Reiskarukka :(

Tästä se alkoi, eli silmän kanssa taas oli ongelmia. Reiska ei siis ylemmässä kuvassa iske silmää, vaan se tuntuu niin ikävältä, että mieluummin pitää sen kiinni. No, kerrankin Kissaämmä kirjoittaa kissasta…

Reiskalla on ihan pennusta asti eli aina ollut silmien kanssa ongelmia. Kun Reiska tuli meille 5 kk ikäisenä, sillä oli molemmissa silmissä jonkinlainen silmätulehdus ja niihin laitettiin antibioottitippoja ja antibioottia myös sisäisesti tablettimuodossa. Mutta aina välillä silmät punoittavat ja sitten laitetaan normaaleja silmätippoja ja menee itsekseen päivässä-parissa ohi. Nyt kuitenkin oikean silmän punoitus kesti jo pari päivää ja tänään töistä tullessa silmä oli tosi pahan näköinen, punainen ja aristava. Soitin eläinlääkärille ja sain ajan vielä tälle illalle. Antibioottitippoja tuli taas, silmän pinnassa on sarveiskalvovaurio. Kamalinta kuitenkin oli, että Reiska sai myös kaulurin 🙁 Sitä se joutuu käyttämään ainakin pari päivää, että silmä tulee taas paremmaksi. Silmää kun ei saa raapia lisää. Ja koska kauluri itsessään ei kauaa paikoillaan pysyisi, se pitää sitoa sideharsolla kiinni valjaisiin. Reiska vihaa valjaita eikä osaa niissä kävellä yhtään. Tuplakarmeus siis:

Nyt se on sitten tosi surkeana ja vinkuu ja pyörii ympäriinsä. Saa nähdä, onko meillä enää sohvia tän parin päivän jälkeen kun se kiskoo itsensä kynsillään niitä pitkin ylös kun ei uskalla kaulurin kanssa hypätä. Pakko vahtia sitä jatkuvasti, ettei se loukkaa itseään yrittäessään repiä kauluria irti ja kaatuillessaan ympäriinsä.

Arggh, saatana!

4 Comment

 1. Voi ei :(.
  Kyllä ne nuo karvakaverit osaa kunnolla huolta aiheuttaa :(.
  Tsemppiä sinne ja anna parit rapsutukset täältä Reiskalle!
  Nuo silmäongelmat taitaa olla Burmilla tosi yleisiä ongelmia, mun Burmien kasvattaja-ystäväkin on yhden kissansa silmäongelmista kertonu :(.

 2. Niin on joo, silmäsairas rotu 🙁

 3. Anonymous says: Vastaa

  Eiköhä reiska toivu 🙂 tsemiä!

 4. LauraL says: Vastaa

  Pikaista paranemista ja rapsutuksia!

Vastaa