Tarjolla meikkivoiteita

Ihanaa virvonvarvon-sunnuntaita! Mä täällä taas hekottelen supersöpöille pikkunoidille ja onneksi muistin ostaa muutamia suklaamunia eilisellä kauppareissulla (jemmatöhnämunistani kun en luovu)! Kissat on ihan hulluina noista virpojien oksista (tsekkaa video snapchatista -> kissisheini)!

Tuossa ennen lomareissua kävin vähän kosmetiikkajemmojani läpi ja näitä extrameikkivoiteita on jokunen päässyt kertymään… Siksipä ajattelin lykätä nää instagram-arvonnaksi ihan näillä näppäimillä. Kaikki nää on uusia ja avaamattomia, sävyltään hieman tummempia. Mutta löytyiskö sieltä lukijoiden joukosta myös medium-ihon omaavia?

Mulla on näistä kaikista kokemusta! Madaran meikkivoide on oikeastaan tuollainen kevyt päivävoide, joka sävyttää ja kosteuttaa ja toimii parhaiten jos iholla ei ole hirveästi peitettävää. Sävy on golden beige. Lorkun True Match -meikkivoide on sävyssä 4.N Beige. Mä tykkäisin tästä, mutta en valitettavasti tästä sarjasta löydä omalle iholleni täydellistä sävyä. Tää peittää sopivasti ja jättää nätin pinnan. Lumenen Nude Perfection Glowta olis tarjolla kaksin kappalein sävyssä 3 Aamun kajo. Todella kevyt ja kuulaan lopputuloksen jättävä meikkivoide, monen lemppari. Täältä voi lukea postaukseni.

Niin, löytäiskö nää kaikki uuden kodin? Jos joku näistä kiinnostelee, suuntaa instagramiin -> @kissisheini

Ihanaa sunnuntain jatkoa! Aurinko paistaa, jee!

Vastaa