Huikee OZ!

Hei pakko nyt blogata tästä, kun en enää muita tv-sarjoja jaksais edes katella! Mulle Kylmä rinki eli Oz oli aiemmin vaan joku, jonka joskus kuulin mainittavan, jos poikien kanssa jutteli hyvistä tv-sarjoista. Aluksi mä luulin, että ne puhuu siitä elokuvasta, Ihmemaa Ozista ja olin aina että mitä ihmettä kummaa.

No nämä Kylmän ringin uusinnathan starttas joskus syksyllä Suomen telkkarissa ja rakas avopuolisoni, joka sekään ei ollut ko. sarjaa nähnyt, laittoi nämä tallennukseen. Kyllä sekin siis joskus jotain älyää! Vasta tuossa muutama viikko takaperin katsottiin ihan ensimmäinen jakso ja siitä lähtien näitä on mennyt 1-3 päivässä. Kohta on kaikki katsottu mitä boksista löytyy, ja ”tätä ei sitten wareteta!” Just. Aivan varmasti tehdään just niin. Mun pitää saada Oz-annokseni joka päivä.

Epäilin aluksi, että en ehkä jaksa katsoa tätä, koska onhan tämä jo, no, vanha. Mutta yllättäen tää tuntuu silti ihan siltä, kun vois olla kuvattu vuosi sitten. Paitsi että Nurse Jackie on kyllä tässä paljon nuoremman näköinen, heh. Ei pidä kuitenkaan liikaa funtsia sitä, miksi vangit on töissä postintarkastuspisteessä ja saavat kuljettaa sieltä mukanaan kaikenlaista vankilassa tosi turvallista tavaraa. Tai mitä ihmettä ne vartijat siellä monitoreistaan kyttää, kun mitään valvontakameroita ei tunnu olevan yhtään missään. Ja miksei niitä ole, kun niin paljon kaikkea pahaa tapahtuu! No, jos niitä olisi, sarja olis suht tylsä. 😀

Lempihahmoni sarjassa ovat: Ryan O’Reily (ehdoton lemppari), Cyril O’Reily (sympatiapisteet), Adebisi ja Kareem Said. Tosin kaikki hahmot ovat jollain tavalla kiinnostavia. Ja tykkään siitä, että tässä ei ole mulle ihan hirveän montaa muualta tuttua näyttelijää ja ne muutamat (kuvernööri, Gloria-lääkäri, Nurse Jackie ja vielä oli kai joku muu) ovat ihan jees. Ja hei Beecheristä tulee mieleen ihan Jim Carrey! 😀

Ja se mehu, mitä ne vangit siellä juo, näyttää hyvältä!

Yksi lempi(vankila)sarjoistani, Prison Break (okei, ainakin 2 ekaa kautta) jää kyllä nyt tämän varjoon. Tätä sarjaa voisin katsoa ikuisesti, onneks mulla on ymmärtääkseni vielä monta jaksoa katsomatta. Tosin imdb:sta just vilkuilin, että per kausi onkin todella vähän jaksoja!!! 🙁 Tämä taitaakin siis loppua turhan pian.

Muita Ozista diggaavia?

12 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  tuo oz on ihan loistava, olen vuosia sitten katsonut sen kokonaisuudessaa, pitäisi varmaan joskus ottaa se uusinta kierrokselle. Mihinkään muuhun en ole itse koukussa kun Big bang theoryyn 😀 (typerääkin typerämpi suomennos silläkin sarjalla, c´mon, rillit huurussa ? eikö suomenataja koskaan katsonut sarjaa ennen kun keksi tuon nimen..)

 2. Nina says: Vastaa

  Minä! Tosin seurasin sitä joskus sillon satoja vuosia sitten kun se ekaa kertaa(?) tuli. Nykyään tulee katsottua aivan hullun vähän telkkaria, korkeintaan Kaunarit toisella silmällä töiden jälkeen 😀

 3. Nina says: Vastaa

  Joo ja Big Bangia! Sheldon <3

 4. Hmm, Big Bang on mulle ihan vieras!

  Noi suomennokset on kyllä ihan järkkyjä.

 5. Nina says: Vastaa

  Woot? Äkkiä perehtymään! 🙂

 6. Anonymous says: Vastaa

  Beecher on paras ja sitten Myyrä ja se toinen vanha mies. 🙂

 7. Anonymous says: Vastaa

  Huippusarja tosiaan! Valitettavasti 4 kauden jälkeen vähän lässähtää, mutta on edelleen hyvä. Muutaman vuoden paussin jälkee jaksaa taas katsoa uudestaan. Boksikaan enää paljoa maksa joten mars kauppaan hakemaan! Adebisi, Schillinger, Beecher on omia lemppareita.

 8. Mietinkin, että boksin vois tosiaan saada jo aika kohtuuhinnalla :)! Ehkäpä käyn vilkuilemassa.

 9. Anonymous says: Vastaa

  Oikeesti! älä edes vertaa OZia ja sitä hinttisarjaa eli pakoa. piste.

 10. Jenna says: Vastaa

  OZ on kyllä teeveen parasta antia. Sain vihdoin ja viimein joululahjaksi tuon boksin, nyt jo neljättä kertaa katson läpi eikä vieläkään kyllästytä! En oo missään sarjassa nähny niin huolella kirjoitettuja hahmoja ku OZissa. Juonenkäänteet on myös jotain ainutlaatusta. Ensimmäistä kertaa kun katsoin, useesti jäin vaan suu ammollani tuijottamaan ruutua 😀

 11. Jep, törkeen koukuttava. 😀 Ja just nimenomaan henkilögallerian puolesta, tosi jees.

Vastaa