Kaverukset

Niin ne lapset kasvaa, yhyhyy. Ei enää pikku-Almuskainen leiki meidän ihmisten kanssa, vaan pojat ovat nyt paljon kiinnostavampia. Reiskaa kiusataan oikein tosissaan, ja Arskan loputtoman pitkä häntä jaksaa kiehtoa jatkuvasti. Kaikki pahanteko ja kepposet meitä palvelijoita kohtaan kuitenkin punotaan kolmistaan. Jaksan aina nauraa kun kaikki kolme juoksevat peräkanaa, Alma viimeisenä sellaista hassua kissanpentujuoksua (vähän vielä vaappuu puolelta toiselle).

Yöt ovat kuitenkin olleet ihanan rauhallisia, mennään koko konkkaronkka nukkumaan melkeinpä samaan aikaan. Reiska nukkuu tapansa mukaan olkkarissa tai kylppärin matolla, Arska mun jaloissa tai makkarin tuolilla ja Alma nukkuu meidän tyynyjen välissä tai sängyn alla olevassa laatikossa. Valitettavasti Reiska herää aina noin tunti ennen kuin mulla on herätys asetettuna, joten ruokaa pitää käydä kaikille antamassa jotta hirvittävä sähläys taukoaa hetkeksi ja sitten puoliunessa kestää pieniä kynsiä ja hampaita, jotka tunkevat peiton alle.

Mikäs se siinä niin houkuttelevasti on…
Hähähähä!

Alma on pieni kiusanhenki, mutta hyvin pojat kestävät. Etenkin Arska tykkää Almasta hirmuisesti, Reiska tapansa mukaan on vähän viileämpi. Siksi varmaan Reiskaa onkin kivempi kiusata…

Mutta onpas kivaa kun kohta on taas viikonloppu ja ehdin pussailla Almaa paljon enemmän. Suunnittelin muuten viikonlopuksi aikas kivaa arvontaa teille, odottakaapas vaan! Mutta tietenkin arvon ensin harjat ja hiuslenksut alta pois. Vielä on muuten vähän aikaa osallistua siihen arvontaan!

16 Comment

 1. äää ihana <3 ja nyt vasta huomasin uuden bannerinkin, vähän söpö!

  1. No pitihän se toki päivittää! 😀

 2. eekku says: Vastaa

  <3

  1. :))

 3. Ruu says: Vastaa

  Oi että hän on vaan niin suloinen 🙂

  1. Sitä mä tuskailen joka päivä 😀

 4. Anonymous says: Vastaa

  Tää postaus oli liian lyhyt! Olisin voinut lukea vaikka romaanin teidän kissojen toilailuista, kuvilla höystettynä. En kestä miten ihania!

  1. Haha, oon muuten samaa mieltä! Kun olin julkasemassa tätä, mietin, että tää jäi nyt tosi lyhyeks. 😀 Mut laitan kyllä lisää juttua, ihan varmasti!

 5. Joo nyt, kun näitä ihania postauksia lukee koko kissa revohkasta, tulee itsellekkin halu hankkia omalle kissalle kaveri… Voi voi , on näitä niin kiva lukea 🙂

  1. Suosittelen lämpimästi! 😀 😀

 6. Anonymous says: Vastaa

  Mä en oo ikinä oikein tajunnut, että miten kissojen omistajat kestää sitä, että ne katit herättää keskellä yötä vaatimaan ruokaa? 😮 Mun kaverilla on samanlainen kissa ja sitä ei todellakaan voi jättää ruokkimatta, tai se mouruaa ja juoksee niin että koko kerrostalo herää, hieman ahdistavaa… Eikö niitä voi jotenkin opettaa siitä pois? Mutta ehkä en vain ymmärrä kissoja 🙂
  Kiva blogi muuten!

  1. Ei sitä kestäkään, siis oikeasti! Oven voi toki sulkea, mutta meillähän Reiska kyllä nostaa sellaisen metelin, että joko antaa sapuskan suosiolla tai sit kuuntelee sitä huutoa. 😀 Onneks noi ei nyt kyllä öisin herättele vaan kaikki nukkuu!

 7. Voi, aivan ihanat karvakamut!

  1. Jep. <3

 8. Anonymous says: Vastaa

  Onko tossa yhdessä kuvasss paperinarua? En suosittele pitämään kissojen lähellä semmoista. Kokemuksesta voin sanoa että kissan syötyä pienen paperinarun palasen, on luvassa iso lääkärireissu 🙁

  1. Pojat eivät syö mitään, siihen osaan jo luottaa. Almaan en. Tuo naru oli tuossa ihan vaan hetken ja koko ajan valvottuna.

Vastaa