Uutta Applawsia

Mun on varmaan aina vähän niinku pakko blogata kissanruokatilauksistani Zooplussalta, jos vaikka joku höppänä erehtyis tilaamaan näiden mainoslinkkien kautta omallekin karvaturrilleen jotain. Ja onhan tämä nyt kuitenkin jonkinlainen kissablogikin olevinaan.

Mutta nyt oli oikeastaan ihan jännäkakkatilaus tämä, jonka eilen vastaanotin. Nimittäin uutta, ennen kokeilematonta ruokaa! Kyllä oli pojat ensin vähän ihmeissään ja kummissaan, kun kuppiin ilmaantui jotain ihan väärää murkinaa. Merkki sentäs oli oikea, eli se turvallinen Applaws. Uutuudet ovat Cat Pot -märkäruoka ja Cat Paté. Tilasin sekä märkäruokaa että pateeta, nämä ovat siis molemmat uutuuksia Applawsin valikoimassa.

Tosi hauskoja kippoja nämä, vaikka ihan älytöntä roskaamista. Käteviä pakkauksia kuitenkin, ruokaa ei lennä kuten helposti pussia avatessa ja ruokaa on vaikea kaapia lusikalla pussin pohjalta. Itse sapuska on samanlaista kuin Applawsin pussisapuskatkin, tässä kipossa vaan on 10 grammaa vähemmän ruokaa kuin pussissa, joten vähän liian vähän pojille yhteensä. Yhdessä boksissa on 8 purkkia, maksaa Zooplussalla 8,99 euroa. Tilasin kalalajitelman, mutta näitä tosiaan on nyt jo kaikenlaisissa määrissä ja variaatioissa.

Ja se kaikki 60 grammaa sitten sujahtikin Arskan vatsaan niin nopeasti, että Reiska-parka sai vaan nuolla kupista Arskan kuolat.

Patee sen sijaan ei saanut lainkaan hyvää vastaanottoa Arskan suunnalta, Reiska taas innostui ja söi puoli kuppia samantien (tosin sillä tais olla vähän nälkä kun Arska veti edelliset sapuskat). Loput kupista sitten jäikin syömättä. Arska nirsoilee kyllä kaiken paitsi tuon Applawsin normimärkäruuan suhteen. Pateeta taas on pikkasen liikaa (100 g), yhdessä boksissa on 7 purkkia ja maksaa Zooplussalla 7,99 euroa. Tilasin Green Selection-valikoiman, lisäksi on Orange Selection ja näitä eri makuja voi ostaa erikseenkin.

Mutta, ihan hauskoja uutuuksia, jos ei niuhota pakkausten ympäristöystävällisyydestä…Pateeta tuskin tilaan jatkossa.

Kokeiletteko ikinä ostaa jotain uutta sapuskaa kissoillenne? Vai pysyttekö hyväksi havaituissa? Merkitseekö pakkausten ymp.ystävällisyys?

14 Comment

 1. Meidän neiti ei suostu syömään joka päivä samaa ruokaa 😀 Jos tarjoan samaa merkkiä/saman”makuista” ruokaa pari päivää peräkkäin, katti jättää ruoan syömättä. Mutta jos ruoka vaihtelee merkeittäin/mauttain niin uppoaa kerralla 😀 Siksipä käynkin Mustissa ja Mirrissä ostamassa ”pari tollasta ja pari tommosta”, jotta kissa oikeasti syö 😀 Zooplussalta lähti eilen tilaukseen uusi kiipeilypuu 🙂

  1. Ei suostunut Reiskakaan ennen!

 2. kuivaruokaa vaihtelen, mutta märkäruoassa pysyttelen saman merkin lihalajitelmissa. muita merkkejä kun laittaa tarjolle niin neiti katsoo sitä ja sitten henkilökuntaa että anteeks missähän mun oikeat ruoat on ja mitä tää sotku mun lautasella… oon aina ollut pussilinjalla niin ei ole tullut hirveesti mietittyä ympäristöasioita siinä kohdassa. enemmänkin tämmöstä välitön ympäristö -henkistä pohdintaa, koska sitä tiettyä ruokaa on saatava tai muuten kolmiossa on yks rasittava kissaeläin.

  1. Niin…no meillä lopulta kaikkea maistetaan ainakin vähän, mutta jos pahaa niin jää kuppiin.

 3. Me kokeillaan aina välillä uusia. Sitten onkin joskus niistä löytynyt uusi herkku kissalle. En uskalla sille pahemmin Applawsia syöttää kun pari vuotta sitten se söi niitä ja kuivui. Tuskin johtui ruoasta, mutta nykyään vaihdetaan ruokaa enemmän.

  1. Kuivui????

 4. voih zooplus on ollu jo kauan suunnitelmissa. joku kaunis päivä tilaan sieltä törkeen kasan kissinruokaa ja maailman upeimman kiipelypuun. sellasen että voisin kiivetä sinne vaikka itekin, hahah.

  1. Pitäis munkin suunnitella pojille joku isompi kiipeilypuu…vanhan annoin muuton yhteydessä pois, se oli niin järkyttävän ruma…

 5. Petri says: Vastaa

  Herra Reiska, Reiska herra!

 6. Taru says: Vastaa

  Myssy on ruvennu nyt innostumaan muistakin ruuista ku lohta kastikkeessa by whiskas. Söi hotkien iamsin kanapussin, joten ostin sitä sit muitaki makuja testiin, samoin pienet purkit applawsia, brit caree ja petite cuisinea. Leikkauksen jälkeen on ruokaki maistunu eri tavalla. 🙂

 7. Mä tilaan yleensä Zooplussalta Panulle Animondan pusseja ja niitä Applawsin muroja, joissa on 85% kanaa eikä lainkaan viljaa. Mutta hätätilassa Panu syö mitä annetaan, nyt on kupissa ihan marketin Whiskaa kun unohdin tilauksen muuton keskellä 🙂

 8. Liisa says: Vastaa

  Mullakin on kohta menossa taas zooplus tilaus. Tilaan aina niitä vakkareita, mutta kokeilen kyllä uuttakin. Haluan ajatella että kissatkin kyllstäyvät 😀

 9. Ruu says: Vastaa

  me luultiin että voi jo vaihtaa, 300€ maksoi se kokeilu…

 10. PipSa says: Vastaa

  Meillä on kokeiltu kasvattaalta saatua Applawia, se oli jotain tölkissä olevaa tonnikalaa tai katkarapua ? Ainakin tuntui maittavan joten eiköhän ostella vielä Applawia. Nyt ollaan syöty lähinnä Miamoria, Animondaa sekä Power of Nature raksuja. Tarkoitus on kokeilla jahka penturuokinnasta päästään aikuisten ruokaan. 🙂 Enemmän vaihtoehtoja! 🙂 Täällä kans ollaan Zooplussasta ostettu kiipeilypuu, leluja ja iso kasa sapuskaa. Varmaan kuukauden kuluttua seuraa ostoskerta.

Vastaa