Nyt voin tämän kertoa

Sain yllättäen kommentin viime vuoden maaliskuussa tekemääni postaukseen. Siihen, jossa kerroin laittaneeni itseni nettiin. Kommentti jämähti roskapostisuodattimeen ja sinne saa jäädäkin, sillä se oli spämmiä Sihteeriopistolta. Spämmin viimeinen lause oli ”Internet lähentää ihmisiä fyysisestikin, ei vain ajatusten tasolla.”

Ja kyllä, näinhän se mahdollisesti tekeekin. No, ainakin mun tai meidän tapauksessa.

Käsi sydämellä, ja kaikille siellä ruudun toisella puolella jo vihaisena tuhahteleville tiedoksi, rekisteröidyin kyseiselle varatuille tarkoitetulle Victoria Milan -treffisivustolle vain ja ainoastaan duunikokouksessa heränneen keskustelun aiheuttamasta uteliaisuudesta ja kiinnostavan blogimatskun perässä. Kerroin asiasta silloiselle avomiehelleni ja yhdessä jopa naureskeltiin joillekin tyhmille viesteille, joita siellä sain.

Mutta sitten vaan vahingossa kiinnostuin ihan liikaa. Ja tässä sitä nyt sitten ollaan. Siis oltu jo puolitoista vuotta. Ja edelleenkin kun multa kysytään, että ”missä te tapasitte?” niin tokaisen vain lyhyesti että ”netissä”. Lisäkysymysten pelossa livahdan paikalta tai yritän nopeasti vaihtaa puheenaihetta. Siis ainakin tähän asti. Tämän julkaistuani aion jatkossa sanoa ihan suoraan, että ”tapasimme varatuille tarkoitetulla nettisivustolla” ja nautin ilmeistä. Sillä mitä sitten.

Ja mitä tulee noihin ilmoitukseen laittamiini kriteereihin. Hah! Siis mullahan ON täydellinen kumppani!

Haluan tässä nyt kuitenkin vielä painottaa, että ennen kuin edes tapasin nykyistä miestäni, olimme eksän kanssa eronneet. Ja mies oli eronnut jo pidemmän aikaa sitten. Kumpikaan ei siis pettänyt ketään.

Enkä enää ikinä, siis koskaan, mene edes testimielessä millekään näin tyhmälle sivustolle. Paitsi että noh, pakko kai sitä on kuitenkin suositella. 😀

Missä sinä tapasit miehesi (/naisesi)?

71 Comment

 1. Netti on jännä paikka 😀 Itse tavannut molemmat (ex-aviomiehen ja nykyisen avomiehen) netissä. Nykyisen tapasin kun vielä olin naimisissa ja mun pitää kanssa aina mainita, että me ei juuri juteltu eikä todellakaan seurusteltu ennen kuin minä ja ex oltiin päätetty erota.

  1. Nykyaikaa.

   Me kyllä juteltiin, tosi paljonkin.

 2. Netissä…Ihan tylsää!
  Mies oli kuulemma ihan ihkaoikeesti ekaa kertaa jonku Pakkotoiston tms., keskustelufoorumin sivuilla nähny jonku treffisaitin mainoksen ja päättäny kokeilla, nähnyt mut siellä ja ihastunut ikihyviksi ja ens vuonna sitten naimisiin 😛

  1. Heh, noniin, treffisaitit rules. :/

 3. Netissähän tuo tuli tavattua, chattipalstalla ja vielä kaikenlisäksi niin ettei tosiaankaan ollut mitkään miehet mielessä. 🙂 Ja nyt tuon kanssa on tallusteltu yhdessä kohta 11v. ja siihen päälle parin vuoden tuntemiset. 🙂

  1. Kissin chatti??

 4. Netissä mekin törmättiin aivan sattumalta. Mies piti juoksublogia johon kirjoitti lisäksi muitakin tuntoja, mää kommentoin ja sitten se kommentoi mun silloista blogia jne. Siitä se lähti. Pian blogin kommenttiosio oli kuin chat (sen näköinen ainakin) ja vaihdettiin meseosoitteet, sitten facebook, sitten jo tekstattiin ja soiteltiin 4 tunnin puheluita. Eikä missään vaiheessa koko jutusta pitänyt mitään blogikommentointia enempää tulla, varsinkin kun armottoman pitkä välimatka, mutta hups. Nyt kolme vuotta hengailtu, josta puolitoista vuotta asuttu yhdessä 🙂

  1. 🙂

 5. Nina says: Vastaa

  Me ollaan tavattu perinteisesti baarissa. Tosin alkuun (vuoteen) ei tapahtunut muuta kuin kaveruutta ja sitten molemmat jotenkin löi päänsä yhtä aikaa ja ihastuttiin toisiimme. Ja yhdessä tässä on kohta viis vuotta kahlattu, välillä aurattuja polkuja ja aika usein myös umpihankea, mutta kaikesta on toistaiseksi selvitty. Ja nykytilanteen huomioon ottaen meillä menee oikeastaan tosi hyvin 🙂

  Mutta tämä sun paljastus olikin aika hauska! Hihi, kikattelen täällä vaan 😀

  1. Ai mä luulin et sä tiesit. 😀

 6. Me tavattiin rock-futiksen sm-kisoissa. Tai oikeestaan ollaan KUULEMMA tavattu jo aiemmin samana kesänä Provinssissa (siitä on todistusaineistoakin mutta muistikuvia ei…). Siinä jo futistouhuissa aiemmin viikonloppuna ollaan vaihdettu joku sananen mutta siellä bussissa kotimatkalla ystäväni Mari toi miehen mulle että haista tän pojan kaulaa. Haistoin. Sit pyörrytti. Ja pyörryttää vielä reilu kolme vuotta myöhemminkin. Se tuli just töistä ja tuli kaupan kautta ja toi mulle jätskiä!!! Yhyyyyy maailman paras mies.

  1. Mä sain eilen Tallinnan tuliaisina KOLME ISOA TOBLERONEA! Lupasin sille yhden. Palan.

   Hyvästi sokerilakko. Taas.

 7. Merja says: Vastaa

  Deitti-sivustolla mekin miehen kanssa 4 vuotta sitten toistemme ilmotuksiin törmättiin. Parastahan on, että oltiin Jaken kanssa kateltu toistemme profiileja usemman kerran ja mie olin just alkamassa kirjoittamaan ensimmäistä viestiä Jakelle kun mulle tuli ilmotus uudesta viestistä ja se viesti oli keltäs muultakaan ko Jakelta 😀 Ja kaikki meiän tutut tietää että ollaan netissä törmätty ja ollaan saatu vaa kommenttia että se on se nykyajan tapa 🙂

  1. No niinhän se onkin!

 8. Psykiatrisen sairaalan suljetulla..tosin meillä molemmilla avaimet taskussa.

  1. 😛

  2. 😀 Hah hah!

 9. Nyxä oli mulla asiakkaana (hah, kuulostipa pervolta :D) ja pyysi moneen kertaan ulos, mutten sitten lähtenyt. Joskus vapaalla baarista viestittelin ja sillä reissulla ollaan vieläkin. Yläasteella ollaan oltu rinnakkaisilla luokilla, mutta kumpikaan ei muista toista.

 10. Netissä kans.

  Miehen silloinen City-profiili matchas mun oman kanssa tyyliin 98%. Sit kun menin kattoo et mikäs hyypiö tää on, törmäsin hänen profiiliinsa laittamiin tosi häröihin kuviin. Hänen mukaansa ne oli testikuvia, joiden avulla sai nopeasti selville naikkosten huumorintajun tason. Mun eka viesti hänelle oli jotain tyyliin:”Ihan sairaan hauskoja noi sun kuvat!” (Siellä oli siis jotain naamiaiskuvia ym. joissa herra on piruna, alienina, supersankarina ymsjne. 🙂

  Näillä on menty kohta 10 vuotta, et toimi 🙂

  1. Heh heh. Mul oli kans joskus Cityssa profiili.

 11. Kaisa says: Vastaa

  Me tapasimme junassa välillä Seinäjoki-Tampere. Juteltiin tämä pieni väli, minä jäin Tampereelle, mies jatkoi Helsinkiin. Tunnin päästä sain Facebookin inboxiin viestin, että istuinko äsken hänen vieressään junassa? Siitä se sitten lähti ja pian ollaan neljä vuotta oltu yhdessä. Niin ja koska kuitenkin kiinnostaa, niin Facebookista mies löysi profiilini, koska olin vahingossa sanonut sukunimeni kertoessani juttua siitä kuinka paikkakunnalla, josta olen kotoisin, kaikki tuntee kaikki.

  1. Oho. No oli ainaki kiinnostunu! 🙂

 12. Anonymous says: Vastaa

  Ymmärsinkö nyt oikein, että teillä molemmilla oli profiili varattujen ihmisten treffipalstalla, mutta kun te tapasitte, niin molemmat olittekin sinkkuja? Onpas todella sattumaa tollanen ja paljon siveellisempi tarina kerrottavaksi lapsenlapsille kuin se, että äiskä ja iskä oli varattuja, mutta pörräsivät silti treffipalstoilla…

  1. Mun mielestä tuo jälkimmäinen olis paljon parempi tarina kerrottavaksi.

   Mutta ei. Mä olin se ainoa paha tässä. Mies oli sinkku jo ilmoituksen laittaessaan.

 13. Anonymous says: Vastaa

  Minä luen täällä teidän kaikkien kommentteja kumppanin löytymisestä tippa linssissä 🙂 Ihania tarinoita! Itse olen tällä hetkellä sinkkuna ja olo on hetkittäin todella yksinäinen kun jo jonkin aikaa olen itsekseni ollut. Jostain syystä ei vain osu kohdalle sellaista kenen kanssa kemiat kohtaa. Aina menee niin, että joko itse on kiinnostunut ja mies ei tai sitten toisin päin 🙂

  1. No, suosittelen nettitreffisivustoja! ;D

  2. Anonymous says: Vastaa

   Pitää kerätä rohkeutta ja kokeilla 🙂 En kovin mielelläni nettiin omia tietoja laita, mutta paljon olen positiivisia kommentteja nettideittailusta kuullut. Ei se ota jos ei annakaan 😉

 14. Vesisateessa, keikkapaikan oven edessä kun ei kummallekaan riittänyt lippuja. Ihan hyvä, että jäi keikka näkemäti…. 😉

  1. Hih 🙂

 15. Ruu says: Vastaa

  meillä oli yhteisiä tuttuja ukon kanssa, ja kun meni silloisen kanssa poikki, niin mentiin tuon kanssa treffeille, ja tässä sitä ollaan, kamalaa tajusin että mehän ollaan asuttu jo 6 vuotta yhdessä, eli ollaan jo ikäloppu pariskunta 😀

  1. Exän kanssa oltiin jotain 10 vuotta… 🙂

 16. Luin läpi muiden kertomukset ja mietin pitkään et uskallanko kertoa missä oman mieheni tapasin. Mut ehkä mä uskallan.

  IRC-Galleriassa.

  Hys, ei saa tuomita.

  1. Nina says: Vastaa

   Mä saattelin juuri pari viikkoa sitten naimisiin yhden parhaista ystävistäni ja hekin on tavanneet siellä! Musta se on aika söpöä 🙂

  2. Juu, luulen, että gayllerian kautta monetkin tavanneet. 🙂

  3. Viivi says: Vastaa

   Näitä muiden vastauksien jälkeen uskallan tehdä itsekkin paljastuksen joka noh..on ainakin mun mielestä kamalampi ku tyyliin IRC, nimittäin

   Suomi24 x) ja pian neljä vuotta ollaa yhdessä talsittu!

  4. Petri says: Vastaa

   No me tavattiin Kissin chatissa, että se kai se pahin paikka on. 😀

  5. Eeeikä?

   Ja Viivi ei IRC oo sama ku irc-galleria!!!

  6. Petri says: Vastaa

   No en oo ihan varma olitko myös sinä siellä, vai oliko pelkästään Loop. Sieltä siirryttiin kavereiden kanssa ircciin ja sinä/te tulitte perässä. 🙂

  7. En ollu.

  8. viivi says: Vastaa

   tiiän kyllä ettei oo sama paikka, mutta tottunu sanoo irc….

 17. Myy says: Vastaa

  Irkkaaminen yhdistää! No, oli meillä yhteistä kaveripiiriäkin..

  1. Nojoo. Sillä (irkkaamisen) tiellä ollaan vielki 😛

 18. Anonymous says: Vastaa

  Oltiin silloisen parhaan ystäväni kanssa ryypyllä ja piti päästä keskustaan. Noh siinä selailtiin meseä (siihen aikaan ei tainnut olla vielä facebookkia… ainakaan mulla) ja yksi tuttu laittoi hänen kaverinsa numeron. Ujona olin tottakai ajatusta vastaan että lähdetään tuntemattomien kyydissä, mutta kaveri sitten soitti hänelle sillä aikaa kun minä olin vessassa. Sattumien summaa, mutta nykyinen mieheni melkein haki minut valkoisella ratsulla kotoa 😛 haha!

  1. 😀

 19. Mohn says: Vastaa

  Ekan kerran muistan nähneeni mieheni kun se oli tulossa intistä lomille ja käveltiin toistemme ohitse. Jostain syystä hän hymyili minulle. Olen kysynyt joskus syytä siihen, mutta mies ei edes muista koko kohtaamista (tai ei ainakaan myönnä muistavansa). Tuosta hetkestä taisi mennä ainakin vuosi ennen kuin aloimme seurustella, mutta se lyhyt hetki on silti jäänyt jostain syystä elävänä mieleeni.

  1. Oho. Yllärikauan ihmiset aina jahkailee ennen seurusteluvaihetta!

 20. Taru says: Vastaa

  Samassa työpaikassa tavattiin ja siellä edelleen ollaan. 🙂 Nyt jo naimisissa.

  1. Ihq.

 21. Tämä oli hieno tunnustus! Me tavattiin miehen kanssa varmaan aika perinteisesti baarissa.

  1. Ei siinäkään oo mitään vikaa!

 22. Suvi says: Vastaa

  Löysin sun blogin sattumalta jokunen aamu sitten ja olin tosi pettynyt, kun piti lähteä töihin kun olisin vielä halunnut klikkailla vanhempia postauksia esille. Nyt jonkin verran menneitä postauksia lukeneena voi vain todeta, että huh huh, suosikkiblogien joukkoon on noussut uusi jäsen. Mahtava kirjoitustyyli sinulla ja mielenkiintoisia juttuja, pakko liittyä lukijaksi. 🙂

  Ainiin, avomiehen löysin samasta työpaikasta tehden just sen mitä ei kuulemma pitäisi, eli söin kuormasta…

  1. Ihana kommentti, piristit ihan hurjasti päivääni! 😀 Eiköhän tänne lisää lukijoita mahdu. 😛

   Kuormasta syöminen on ihan fine!

 23. Anonymous says: Vastaa

  Tulipa surullinen olo tästä postista.

  1. Höh 🙁

 24. Yhteisten tuttujen kautta tavattiin baarissa. Jatkoilla pieksin miehen Wiin nyrkkeilypelissä. Synkkas, 4kk meseteltiin kavereina ja tilitettiin toisillemme kaikki sutinat yms. Sitten osuttiin samoihin bileisiin ja piti lähteä jatkoille ottamaan revanssi siinä nyrkkeilyssä. 1,5 vuotta ollaan oltu naimisissa ja 6,5 vuoden aikana mies on voittanut mut nyrkkeilyssä tasan kerran 😀

  1. Niin sitä pitää!

 25. Ainakin teillä on hauska tarina jota kertoa mahdollisille jälkipolville 🙂 Me tavattiin myös netissä, sittemmin kuopatussa, legendaarisessa Kissin chatissä ja tietenkin hautausmaa-kanavalla. Tänä vuonna tulee 11 vuotta yhteiseloa täytee. Eli todistettavasti tosiaan niitä täydellisiä miehiä löytyy just netistä!

  1. Nooo en ole itse asiassa ajatellut vielä tuonne asti. 😀 Luulen, että maailma on siinä vaiheessa muutenkin vähän erilainen kun jos tämmösiä juttuja joskus pitää kertoilla. 😛

   Hei mäkin kävin joskus Hautausmaalla! 😀

  2. VÄHÄNKÖ MUUTEN ON IKÄVÄ KISSIN CHATTIA!!!

  3. Petri says: Vastaa

   Tosi hauska tarina joo. 😀 Mielenkiintoinen ehkä, muttei kyllä millään tavalla hauska…

 26. Anonymous says: Vastaa

  Me oltiin samassa duunissa ja työpaikan bileissä sitten alkoholin vaikutuksen alaisina ”tutustuttiin paremmin”. Nyt oltu 10 v yhdessä. Olipa muuten karseeta herätä sillon aamulla työkaverin vierestä kun oli aika hatarat muistikuvat ja tulevasta ei ollu vielä tietoa 😀

  1. Hahaha 😀

 27. Epe says: Vastaa

  Suomi24 😀 Kaveri yllytti miuta tekemään sinne profiilin, kun hänkin oli tehnyt. Miekkonen laittoi miulle jo aiemmin yhden viestin, mutta silloin oli toinen mies kiikarissa. Noh, hänen tehtyään oharit päätin vastata myöntävästi treffikutsuun. 🙂 Hirmuisen pitkään ei tässä kyllä olla yhdessä oltu (kolme kuukautta tämän kuun kahdeskymmenes :D) mutta neljän päivän tuntemisen jälkeen miulta jo ruusun kera kysyttiin että ruetaanko seurustelemaan, ja yhdessä on asuttu kohta likimain pari kuukautta. Mutta jos kerran napsahtaa niin toisaalta mikäjottei 😛

  1. Tonne laitettiin joskus kaverin kans teineinä joku feikki-ilmoitus ja naurettiin miesten säälittäville viesteille. 😀

 28. M says: Vastaa

  Mulla ja exällä oli aika hassu tarina 😀 Ekan kerran tavattiin Tuskassa yhteisten kavereiden kautta ja ne koitti parittaa meitä satanolla mutta ite halusin vielä jatkaa sinkkuna ja en pitäny exää kovin komeana, heh.
  No, vierähti vuosi ja sitten oltiin kotikaupungissa taas yhteisten kavereiden kanssa puistokaljalla. Mua koitti iskeä joku ihan kammottava tyyppi nii pyysin exää teeskentelemään et se on yhessä mun kaa :DD Tyyppi tajus lähteä hevonkuuseen ja ite sitä sitte huomas et hei, voishan sitä seurustelua oikeastiki kokeilla 😉
  Suudeltiin siinä sitten ja toinen sano ihanasti että on oottanu sitten Tuska-reissun että pääsis taas suutelemaan mua, awws 😀

  1. Ihanku jostain leffasta. 🙂

 29. Perustin nettisivuston ja sille keskustelufoorumin. Nykyinen avomies oli yksi sen ensimmäisiä käyttäjiä, kuulemma kaverinsa kutsumana sinne eksyi.

  1. Hihi 🙂

 30. Sanna says: Vastaa

  huomasin tän ihanan blogin kissarakkauden huumassa (hankittiin kissa kuukaus takaperin) ja ahh oon niin sun lukija tän kommentin jälkeen. mutta pakko ekaksi hehkuttaa omaa onneani: elikkäs ihan tylsyyttäni suomi24 treffi palstalle pistin tunnuksen ja sitten pikkusia keslusteluja joidenkin kanssa. aluksi meni nii huonosti että tapasin homon (kyllä!) joka ei halunnut myöntää seksuaalisuuttaan. noh surumielellä jatkoin katselemista ja kappas joku lähetti viestin, pienehköä valittamista tästä homoseksuaalista kerroin uudelle ja hän lohdutteli. sitten sain tietooni että opiskellaan samassa amiksessa ja että mentäisiinkö kahville. siinä sitten yhtenä päivänä menimme ja hän tuntui vain kaverilta minulle… kunnes menin käymään yksi kaunis päivä hänen luonaan (opiskelijakämpässä) ja katselin ajan menoa ja sitten yhtäkkiä se iski!! kauhea ihastuminen. tekstasin kaverille ja omassa ihastuspilvessä se meni tuolle miehelle 😀 en voinut kuin punastua ja aattelin lähteä omaan solukämppääni. sitten muutama päivä ja päätimme mennä leffaan. leffan jälkeen kaikki oli täydellistä. ällönmakeaa kun pussasimme 😀 noh sitten kaikki rupesi menemään hyvin, seurustelu alkoi ja muutin hänen luo opiskelijakämppään ja nyt asutaan yhdessä ja mentiinpä kesällä naimisiin ja nyt tuo kisukin on meillä pikku vauvana:) niin ja minä vasta 20 että kyllä nuorena voi tietää mikä on se oikea 🙂

  1. Heh, mäkin taisin valitella tosiaan ensin sitä, miten urpoja viestejä miehiltä siellä tuli. Mutta myönnän kyllä ihastuneeni jo ennen kuin edes tapasimme, joskin vähän silleen, että ”ois kiva olla edes kavereita” koska oltiin kuitenkin samalla aaltopituudella aika monista jutuista. 🙂 Mutta niin se nyt vaan valitettavasti (ja onneksi) menee, ettei tästä elämästä koskaan tiedä.

  2. Niin ja onnea uudesta perheenjäsenestä! 🙂

Vastaa