Mádaran öljyt

Oon vähän vastarannankiiski, mitä tulee, noh, paitsi tietysti ilmeisesti ja kuulemma KAIKKEEN, niin erityisesti ja etenkin ihoöljyihin! Ongelmahan on se, että mä ihan kovasti ja tosissani olen aina halunnut rakastaa öljyjä ja läträtä niillä vaikka mitenkä paljon, mutta ne ei vaan ole joko sopineet mun kasvojen iholle tai sitten vartalon iholla ne ei vaan kuivu tarpeeksi nopeasti tai levity tarpeeksi hyvin tai jotain todella ärsyttävää ja aina vaan on jääneet käyttämättä. Monia olen kokeillut ja antanut eteenpäin tai lopulta heittänyt pois.

Mä jo aiemmin täällä kirjottelin, että nyt on testissä Mádaran öljyjä ja mahdollisesti niistä täällä kirjoitan vielä lisää. Mádaran pop up -tapahtumasta sain testiin Radiant Energy -öljyn (30 ml/46,00 e) ja olin kyllä tosi avoimen skeptinen, että kirjoitankohan tästä oikeesti yhtikäs mitään…myönsin pr-toimiston edustajallekin, että on hyvin paljon mahdollista, että tämäkään öljy ei mun iholleni sovi, kuten ei mitkään muutkaan. Mutta silti halusin antaa vielä yhden mahdollisuuden, koska tää tuntui ja tuoksui niin älyttömän hyvältä! Mä jotenkin ihan jopa koukutuin tähän tuoksuun.

Tästä tapahtumasta asti olen öljyä käyttänyt pienesti kasvojeni kuiviin kohtiin, jotka samalla sattuvat olemaan myös niitä todella herkästi reagoivia kohtia, eli tuolla leukapielessä, suupielissä ja poskilla. Tää pipettisysteemi on tosi mainio, öljyjä helposti annostelee ihan liikaa! Ja nyt vaan kävi niin iloisesti, että tää on toistaiseksi ainoa kasvoöljy, joka mun iholle sopii! Ei minkäänlaista näppylöintiä! Riemuitsen tästä öljystä iltaisin ihan valtavasti, tekee niin superpehmeän ihon ja tämä tuoksu on vaan niin hyvä. Kyllä kovasti sitä ihoräjähdystä pelkäsin, mutta näköjään maailmassa on ainakin yksi öljy, joka ei mulle vittuile.

Käytössäni on nyt ollut myös Mádaran Sculpturing Oil -ihoöljy (200 ml/24,90 e) ja tästä pidän ehkä jopa kasvoöljyäkin enemmän. Tämän sain Tampereen bloggaajamiitistä mutta se jäi joksikin ajaksi odottamaan käyttöönottoa (luulin ensin ostaneeni tämän, mutta goodie bagista tuli, eli saatu tämäkin). Olen todella laiska rasvaamaan vartaloni ihoa suihkun jälkeen, mutta tätä olen nyt opetellut käyttämään säännöllisesti.

Mietin ihan sairaan kauan, viitsinkö kirjottaa blogiini tällaista, johon en oikein tiedä edes itse uskovani, mutta hitto soikoon, tää öljy totisesti tuntuu kiinteyttävän ihoa ja hävittävän raskausarpia, joita multa löytyy kiitos nuoruuden epäsopivien e-pillereiden. Yli kuukauden tätä öljyä käytettyäni iho on selkeästi muuttunut parempaan suuntaan. Tai sitten tämä on vaan jotain akkamaista hulluutta. En halua antaa mitään suuria lupauksia ja ehkä kyse on ihan vaan kosteuttavasta vaikutuksesta? En tiedä, mutta tää öljy on ihan hemmetin hyvää kamaa. Tätä suositellaan käytettäväksi raskauden tai painonpudotuksen aikana. Kumpaakaan en tällä hetkellä itse elä, mutta käytän tätä silti. Iso sydän. Ja tääkin muuten tuoksuu todella ihanalta.

Kannattaa kyllä tutustua näihin, jos vaan tilaisuus tulee. Ja niin, se Mádaran pop-up on vielä siellä Helsingin City Centerissä, luultavasti ainakin vielä nämä pari vuoden vikaa päivää, lisätietoja täällä.

Mutta mitä öljyjä sä käytät? Käytätkö kasvojen iholle kans? Onko tukkeutumisongelmaa?

10 Comment

 1. Jes, tää postaus tuli just hyvään saumaan! Oon nimittäin kärvistellyt nyt pari päivää vuoden ensimmäisten ja ehkä elämäni hurjimpien talvisten iho-ongelmien kanssa. Kasvojeni iho on yhtä kuivaa länttiä, ja kosteusvoiteenkin levittäminen kirvelee. Eikä varsinkaan auta. Öljy taitaa olla se seuraava ase, johon tartun.:)

  1. Joo kyllä öljyt on niitä kaikista kosteuttavampia ja nimenomaan jos hakee pitkäkestoista kosteutusta…mulla ainakin auttaa älyttömästi, kun laitan tota öljyä iltaisin! Ilman sitä on kyl seuraavana päivänä tosi kuiva iho.

 2. Elisa says: Vastaa

  Aaaaa täytyykin ottaa tuo Sculpting Oil käyttöön! Yritän tosin vaivihkaa varmaan ujuttaa sitä poikaystävällekin, sillä sillä on venymisarpia (raskausarpi-termiä tuskin voi tässä käyttää :D) kilpaurheilun painoluokkakikkailun takia. Vaikka se onkin just sanonut, että inhoaa ”niitä pirun öljyjä mitä sulla on ihan joka paikassa” 😀

  1. No Salla just huomautti, että mehän saatiin toi Tampereen goodie bagista, eli enhän mä olekaan tuota ostanut!!! Korjasin tekstiin.

   Kyllä miehilläkin on raskausarpia. 😀

 3. Salka says: Vastaa

  Mä taas jouduin nöyrtymään ja toteamaan, että kylä se kasvoöljytön elo on vaan naamalle parempi 🙁 Toisaalta, mulla on tapana innostua asioista liikaa ja jumitan jossain yhdessä hoitolinjassa, vaikka se mitä ihoni ehkä enemmän kaipaakin, on vaihtelu. Täytyy siis testata, jos öljyä käyttäisi tyyliin kerran viikossa olisiko se parempi vaihtoehto..ja pienemmällä annostelulla 😀

  Mutta kiva kuulla, jos olet löytänyt kasvoillesi sopivan öljyn 🙂 Ehkä itsekin uskallan tuota kroppaöljyä ostaa ^_^

  1. Mä luulen, että just vaihtelu on se, millä monen iho voi parhaiten!

 4. Heeeei, mullakin on toi öljy! Pakko ottaa se käyttöön, nyt hus hus rasvailulaiskuudelle! 🙂

  1. Tää on näköjään valehtelematta ainoa ihonhoitotuote, jota mä jaksan näin ahkerasti käyttää. 😀 Yleensä ne jää kesken parin käyttökerran jälkeen…Mutta tää on ihana!

 5. Asioin tänään Kampin Ruohonjuuressa joka on muuten laajentunut. Nyt entistä enemmän luomukosmetiikkaa! Niin, eli etsiskelin sitten hetken näitä Madaran öljyjä ja pirskatti, olivat lukitussa lasikaapissa kun ovat ilmeisesti niin haluttua tavaraa ja huomattavasti muita tuotteita hintavampia.

  1. Niin on, mä vietin siellä jonku tunnin viimeks 😀 Tosi jees!!

   Mutta höh, etkö käynyt siellä Citykäytävän Madara pop-upissa??? Eikös se ollut enää auki?

Vastaa