Valonsäde

En ihan hirveän usein osallistu blogiarvontoihin, etenkään kosmetiikka-sellaisiin, koska oikeasti harvemmin todella TARVITSEN mitään ja enpäs nyt yleensä mitään koskaan voita muutenkaan. Mutta kun Ilona tempas Eyeshadow and flame -blogissaan IsaDoran Ray of Light -meikkiarvonnan, niin johan mulla alkoi suupielestä kuola valua.

Mun ostoslistalta nimittäin löytyi sopivasti just tuo Twist Up Blush&Go -poskipuna just tuossa ihanassa korallisävyssä (Coral Island) sekä just tuo silmäkynä just tuossa makeessa limesävyssä (80 Limelight). Ja kynsilakka (781 Ray of Light) oli vaan plussaa, ja vaikka en helmiäissävyistä oikein omissa kynsissä yleensä pidäkään, niin tämä on jotenkin ihanan utuisen kimalteleva. Siis miten joku voikaan niin sopivasti laittaa arvontapalkinnoksi mun ostoslistan sisällön? Ja näitä kaikkiahan siis todella TARVITSIN!

Ja minähän siis voitin sen arvonnan!!!!!! Kiljaisin ääneen (töissä tietenkin), kun tsekkasin meilit ja Ilonalta oli tullut onnitteluviesti.

Olen testaillut näitä kaikkia jo ja etenkin tämä poskipunapuikko on mun nykyinen meikkilemppari! En ole aiemmin heltynyt puikkoposkipunille, olen pitänyt niitä jotenkin hankalina ja tahmaavina ja epäpysyvinä, mutta tämä on kyllä todellakin mainio. Sipaisen tätä sormenpäällä poskiin ja olen ah niin tyytyväinen lopputulokseen. Limeä kokeilin viikonloppuna silmiin ja näytti tosi jänskältä! Ja tuota helmiäislakkaa olen ilolla käyttänyt viime päivät. Kokonaisuudessaan todella ihana setti!

Löytyykö sieltä muita tähän kokoelmaan ihastuneita?

11 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  En oo testannu, mut näyttää kyllä kokeilemisen arvoiselta.

  1. IsaDoran kaikki uutuudet ovat nykyään ihan älyttömän himottavia! Etenkin kynsilakat, käytän kaupassa aina hurjasti aikaa hipelöiden uusia sävyjä. 😀

  2. Ruu says: Vastaa

   Tiedän tunteen, harmi kun tossa ihan tiksin pinnassa ei taida olla missään myynnissä, ois voinu lähteen synttärirahat sileeks 😀

 2. Ilona says: Vastaa

  Hehee, tää sun riemu näistä on niin ihanaa katseltavaa 😀 Olen samaa mieltä, toi poskipunapuikko on ihan aarre!

  1. Hahah, et voi väittää etteikö voitto ois tullu just oikeaan osoitteeseen!! 😀

 3. eekku says: Vastaa

  Onnea voitosta

  1. Heh kiitos!

 4. Anni says: Vastaa

  Mun mielestä IsaDoran kynsilakkojen suti-osa on älyttömän hyvä! Yhdellä sipaisulla saa peittävän tuloksen koko kynnelle. Kyseiset lakat ovat ainakin itellä kestäneet myös hyvin sormissa 🙂

  1. Jep, IsaDoran lakoissa on kaikista parhaimmat harjat!

 5. Anonymous says: Vastaa

  toi on aika häiriintyny toi alimmainen kuva t. pervo

  1. Haha, en siis ole ainoa! 😀

Vastaa