Joskus on vaan ihan pakko

En ostanut Delhistä juuri mitään, enkä sitä minään valtavana shoppailukohteena pitänytkään. Halusin kuitenkin jonkun muiston reissustani, vaikka sitten vähän ikuisemmassa muodossa…

Tää oli siis taas näitä mun tosi hyviä ideoita, joita tunnetusti riittää. Satuin nimittäin näkemään Delhissä tatuointimestan kyltin ja siitähän se idea sitten lähti. Sen verran järkeä oli kuitenkin päässä että ihan siihen ekaan näkemääni paikkaan en mennyt, vaan maltoin mieleni ja ensin vähän googlettelin iphönelläni Delhin tatuointipaikkoja. Parhaimmalta vaikutti Devilz tattooz ja parit meilit omistajan (joka tosin oli sillä hetkellä ihan toisella puolella maailmaa) kanssa vaihdettuani päätin mennä tsekkaamaan paikan ja funtsimaan mitä haluan ja minne. Ja jos tatuoinnin todella päättäisin ottaa, sen voisin ottaa vasta loppuviikosta ennen kotiin lähtöä.

No mutta ihan näinhän se homma nyt ei sitten mennyt. Tai juu, menin paikan päälle jutskailemaan mutta koska minulle nimetyltä Amar-nimiseltä tatuoijalta (supersöpö!) löytyi aika heti tunnin päähän ja koska tatskastudio sijaitsi kuitenkin muka sen verran kaukana, päätin käydä syömässä jotain ja tulla takas tunnin päästä. Ja kauhistelijoille tiedoksi: kyllä, pyysin nähdä neulat ja muut kamat ennen kuin niitä ihooni tökätään.

No onko sitten mitään helvetin järkeä ensinnäkään ottaa mitään ex tempore -tatuointia saati ottaa se kesken loman jossain jossa on jatkuva auringonpaiste, hirvittävän hikikuuma ja paskaista? Ja tietenkin tatuoinnin pitää olla suht iso ja tulla erittäin näkyvälle paikalle, muuten ei täysi hulluus tulisi tarpeeksi todistetuksi.

Asiaahan olisi toki voinut miettiä pariinkiin kertaan, mut eiks sellanen ole kuitenkin aika tosi tylsää?? Enkä nyt vaan halunnut olla tylsä.

Pidän siitä, että minua tatuoidaan. Se sattuu vähän jos ei katso mutta jos katsoo, se ei tunnu juuri lainkaan. Paitsi valkoiset viivat joita yllä olevassa kuvassa tehdään sattuivat ihan PERKELEESTI. Ja nehän ovat todella kannattavia kun valkoinen värihän tunnetusti pysyy ihan megahyvin… Mutta kuitenkin, kivaa oli ja tunnin verran siinä vierähti.

Eihän mulla tietenkään mitään fiksua tatuointivoidetta ollut mukana kun tämä ei ollut lainkaan ennalta suunniteltu juttu, mutta onneksi kaupanpäälle handuun iskettiin täysin tuntematon purkki tatskavahaa, joka ajoi asiansa erittäinkin pätevästi.

Pärjäsin tatuoinnin kanssa ihan kivasti. Ekoiksi päiviksi auringonpaistetta ja pölyä varten leikkasin pitkähihaisesta trikoopaidastani hihat pois ja vedin pienen palan kangasta tatuoinnin päälle. Katumapäälle koko tatuoinnin (ja etenkin kuvan) suhteen tulin tietenkin samantien ja suunnittelin heti sen parannuttua meneväni tekemään asialle jotain mutta nyt olen oikeastaan jo ihan tykästynyt siihen. Katellaan, jaksanko sitä joskus vähän muokkauttaa.

Lomatatskat, jees vai nou?

33 Comment

 1. Nonnu says: Vastaa

  Sä olet rohkea mimmi! Ja hei, törkeetä tiedonpihtausta: kuva lopputuloksesta tänne myös! 😉

  Lomatatskat voi olla tosi jees, mutta tosin luin just paikallislehdestämme Turkulaisesta kohtuu karmivan jutun jonka kaikessa solidaarisuudessani nyt jaan tänne: Joku kundi oli ottanut Thaimaassa (muistaakseni) jalkaansa tatskan joka sitten alkoi mätiä ja pursua ihosta kohtuu inhottavasti. Lopulta siltä jätkältä piti poistaa iho kokonaan siitä tatuoinnin kohdalta, muuten olisi edessä ollut amputaatio.
  Tämän perusteella en ottaisi tatskaa ulkomailla.

  Mutta kai näitä sattuu ehkä oikeassa elämässä oikeasti harvemmin. Ja hyvähän se on vähän etukäteen tarkistella minkänäköisillä parsinneuloilla sua aletaan tökkiä. Tuossakaan jutussa ei tosin kerrottu oliko alkoholilla osuutta asiaan. Voin hyvin kuvitella, että aika moni ottaa ulkomailla tatskan silleen kohtuullisen iloisissa merkeissä. ”Rai rai, mä tatskaan nyt merihevosen kuvan käsivarteeni”.
  Joka aamulla näyttääkin katkaravulta.
  Jep jep.

  1. En tykkää laittaa kunnon kuvia tatuoinneistani nettiin, joten livenä pitää tavata jos haluaa ne nähdä! ;D Jos näkee silloinkaan…

   Onhan noita hyviä ja huonoja paikkoja, tämä nyt oli kuitenkin hyvä. En mä ihan sekopää sentäs ole enkä ihan missä vaan ottais! 😀 En halua matkamuistoksi myös HIViä…! Ja alkoholilla muuten EI ollut osuutta asiaan 😉

  2. Hehe, se on parasta kuinka ne hirveimmät tarinat ulkomailla otetuista tatuoinneista ja niiden seurauksista päätyy aina kansan tietouteen, mutta entäs sit ne hyvät, onnistuneet kuvat?-D Mä tiedän vain onnistuneita tuotoksia, yksi tutun tuttu otti Thaimaassa ison kuvan koipeensa ja oli ihan purfect, haha. Kai sekin toki vaikuttaa, että mimmonen paikka ollu kyseessä, onks hygieniasta huolehdittu, ja ENNEN KAIKKEA osaako uhri itse pitää huolta tuoreesta tatuoinnistaan. :’D

   Mut jee, Super-Heini! Oot vähän nyt kyllä munkin idoli. :I Seuraavan kerran kun poikkean Helsinkiin nakkaan viestillä että NYT TUUN KATTOMAAN SUN TATUOINTIA, koska ymmärrän hyvin sen, ettei tahdo netissä julkaista. Muutenkin fiksusti hoidettu, että otit selvää noista liikkeistä etukäteen, ja pyysit nähdä neulat sun muut setit. Ainaki kuvien perusteella pulju näytti asialliselta ja toiminta ammattimaiselta!-)

  3. Tuu vaan kattomaan mun tatuointia. 😀 Ja mul on muuten toinenkin, mut jos sitä joskus katselet niin sit on kyl ehkä jotain kummallista meneillään! ;D

   Joo tuohan on kyllä yks Delhin parhaista ellei jopa paras tatuointistudio. 🙂

  4. Tosin no, hm, täytyy myöntää, että Delhissä ylipäänsä ei VÄLTTÄMÄTTÄ ihan ekana kaikille tuu päähän ottaa tatuointia…

 2. Rohkea veto 🙂 Elämässä pitää olla näitä ex tempore-hetkiä, koska muulloin voi tosta noin vaan Intiassa päättää ottaa tatskaa, kuin Intiassa ollessaan 😀 Voi sen sitten muokata ja poistaakin, jos ihan simona kaduttaa.

  1. No poistamassa en ole ja nyt sen parannuttua en sitä enää ainakaan vihaakaan. 😀 Ehkä jotain muokkausta jossain vaiheessa mutta nyt saa vielä olla. 🙂

 3. Kotimaan kamaralla onnistui aikoinaan mun nuoruudessa moni hankkimaan karmeita tötteröitä ihollensa kaikenlaisista festaritatuoijilta…Lie vieläkin näitä yrittäjiä liikkeellä.
  Pari kaveriä kärsi kaikenlaiset mätäpaiseet ja ihon kuoriutumiset näiden muka-inkittäjien touhuista,mutta kännissähän me kaikki olemme saaneet t-o-d-e-l-l-a hyviä ideoita…

  1. Oon välttyny toistaseks niiltä festareiltakin! 😀

 4. Myy says: Vastaa

  Ihan vaan mielenkiinnosta, lukeeko vahapurkin kyljessä missään, että mitä se sisältää? 🙂

  Lomatatskat on periaatteessa ihan jees. Varsinkin, jos sattuu osumaan kaupunkiin, jos löytyy joku huippuhyvä tatuoija, jonka luokse olisi muuten ihan mahdotonta päästä ottamaan kuvaa.

  Ja näytäs ny millanen siitä kuvasta sit tuli! 🙂

  1. Lukee kyllä, tai pohjassa. 🙂 Ihan hyvää kamaa on. Paikan omistajaa, Lokeshia, pidetään kyllä hyvänä, kiertää aika paljon maailmaa tatskaamassa.

 5. nea says: Vastaa

  Oot niin mun idoli. Wau (niinkuin rouva p.koivuniemi sen toteaa)

  1. Voisit joskus tulla taas idolis luo kyläileen 😉

  2. nea says: Vastaa

   Noni me ajatellaan samaan tahtiin :D! Nyt vasta kuin tämänkin 🙂

  3. Haha 😀

 6. Ruu says: Vastaa

  voipi olla että itselleni kävisi ihan samoin 🙂 Skotlannissakin piti ottaa aikanaan, mutta jotenkin se jäi ja vieläkin harmittaa ettei tullut otettua jotain pietntä kuvatusta muistoksi, tosin en ehkä kuumassa ja likaisessa paikassa ottaisi, kun en suomessa kesälläkään suostu kuvia ottamaan. Olen ihan ylineuroottinen paranemisen ajan sen auringon kanssa muuutenkin 😀

  1. Joo no otin tatuoinnin keskiviikkona ja sunnuntaina oli maasta poistuminen. Ihan hyvin sen kanssa kuitenkin pärjäsi. 🙂 Epäilytti vähän itteänikin, mutta kun tosiaan vähän suojasi ja pesi ja rasvasi niin hyvä tuli!

 7. Nina says: Vastaa

  Mulle kyllä näytät! 😀

  1. Hahaa! 😛

 8. ebeth says: Vastaa

  Haha, lomatatskat: erittäin nou! nimimerkillä kokemusta on. En jaksanut Suomessa odotella kuukausia jonossa vakitatskapaikkaani, joten eräällä kaukoreissulla sitten marssin lähiliikkeeseen ja hankin kauan haaveilemani tatskan. Josta tuli törkeen ruma. Ja joka sijaitsee ranteessa. Ja jota on paikkailtu pariinkin otteeseen.
  Mulla on paljon tatuointeja, mutta tää on nyt ehkä ainoo, jonka kohdalla harkitsen laser-poistoa. Tai sitten yritän vain keksiä, millä sen saisi peitettyä ilman, että koko käteni on tatuoitu.
  Tietenkin ulkomailla on hyviäkin tatuoijia, mutta omalle kohdalleni sellainen ei tällä kertaa rantabulevardilla sattunut.

  1. Heh. No omani on just sellanen mihin ”myönnyinkin”, mutta tatuoinnit on mulle ainakin vähän vaikeita. Siis että niiden kanssa pitää oppia elämään, oli kuva mikä tahansa missä tahansa. Se tajuaminen niiden ”ikuisuudesta” iskee vasta vähän myöhemmin.

   Tän takia olen tätä toista tatuointia lykännytkin 8 vuotta. Nyt se sitten tuli otettua pikaisella aikataululla mutta ehkä sitten hyvä niin. 🙂

  2. ebeth says: Vastaa

   Totta kyllä. Sekin varmasti vaikuttaa, kun tatuointi on sellaisella paikalla, josta sitä päivittäin näkee. Muut tatskani ovat enimmän osan ajasta vaatteiden peitossa, joten senkään takia niitä ei tule niin kriittisesti katseltua.
   Toi sun tatskan malli näyttää kyllä kivalta, sen verran mitä sitä yhdestä kuvasta epäselvästi näkee 🙂

  3. Joo, näkyvät paikat on vähän pahoja. :/

 9. Sä oot kyllä niin huippu :D. Ja myös mun idoli!!
  Itse oon teini-iästä (noin 15v:stä) asti haaveillu tatuoinnista, vaan ei ole edelleenkään mustetta ihossa :/.
  Tosin nyt on viime aikoina ehkä jo alkanut hahmottua tarkemmin millaisen kuvan haluan, mutta ongelmana on edelleen se, mihin sen haluan :p. Ja toki myös rahakin on ongelmana, mutta kunhan tuon kuvan paikan saan ratkaistua, niin ehkä mä rohkaistun tekemään sen :).
  Ehkä sitten, kun se dramaattinen 30v tulee mittariin. Pitäähän se kriisi jotenkin yrittää välttää :D.

  1. 😀

   Nyt vaan rohkeesti! 😀

 10. Ohos, ootpa ollut kyllä rohkeana! Toivottavasti tuli mieleinen. 🙂

  1. Noooooooh 😀

 11. Välillä pitää repästä! Ihan oikein.

  1. 😀

 12. Anonymous says: Vastaa

  En oo koskaa tajunnu tuota juttua, että pidetään minihametta farkkujen päällä. Millasen tatskan tuolta sai? Onko ihan kelpo kuva?

  1. Ei se ole minihame, vaan ihan osa paidasta.

 13. mäkin otin Goalla tatskan ja puolet ihmisistä ei oo koko tatuointia kommentoinu vaan pelkästään sitä miten mulla varmasti on joku hepatiitti 😀 hahaha no mä en ainakaan mitään kadu!! 😀

  -ullis

  1. Joo no eiköhän tässä kaikki taudit ton reissun jälkeen ole muutenkin. 😛

Vastaa