Hrrrh!

Noni. Tänään oli sitten eka aamu tänä talvena, kun laitoin villakangastakin päälle ja skrabasin auton ikkunat. 🙁 En katsonut mittaria (tais olla pakkasta?), mutta ulkona NÄYTTI pirun kylmältä.

Luulen kuitenkin, että tänä talvena skraabaminen ei tule olemaan ihan niin v-mäistä, koska talossa, johon olemme kesällä muuttamassa, on PARKKIHALLI. Eli TÄMÄ ON VIIMEINEN TALVI, KUN SKRABAAN! Toivottavasti.
Viime talvena sain muuten parhaan skraban ikinä, josta itse asiassa lähetin ihan kiitosviestiä Subille: Paratiisi-sarjan mainosskrabaa oli jaettu autojen tuulilaseihin. Sellainen tosi vaisun näköinen muoviläpyskä (kuvassakin, vaikka näkyy huonosti), mutta toimii. Pöllin toisen naapuriautostakin, hah! Päihittää kaikki muut skrabat mennen tullen.

(Onpa muuten vaikea sana kirjoittaa tuo ”skraba”, taisin joutua korjaamaan sen joka kerta. :P) No tässä nyt vielä kuva siitä ihmeskrabasta:

4 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Sisätilanlämmitin on ihan MUST autossa talvella. Töissäkin on onneksi tolppa johon auton saa kiinni, niin voi sit lämpimällä autolla lähtiä.

  2. Ouh itsekin jouduin eilen skrapailemaan, lysti kaukana siitä varsinkin jos tuleekin yllättäen kiire ja ikkunat on jäässä vielä auton sisältäkin 🙁 Voi kun olis autokatos.

  3. Joo ei oo mitään tolppia tai katoksia ollu ja viime talvet ollu vähän jo tuskasempia, etenkin sen lumen kanssa. Saa nähdä millanen talvihelvetti kohta on taas valloillaan.

  4. Nina says: Vastaa

    Ah, me muutettiin viime keväänä taloon jossa on parkkihalli. LÄMMIN parkkihalli. Paitsi psyyke, ranne ja näpit, myös auto kiittää! Vaikka meidän koslassa on webasto, nämä edeltäneet horrortalvet on olleet melkoista yskimistä. Olin viime talvena jo ihan varma että adios Opelille mutta ei, kesti kuin kestikin, vanha sotaratsu.

    Nyt saisi tulla vielä sitä pakkasta niin pääsisi oikeasti nauttimaan siitä ahtaasta ja kalliista, mutta lämmitetystä parkkiruudusta 😛

Vastaa