0,95


Ongelma: Tarvitsen tarpeeksi erottuvan juomapullon jumppatunneille, jotta kiireessä voin napata oman pulloni nopeasti kymmenien muiden joukosta. En kuitenkaan raaskisi laittaa rahaa nyt mihinkään ylimääräiseen, tylsiä mustia juomapulloja kun lojuu kaapissa aika monta kappaletta…Kaikki muuten aika ärsyttävän pieniä.

Ratkaisu: Nelly.comin tarjoama 7 euron synttärilahjakortti ja ko. nettikaupasta löytynyt hirmusöpö pinkki juomapullo. Ilahduin, koska lahjakortissa ei ollut mitään ”voit lunastaa tämän vain yli 40 euron tilauksissa” vaan sen pystyi käyttämään mihin summaan vaan! Joten tämän söpön juomapullon hinnaksi tuli huimat 0,95 euroa! Ja se on tarpeeksi iso! Ja pinkki! Ja pääsee tänään tositoimiin!

Mulla muuten jotenkin tuosta Instagram-kuvasta tulee mieleen Maryn blogi, hehe. Terkkuja! Tänään muuten ekaa kertaa jalassa ne keskiviikkofarkut…Kukaan ei ole vielä töissä kommentoinut niiden kummallista väritystä, mutta kaikki vilkaisevat niitä toiseen tai jopa kolmanteen kertaan…hihi.

Millaisia juomapulloja teiltä löytyy?

3 Comment

  1. Ihihi minä ja mun instagramit! Multa löytyy.. PINKKI juomapullo :’D Terkkui takas ;)Paitsi, että toi näyttää olevan hienompi..

  2. Multa löytyy jumppakäytössä 1 litran vetoinen musta Gaspin pullo (Fitnesstukusta tilattu), 0.5l ei enää meinannut riittää ja kahden pullon roudaaminen alkoi ärsyttää :D.
    Töissä mulla on sitten Tokmannilta ostettu 0.65l läpinäkyvä violetti pullo ja kotona Oriflamen 0.5l harmaa pullo, jossa pinkki korkki :).
    Hyvin tylsiä pulloja siis :D.

  3. Mulla on sellai urheilujuoma shakeri juomapullona, siitä kun saa otettuu oikee isompaa huikkaa nopeesti jumpassa :). Tosi kätevä. Mutta ihana tämä sun pinkki kyllä!

Vastaa