Vinkkejä viikonlopulle

Huomenta kaikki, se olis perjantai! Onko viikonlopuksi jo suunnitelmia? Jos ei, niin tässäpä teille muutama tosi hyvä ehdotus!

-Tulkaa moikkaamaan mua kirppikselle huomenna! Pitkään kestäneen, hermoja raastaneen yrittämisen jälkeen onnistuin saamaan kirppispöydän mulle ja Ninalle Jäähallin kirppikseltä ja olemme siellä siis huomenna heti kun ovet avautuvat. Siis ainakin niin olisi tarkoitus, katsotaan mikä on darra-Ninan kunto, hahahaha. Kosmetiikkaa tulee ainakin multa jonkun verran myyntiin, sekä jotain kirjoja ja muuta kaikkea kivaa. Pöytämme on numero 104.

-Jos vanha roinamme ei teitä jostain kumman syystä kiinnosta (häh!), suunnatkaa ihmeessä Vanhalle Ylioppilastalolle, jossa järjestetään Design District Market. Huomenna klo 11-18. Sieltä voi tehdä hienoja löytöjä: vaatteita, asusteita, koruja, taidetta, sellaista kaikkea. Nämä tällaiset ovat tosi kivoja tapahtumia.

-Jos mikään edellä mainituista ei kiinnosta (häh!!!), niin menkää leffaan. Ja valitkaa leffanne viisaasti: Gravity on tämän vuoden paras elokuva. Käytiin katsomassa se viime sunnuntaina ja rakastin jokaista hetkeä. Ihan sama vaikka siinä oli jotain epäolennaisuuksia, se oli kuitenkin ihan hillittömän jännä ja koukuttava leffa.

No, nappaisko mikään näistä? Niin, ja vielä vinkkiä parille seuraavalle tunnille: OSALLISTUKAA ARVONTAAN!!! 

P.S. Tai sitten tehkää niin kuin Arska: ottakaa vaan ihan rennosti.

27 Comment

  1. Voiks Sandra Bullockin leffa mukamas olla hyvä? :O

    1. Kyllä. Ja sillä on sitäpaitsi kypärä päässä suurimman osan leffasta. 😀 😀

    2. Panda says: Vastaa

      Kaverit on kilpaan haukkunu tota elokuvaa, hmm :P. Plus että siinä on Sandra, kypärä toki pelastaa.

      Käytiin kattomassa duuniporukan kassa Don Jon. Onneksi ei maksanu leffa mitään, ois voinu melkein ottaa jo päähän siinä vaiheessa :D. Oon oikeesti nähny pasoja leffoja mitkä menettelee koska pasokin leffa voi huvittaa olemalla niin huono. Tää oli oikeesti vaan _huono_ :D. Yleisössä oli vielä pari jätkää ketkä aina alkoi hörhönauramaan täysillä kun näytettiin runkkaamista, sanottiin sana porno tai sanottiin muuta ”tuhmaa” kun kun roolihahmo vihjasi vaikka suuseksistä.

      HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ!

      No, kiva jos leffa viihdyttää 😀

    3. Me käytiin duuniporukan kans kattomassa Last Vegas. Hyvät näyttelijät, jotka pelasti. Ja ilmaset popparit ja limut. 😀

      Mut joo. Ei Sandra oikeesti tossa häiritse.

    4. Panda says: Vastaa

      Ai kauhea mitä typoja.

      Niin ja on ensimmäinen leffa missä tuli vilkuiltua kelloa että kauanko tätä vielä pitää katsoa. Tästä olisi voinut saada peruskomedian aikaiseksi mikä olisi vaan ollut huonohko komedia, mutta tää oli vaan puhtaasti tosi huono :D. Johanssonin hahmon aksentti oli myös aika mielenkiintoinen.

    5. Panda says: Vastaa

      Last Vegasin traileri pyöri ennen Don Jonia, se vaikutti ihan hauskalta!

    6. Noo aika peruskomedia, kyllähän tossa pari kertaa ääneen naurahti. 🙂 En oo oikeen komediaihmisiä, musta komedia menee jos on hyvää. Sellaista harvemmin on. Yleensä en jaksa vaivautua tämmösiin, mut ilmainen leffa on aina ilmainen leffa. 🙂

  2. Taru says: Vastaa

    Koko viikonloppu menee iloisesti työharjoittelussa. 🙂 Tai no sunnuntaina on 1 vapaapäivä tälle viikolle.

    1. Oh no. Toivottavasti edes viihdyt. 😀

    2. Taru says: Vastaa

      Toivotaan.:)

  3. Anitra says: Vastaa

    Hmm mun piti mennä tänään katsomaan Nälkäpeli kun on luppoaikaa keskustassa, mut pitäiskö sittenkin valita toi Gravity… kumpaakin on kehuttu. Gravity kestäisi tunnin vähemmän!

    1. Nälkäpeli joo pitäis nähdä kans. Mut ei se mitenkään voi Gravitya parempi olla. 🙂

    2. Anitra says: Vastaa

      Nonnis nähty ja olihan toi kyllä törkeän hyvä. Tittteliä vuoden paras en silti vielä uskalla antaa, mutta neljä-viisi tähteä. Ja Sandra pitkästä aikaa hyvä!

    3. Nonnisi.

  4. Nina says: Vastaa

    Me mennään huomenna illalla kattomaan Gravity! Paitsi että sun kehut vaikutti (tiedän että oot vähän kranttu :D) niin leffahullu ystäväni totesi että jos loppuvuonna pitää katsoa vain yksi elokuva niin se on sitten se.

    Darra-Nina on tikkana paikalla Jäähallilla kun ovet aukeaa, mutta en lupaa että kunto tai esim. hermot kestää sitten mitään muuta. Menen sinne portaikkoon nukkumaan ni saat hoitaa myynnin. On kuule helppoa ku oon hinnoitellu KAIKEN! 😀

    1. Jes, hyvä päätös! 😀 Ja todellakin oon kranttu…viihdyn aika monessa leffassa, mutta ei tarkota että silti kovasti pitäisin.

      Hahahaha, AI TÄN TAKIA SÄ HINNOTTELIT, sikamaista!!! 😀

  5. ellu. says: Vastaa

    Leffaan olis kyllä tarkotus suunnata 🙂 Mies vanhenee tiistaina ja alunperin oli tarkoitus viedä se silloin sitten leffaan. Sattuipa kysymään, että mentäiskö lauantaina ja mun piti sitte paljastaa sille mun suunnitelmat -.- olishan se ihmetelly, jos en olis suostunu lähteen! Noh, ajatuksena olis mennä kattomaan The World’s End. Täydellistä hömppäkomediaa! Ollaan muutenkin tykätty noista Cornetto-trilogian leffoista, niin pitäähän tämä vikakin sitten nähdä 🙂

    Ja mitenniin Sandra Bullockin leffat ei voi olla hyviä?? O_o Mä olen henk koht aina tykänny siitä ja tykkään edelleen! 🙂

    1. Joo toi on kans kuulemma hyvä leffa. 🙂

      Sandra Bullock nyt vaan on…Sandra Bullock. Ja samassa vielä Clooney, niin öäh. Mut toimi silti!

    2. ellu. says: Vastaa

      No mut Clooney onki äklö 😀 Bullock on huonoista osistaan huolimatta aika symppiksen olonen.. MUN mielestäni. Yllättävän moni ei siitä oikein välitä, joten pitäähän sillä nyt edes joku olla, joka siitä tykkääkin ;D

  6. Sanna says: Vastaa

    mä meen huomenna lemmikkimessuille ja samalla käsityömessuille 🙂 jotenkin pakko nähä näyttelykissat joka vuosi ja löytää uusia juttuja elukoille 🙂

    1. Joo lemmikkimessut on kans!!

  7. Elisa says: Vastaa

    Kiitos hurjasti näistä vinkeistä! 🙂 Olen tulossa käymään jo heti aamusta Helsinkiin, ja ajattelin aamupäivän kierrellä juurikin hienoissa paikoissa joita ei tältä seudulta löydy. Vanhalle osaan mennä, joten siellä tulee ainakin pyörähdettyä 🙂 Jee!

    1. Hii, kiva!

  8. Ihania vinkkejä, vaan olosuhteiden pakosta taidan mennä Arskan tyylillä 😀

    1. Se on ihan hyvä valinta kans 😀

  9. MRMR says: Vastaa

    Oon odottanut tuota Gravitya kuin kuuta nousevaa monta kuukautta, mutten nyt vieläkään ole päässyt sitä katsomaan! Pakko kai kohta vaihtaa joku työvuoro ettei mene sivu suun, varsinkin kun kaikki sitä niin kovin hehkuttaa. Kävitkö katsomassa normaalina vai 3D-versiona?

    t. tahtoisin-vain-olla-astronautti :(((

    1. 3D!!!! Ihan MÅSTE!

      Ja ton jälkeen et tahtois. 😀

Vastaa