja! Tuttu juttu, johtohiuslenkkejä nämäkin, mutta verrattuna aiempiin käyttökokemuksiini, nää invisibobblet on sekä kooltaan että muotoilultaan täydellisiä. Mun aiemmat lenksut ovat olleet joko liian isoja, liian kovia, liian venyviä tai menneet nopeasti rikki. Invisibobbleja on kahdeksaa eri väriä. Pyysin lempparivärini: mustaa käytän mielelläni arkipäivisinkin, pinkki sopii kivasti jumppatossujen kanssa ja valkoinen missä vaan. Yksi pakkaus sisältää aina kolme johtohiuslenksua.

Mulla on kotona oikeastaan ihan aina hiukset johtolenksulla kiinni, koska tällä ne saa kiinni niin paljon helpommin ja mukavammin, eikä kiristä. Usein kotona teen jonkinlaisen löysän sekanutturan tän avulla, nopeeta ja näppärää. Nämä ovat hiuksille huomattavasti hellävaraisempia kuin normaalit hiuslenksut, eivätkä jätä ärsyttäviä painaumia hiuksiin. Niin ja ei haittaa, vaikka kastuisivatkin!

Kissojen kannalta tää johtohiuslenkki on muuten myös aika mainio, se ei nimittäin jaksa innostaa niin kauaa kuin tavalliset, joita Reiska ainakin pöllii multa aina ihan huolella. Kyllä ne pojat näitäkin välillä havittelee, mutta ovat ehkä liian isoja tai kummallisia kissojen makuun?

Invisibobbleja myy mm. Anttilat, Sokokset, Emotionit ja netissä pretty.fi (täältä näette lisää ostopaikkoja). Yksi pakkaus maksaa semmosen viitisen euroa, ja nää on kyllä kaikista johtoponnareista ehdottomasti parhaimpia!

Lisätietoja invisibobbleista löytyy nettisivuilta ja Facebookista!

Iskeeks nää johtolenksut teihin? Löytyykö sieltä joku, joka ei oo tällaisia koskaan testannutkaan?

37 Comment

 1. Oon tykännyt muistakin puhelimenjohtoponnareista, mut nää Invisibobblet oli oikeesti parhaita mitä oon kokeillut! Ihanan joustavia ja pehmeitä. Postasin just samasta aiheesta 🙂

  1. Niin on! Muut venyy ja paukkuu rikki helpostikin, mutta nää pysyvät kuosissaan tosi kivasti. 🙂

   Ja mä hei huomasin! 🙂

 2. iskee! mulla on Glitteristä ostettuja vähän isompia mutta noita pieniä olis kiva kokeilla :3 ja pinkkinä tietenkin! ;>

  1. Mä ostin Glitteristä aikoinaan niitä pieniä, mutta ne on jotenkin vähän turhan kovia. 🙁

 3. Salla says: Vastaa

  Mä voisin kasvattaa pitkän tukan ihan näiden takia, loves!! 😀

  1. Tai sit käytät näitä rannekoruina!!

 4. Sonja says: Vastaa

  En oo koskaa kokeillu, mutta vaikuttaa kivalta 🙂

 5. eekku says: Vastaa

  Juu vastaavia tullu tilattua ebaystä

 6. Mulla on cittarista tollasia ja tykkään! Ei luisu liukkaista hiuksista niin helposti pois ja just se on hyvä ettei jää hiuksiin ponnarinkuvaa. Kissat kyllä varastaa näitä ihan samalla lailla kuin muitakin hiusjuttuja, kaikki käy kunhan haisee emännän päänahalle 😀

  1. Joo himassa jotenkin ”normiponnari” kiristää liikaa, näillä saa silleen kevyesti hiukset kii! En osaa enää ees olla himassa ilman et hiukset on tämmösellä kii 😀

 7. Anonymous says: Vastaa

  no enpä ollu koskaan kuullutkaan!! ihania kyllä.. ja niin kivalta näyttää sun tukassas! pitäskö muka ostaa?! 😀

  -jenska

  1. No nää ei kyllä paljon maksa ja kestävät oikein kohdeltuina ikuisuuden! 🙂

 8. LauraL says: Vastaa

  Mulla on kyllä vaan jotain cailapin, mutta kuitenkin, tykkään, pysyy hyvin tukka kurissa.

  1. Cailapin näistä ei ookaan kokemusta!

 9. Niina says: Vastaa

  Mää en ole testannut, mutta haluaisin kyllä. Etenkin jos nuo ovat yhtään hellävaraisempia kuin normipompulat!

  1. On PALJON hellävaraisempia! Märkiin hiuksiinkin toimii.

 10. pitänee ottaa kokeiluun … :)!

 11. En oo testannu, enkä aio! Koska niin tajuttoman rumia ja tulee mieleen 90-luku. On olemassa asioita, jotka sais jäädä sinne 90-luvulle…

  1. Hahah 😀 ! Mä mietin kans aluks, mut nää, kunhan väri ei oo joku oranssi!

 12. nea says: Vastaa

  Enpä ole ikinä kuullut, mutta täytyy kokeilla 🙂 Noi ei oo musta ollenkaan rumia (hiusdonitsi on!). Tärkein kriteeri on toki päässä pysymisen jälkeen hellävaraisuus. Kiva, kiitos jälleen vinkistä 😀

  1. Joo hiusdonitsi on kyl niin oma juttunsa, semmosta ei tod. tulla näkee mun päässä (enää). 😀 Nää on kyl tosi hiusystävällisiä. 🙂

 13. ellu. says: Vastaa

  Hmm, näihinkö ei hiukset sitten sotkeennu yhtään? Jotenkin tulee ekana semmonen takkupallero vaan mieleen, kun renksu on kerta tuollainen.. noh, puhelimen johto 😀 Pystyykö noita pitämään muuten, kun ponnarina/nutturana, vai voiko somia esim. letin päähän? Kiinnostaa kyllä, varsinkin kun hiukset alkaa nyt olla hallitsemattoman mittaiset (yli puolen selän) ja kadotan joka ikisen ponnarin aina johonkin.. 😛

  1. No kylhän näitä saa väännettyä hyvin paljon miten haluaa. Heh, piti ihan kokeilla tota lettiä aamulla, kyllä ainakin näillä invisibobbleilla saa letin kiinni! Tietenkin riippuu vähän omien hiusten paksuudesta, liukkaudesta ym., mulla on kerroksittain leikattu niin noi latvat ei ole hirveen paksut, mutta kyllä minäkin onnistuin!

  2. ellu. says: Vastaa

   Tilasin noita sen 3kpl paketin ja yllätyin, miten pieniä noi oli! 😀 Mutta hyvästi ponnaripäänsäryt; nää on mahtavia! :O

 14. Mä oon noita välillä kampaajalla vilkuillut, muttei ole tullut ostettua. Kiinnostais kyllä noi, tosin mulla on tällä hetkellä vähän liian lyhyet hiukset. Toivottavasti ne on kesään mennessä kasvaneet jo vähän pidemmiksi. Aika nopeasti kyllä yleensä kasvaa.

  1. Hyvä syy kasvattaa hiuksia! 😀

 15. Enni says: Vastaa

  Mä löysin vasta tänätalvena nuo puhelinjohtolenksut, ja sain kaverilta pari itselleni kun tämä käytti niitä. On kyllä tosi hyvät, ja tuntuu ponnarikin pysyvän paljon paremmin ja se pysyy paremmin ”koholla” eikä lässähdä kuten normi ponnarilla, nutturoista puhumattakaan. Mäkin ajattelin et tulee vaan takkupallona pois hiuksista, mutta ei sitäkään 😀

  1. Joo, totta!

 16. Ruu says: Vastaa

  Suunnitelmissa on ollut hankkia noita testiin jo pari vuotta, mutta suunnitelma ei ole vieläkään toteutumiseen asti päässyt 😀

  1. Seurailepa tarkasti blogiani lähiviikkoina 😉

 17. Ihan huippua, että olit käynyt seuraamassa mua IG:ssä, en olis varmaan koskaan löytänyt muuten blogiasi! Tykkään ihan superisti ja monta monituista sivua on tullut jo luettua. Thaimaan auringon alla samaistun niin hyvin noihin sun ’kitinöihin’ Riosta. Täälläkin on törkeän kuuma ja mua vituttaa se. Vaikkei saisi. Mutta kai jo 3kk jälkeen saa vähän?

  Innolla jään seuraamaan teidän arkea uuden kissanpennun kanssa, mulla on haaveena myös ottaa kissa, kun kotiudun keväämmällä takaisin Suomeen. Se otanko pennun vai mahdollisesti aikuisen Kissakoti Kattilasta jää nähtäväksi, jälkimmäisen kannalla olen tällä hetkellä 🙂

  1. Hauskaa! 🙂 Jotain kautta löysin IG-kuviisi ja kävinkin heti tsekkaamassa blogisi! 🙂 Ja kuin myös, seurailemaan jään.

   Vaikka kaikki kolme kissaani ovat rotukissoja, olen silti aina kissakotien kannalla. Tästä teenkin funtsimispostausta myöhemmin. 🙂

 18. Ostin jotain halpisversioita thaikkulasta! On ne hyviä, mutta onnistuin hukkaamaan ne jo!! 😀 Saa kyllä kivasta ohuen tukankin näyttämään vähän paksummalta. Ehkä siksi tykkäsinkin..

  1. Joo! 🙂 Näitä saa nyt Stockaltakin, joten kandee kokeilla!

 19. Mä ostin nyt joulukuussa ensimmäiset Invisibobbleni ja oon kyllät tosi tyytyväinen. Pysyy tosi jämäkästi hiuksissa eikä tarvitse olla jatkuvasti korjaamassa kuten muita ponnareita. Mä katselin noita aikaisemmin jo vakkarikampaajan luona, mutta silloin leikkautettiin hiukset suht lyhyeksi joten hiuksia ei ois saanut kiinni.

  Nyt oon taas lähes vuoden kasvattanut hiuksia ja on kasvaneet tosi nopeesti. Noi on kivoja, kun hiuksia ei juurikaan lähde ja tuosta ne saa helposti napattua pois, toisin kuin monista muista rinkuloista.

  1. Jeee! Mä oon nyt viime aikoina pari invisibobblea onnistunu rikkomaan, aluks eivät menneet rikki poikki millään! 😮

Vastaa