VIIMEINKIN!

Jos mun blogilla ois tuhansia lukijoita, niin panttaisin tämän tiedon visusti itselläni, mutta koska näin ei onneksi ole, jaan teille parhaimman anti-perspiranttilöydön ikinä ja sehän näkyy yllä olevassa kuvassa. Ja en kertoisi tätä siis siksi, ettei järkyttävä ihmismäärä vaan tule mun dödöapajille ja mun ei tarvitse hamstrata näitä itselleni kassikaupalla.

Pyörittelin tätä Neutralia käsissäni parillakin edellisellä kauppakäynnillä kunnes päädyin ostamaan Nivean perusdödön. Kerran sitä käytettyäni muistin taas, miksi vihaan Nivean tuoksullisia deodorantteja: HYI sitä Nivea-hajua. Ei pysty, ei kykene. Eikä ne edes täydellisesti toimi.

Mun kainalohistoria on pitkä. Nuorempana mikään dödö ei pitänyt ja kävin kaikki apteekin valikoimat läpi, Absolut Torr-myrkkyä myöten. Parisen vuotta sitten kokeilin jopa botoxia kainaloihini, joka auttoi -osittain. Koska kainaloista ei enää hikoile, hikoilee muualta enemmän. Osa kainaloista pysyi rutikuivana, mutta joitakin kohtia ei oltu kai piikitetty tarpeeksi. Vaikutus tietenkin lopulta heikkeni, mutta uudelleen en ole ottanut, botoxin hinta nimittäin pikkaisen kirpaisi. Tuon piikittelykerran jälkeen en kuitenkaan ole hikoillut läheskään niin paljon (paitsi nyt Roaccutanin aikana). Tai sitten aineenvaihdunta on vaan hidastunut (eli VANHUUS).

Olen nyt käyttänyt ihan perusödödöjä ja ollut ihan tarpeeksi tyytyväinen. En kuitenkaan yleensä innostu ostamaan näinkin ”vaatimattomalta” näyttäviä, kuten nyt tämä Neutral. Nolla prosenttia kaikkea = ei voi toimia! Mutta ylläripylläri kyllä vaan toimii. Ei haise miltään, pitää hyvin, kestää vielä päivän päätteeksi jumpankin. Eikä ärsytä kainaloita lainkaan. Ja kuivuukin suht nopeasti. Sanoisin, että paras anti-perspirantti, mitä tällä hetkellä voi saada, hintakaan ei totisesti päätä huimaa. Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan. Ainoa miinus on, että pallo ei pyöri täydellisesti, vaan sitä joutuu välillä rasittavasti tökkimään liikkeelle.

Tässä vielä lisätietoa: www.neutralzone.fi/neutral-tuotteet/ihonhoito/deodorantti

Hyväksi koettuja muita deodorantteja? (Ja joo, tiedän kyllä deodorantin ja anti-perspirantin eron, vaikka niitä tässä iloisesti sekoittelinkin.)

19 Comment

 1. Hmh, toi vois olla ihan testaamisen arvonen. Eiks tota Neutralia myy ihan perus päivittäistavarakaupat?

  1. Kyllä vaan, ihan perusmarketista saa ja parilla eurolla. Ja jos tämä toimii mulla, niin tämä toimii muillakin!

   Neutralilla on paljon muutakin: http://www.neutralzone.fi

  2. Tarttee pitää silmät auki kun kauppaan tässä jaksaa raahautua (:

 2. Hmm saakohan tuota Ruotsista? Mä tykkäsin hirvittävästi siitä Rexonan uudesta, mikä lie. Deodorantit, jota ei tarvitse laittaa ihan joka päivä on best. Harmi vaan että se edesauttaa mun dementiaa välillä 😛

  1. En tiedä Ruotsista. Jos saa, niin kandee ostaa! 😀

  2. Pitänee siis mennä dödö-jahdille! Muuten pakotan mamman pistää postissa.. Ehkä teen muuten sen.. niin ei tartte mennä ulos 😀

  3. Kolme euroa maksaa tuo Citymarketissa, tsekkasin äsken. 🙂

 3. Niina says: Vastaa

  Meikäläinen käyttää Triple Dry -dödöä jo ties monennetta vuotta. Hyvin toimii. Roaccutan-kuurin aikana tosin hikoilu on ollut jotain sietämätöntä, että tuokin dödö on ollut kovilla. Mutta hajua se ei ainakaan läpi päästä. 😀

  http://www.tripledry.fi/

  1. Juu tätäkin on ollut ja on tälläkin hetkellä silloin tällöin -dödönä, mutta ei toimi mulla ”niinku pitäis”. 🙁

 4. Jennipenni says: Vastaa

  Pitäs varmaan kokeilla tota! Mulla on jotain Garnierin perusdödöä, joka on ihan ok. Enemmän päänvaivaa tuottaa karvojen poisto, josta ihoni on talven aikana ärtynyt järkyttävästi :< Sit ku urheilee, nii pitäs sheivata tyylii päivittäin… Jee. Tuntuu ettei toi ihottuma lähe millään.

  1. Tämä dödö ei ärsytä LAINKAAN. Itsellänikin iho helposti ärtyy ja dödö ärsyttää sitten vielä enemmän. Tämä on kyllä aika ihanteellinen tähänkin onkelmaan.

 5. viv says: Vastaa

  Tykkäsin ihan hulluna Nivean dödöstä, jonka sain over night kit-pakkauksesta jouduttuani yöpymään Frankfurtin kentällä. Tietenkään sitä EI SAA Suomesta…… Enkä oo kyllä ulkomailtakaan sitä samaa löytänyt. Mikä lie on ollu, mut parasta ikinä, eikä ees haisuu mummonivealle.

  1. Joo, se uusi Nivean dödö on ihan ok, hajuton myöskin! Käytinkin sen jo loppuun.

 6. Jahah..pitäisköhän Ämmää uskoo.Täytynee katella tota sorttia dödökkää kaupasta.
  Aiemmin apteekin ”Bats” oli mun luottokamaa kun entisen duunipaikan kautta sai tukkuhintaan.Ostin kymmenen toosaa varastoonkin ennenku sanoin heipat.
  Nyt hetken jo kahlannut läpi kaupan perusrolleja..hirveetä soossia suurinosa.Yllättäen Palmolive ollut positiivisein yllättäjä. Rexona pettää ja kainalot on kurpuilla kun ärtyy.
  Mä muuten väitän että suurimman osan daameista mielestä dödön pettäminen on niitä kaameimpia ”kempparisattumuksia”. Koska olen itse ihan sujuvasti huomannut olleeni tuntitolkulla huulipunat hampaissa (so what??), on ollut ripsivärit ja rajaukset pandoina silmienympärillä (Who cares??) ja parikin kertaa huomannu duunipaikalla että paita nurinpäin (no hullu ei huomaa eikä viisas virko!!).Mutta jumalauta kun dödö pettää;tuntee sen kosteuden leviävän ja lemu alkaa kirvellä omiakin silmiä..voi prkele.
  Mä oisin ihan valmista kamaa myytäväksi biologiseksi aseeksi siinä vaiheessa..en tuoksu mansikoille enkä orvokeille en.
  Yrittää siinä sitten puuhata loppupäivän mieluiten käsivarret kylkiä myöden, laappii kainaloita joka vessareissulla yms..
  Eläköön dödö!!

  1. Mä ostin tänään toisen jemmaan, ihan varmuuden vuoks! Batsia oon käyttäny kans, mutta ei oo niin tehokas. Rexona nyt on ihan p*skaa.

   Hintaa tällä on tosiaan vajaa 3 egee, eli jos tää muka ei jollakulla toimi (hah, uskoisko sitä), niin ei oo kovin suuri taloudellinen ahdinko! Tai emmä tiä, voihan se jollain ollaki.

 7. Kiinnostuin, vaikka tuo sarja on vähän epäilyttänyt… Tai et jos niissä ei oo ”mitään”, niin voiko toimia. Nyt käytän Mitchumia, ostin Lontoosta, kun Suomessa se on välillä niin kiven alla. Nyt Anttilassa on taas näkynyt. Tehokas ainakin mun makuun. Toinen hyvä on Vichyn semmonen joku neutraali, vaalee korkki siinä… En oo putelia hetkeen nähnyt, niin en oo varma 😀 Mutta noihan on aika kalliita noi Vichyn, oon ostanu töistä vain, kun on 2 yhden hinnalla -kampanjoita.

  1. Olen tätä viikon verran käyttänyt ja hyvin toimii edelleen. Tuo Mitchum mulla taas ei toimi. 🙁 Mutta tosiaan, suuret epäilykset oli itsellänikin tämän dödön suhteen! 😀

 8. Moro says: Vastaa

  Olen käyttänyt Vichyn vihreällä korkilla jo vuosia, enkä edes kehtaa muita kokeilla :S. Jos sen Neutralin löytäisin Norjasta sitten voisin kokeilla kyllä. Mutta kakki perus Niveat, Rexonat yms lentäisi vaan roskiin heti…

  1. Mulla on ollut jotain Vichyn yödödöä, joka kirveli niin SAAKELISTI, etten pystynyt sitä pitämään minuuttia pidempää. Varmaan ihan tehokkaita ne, jos sen kivun kanssa pystyy nukkumaan (sama Absolut Torrin kanssa).

Vastaa