Hemmottelua vauvan iholle

Little Butterfly London

Koska vauvan äiti on tällainen kosmetiikkaan hurahtanut, niin pitäähän vauvallakin olla asialliset ihonhoitojutut jo tässä vaiheessa! Vauva saikin Jolielta testiin Little Butterfly Londonin ihania tuotteita iholle ja kylpyhetkiin.

Näin pieni ei vielä mitään pesuaineita kylpyveteen tarvitse, ja pitkään kylvettiin ihan vaan pelkässä lämpimässä vedessä. Meillä ei ihan joka ilta kylvetä, koska vauvan iho on ollut paikoitellen vähän kuiva, mutta kyllä vauva kylpemisestä tykkää, jos vaan masu on täynnä eikä tule nälkäkiukku. Tuon Floating on clouds bedtime bath milk otettiin käyttöön ihan vasta äskettäin, laitetaan tätä välillä pieni määrä kylpyveteen. Meillä on paljon puklaileva vauva, joten puklut hajuineen lähtee tällä kivasti samalla pois. Kylpyvedestä tulee myös ihanan pehmeää.

Ihon kuiviin kohtiin sivelen tätä ihanaa Soft as moonlight nappy change creamia. Tämä on kehitetty vaippa-alueen voiteeksi, mutta siellä meillä ei vielä ainakaan ole ollut mitään ongelmia! Ihanan pehmeetä ja sulaa iholle. Tämä sopii kyllä kaikenikäisille ja kuulemma ihan erityisesti ihoherkkyyksistä, kuivuudesta, atopiasta tai ekseemasta kärsiville. Oon käyttänyt tätä vauvan jalkoihin ja otsan kuivalle iholle.

Ihan paras on kuitenkin tämä Fall into dreams mother & baby massage oil, jalkahieronnasta meillä nimittäin todella tykätään! Vähintään kerran päivässä vaipan vaihdon yhteydessä hieron vauvan jalat läpi ja erityisesti varpaiden hieromisesta vauva tykkää. Olen lueskellut vauvan hierontaohjeita ja vatsahierontaa en selkeästi osaa kun siitä nousee vauvalla aina kiukkufiilikset, mutta jalat tämä äiti osaa hieroa! On aina hauskaa katsoa, kuinka vauva oikein nauttii kun käyn sormilla jalkapohjan ja varpaat läpi. Varasin meille muuten ajan vyöhyketerapiaankin, jos siitä olisi jotain apua masuvaivoihin, yritän siellä oppia jotain!

Tuotteita on tässä sarjassa muitakin, täältä löytyy koko kattaus. Aika ihana joululahjavinkki omalle tai kaverin vauvvalle! Niin, ja sarjasta löytyy tuotteita myös äideille tai sellaisiksi tuleville, mm. raskausarpia ehkäisevä voide, kiinteyttävä vartaloseerumi raskauden jälkeen, kasvovoiteita…

Oliko tämä tuttu sarja? Ootteko tehny varvashierontaa? 😀

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

7 Comment

 1. Tiina says: Vastaa

  Kyllähän noita varpaita hieroskelis :D. Söpöt!

  1. Kissis says: Vastaa

   Hih, no onhan ne. 🙂

 2. Voi jestas, mitkä pampulat. <3 En tainnut harrastaa varvashierontaa, mutta omakutoista kävely-laulu-keinuntaa kyllä senkin edestä. Meillä eka kuukausi meni sairaalassa ja siellä kaikkien hoitsujen ja laitteiden keskellä olin vähän hukassa hellimisyrityksineni, mutta kenguruhoito kyllä tuntui rauhoittavan kaikkia osapuolia. Tärkeintä kai on tulkita omaa tunnettaan siitä, mikä on vauvalle hyvä, se tieto tulee kyllä selkärangasta. 🙂 Varvashieronta kunniaan <3

  1. Kissis says: Vastaa

   No en tiiä, oon vähän hukassa varmaan näiden tulkintojeni kanssa. 🙁

   1. Höpö höpö, kaikki äidit epäilee itseään, se on ihan normaalia. Itse tunnet vauvasi parhaiten, musta tää varvashieronta on ihan täydellinen esimerkki siitä. 🙂 <3

 3. sanna says: Vastaa

  Ihania tuotteita! Käytin omaa lastani myös vyöhyketerapiassa vauvana. Siitä oli oikeasti hyötyä ja meille näytettiin miten jalkapohjia kannattaa hieroa. Vauva rentoutui ihan silminnähden hoitojen jälkeen. Ja näki myös jos jokin heijaste teki kipeää.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo odotan tota kovasti!

Vastaa