Ted Baker

En voi sietää Vuittonia, etenkään laukkuja. En vaan yhtään ymmärrä sen kuosin päälle, ihan kamala. En ole muutenkaan mikään merkkilaukkujen perään haikailija, vaikka toki nykyään materiaali laukuissa kyllä merkitsee, koska en kestä halpislaukkujen liian nopeaa hajoamista (mutta niitäkin multa kyllä löytyy!) Olen viimeisen vuoden aikana saanut pari superkivaa juttua Ted Bakerilta ja älyttömän ihastunut merkkiin. Etenkin siis tähän laukkupuoleen. Hinnaltaan Ted Baker on myös aika siedettävä.

Lompakon sain uutena työkaverilta, jonka mielestä se oli aivan väärän värinen. Mun mielestä lompakko oli aivan mahtavan värinen ja muutenkin älyttömän hyvä, täynnä korttilokeroita ja iso osuus myös kolikoille! Se on tällä hetkellä aika pullea, kuten kuvasta näkyy. Älkää silti luulko väärin, pulleus ei johdu paljosta rahasta, vaan lähinnä eri kauppojen etukorteista…Siitä asti kun tämän lompakon käyttöön otin (eli samantien sen saatuani), olen saanut tästä jatkuvasti kehuja, siis ihan viikottain! 😀 Yleensä se kehuja on kaupan kassa, luonnollisesti.

Tämän pienen meikkipussin sain muualta ja säilytän siinä kameraani. Väri ei ole yhtä nasta kuin lompakossa, mutta muuten hurjan kiva ja kestävä pussukka. Tykkään.

Päätinkin eilen, että nyt on korkea aika hankkia myös Ted Bakerin laukku ja laitoinkin sen jo tilaukseen. Väriltään se on hyvinkin Ted Bakermäinen, esittelen sen teille, kunhan luokseni saapuu… 🙂

Mielipiteitä Ted Bakerista? Tai edes mun Ted Baker -lompakosta? 😀

24 Comment

 1. nea says: Vastaa

  Ihana väri lompsassa, nam! Meillä päin tupataan aamusin huudella ”ootsä nähny mun römpsäkköö”, mutta tuollaiseen karkkiin ei kyllä enää istuisi tämä vulgäärihkö ilmaisu..!

  1. Haha! 😀

 2. Ruu says: Vastaa

  jos tykkää pinkistä tuon parempaa ei varmasti olekkaan, mutta en voisi kuvitellakkaan itselleni 🙂

  1. Tykkään pinkistä aika rajoitetusti. 🙂

 3. Neiti says: Vastaa

  Mulla on Ted Bakerin meikkipussi, ostin sen pari vuotta sitten Lontoosta ja se on siitä asti pyörinyt kassissa – ja edelleen ihan uudenveroinen! Maksoi alessa n. 10 puntaa? Rakastan sitä, se on ihan minun tyylinen ja oon saanut ihan huisisti kehujakin siitä 🙂 Löysin samanlaisesta kuvankin jonkun blogista; http://28.media.tumblr.com/tumblr_llnxafBNoL1qegio6o1_500.jpg

  Aika sähäkän värinen kyllä toi lompsa, voisi ujompaa jo heikottaa! Tuon värinen ranskalainen manikyyri voisi olla aika… sassy!

  1. Kiva meikkipussi!

   Heh, joo, en oo kyl kokenut, että tuo ois jotenkin liian pinkki! 🙂 Tosin en ehkä ton väristä laukkua käyttäis…mut lompakko onkin eri asia!

 4. !!!!!! IHANA!!!! Kaikki mikä on neon-roosaa on kultaa ^^ Mä ostin joskus vuonna yks ja kaks hååämmästä roosan leopardikuvoisen lompakon, joka on sellaista feikki kiiltonahkaa, kaupankassoissa usein saa kuulla että on hieno. Mutta se on hajoamispisteessä (ylläri kun on hååämmää). Nyt mä haluan tuollaisen ku toi sun. pakkosaadapakkosaadapakkosaadapakko

  1. Noita saa mm. asokselta!

 5. Jenni says: Vastaa

  Laukuista tuli mieleen, että oletko tykännyt Kissafashion laukustasi? Olen harkinnut sieltä tilaamista, mutta en ole vielä tilannut. Meinasin sanoa, että uskaltanut tilata, mutta se kuulostaa vähän turhan dramaattiselta..
  Mutta laukuilla on sen verran hintaa, että netistä tilaaminen vähän epäilyttää. Kun ei siis pääse näkemään livenä ennen ostopäätöstä. Viivottimen kanssa olen mittaillut vanhoja laukkujani, kun oon yrittänyt hahmottaa laukkujen kokoja :oD.

  1. Oon tykännyt TOSI paljon! Käytössä tälläkin hetkellä. Vaikuttaa laukulta, joka tosiaan vaan paranee käytössä, kuten kun kunnon nahkan kuuluukin!

 6. Ihanan värinen kertakaikkiaan !!! Todella pirteä ja voisin ehkä kuvitella itsellenikin räväyttäjäksi, kun muuten tummiin pukeudun :D.
  Mutta hienoja molemmat!

  1. En tosiaan itsekään pukeudu tuohon väriin, mutta lompakossa toimii! 😀

 7. Elisa says: Vastaa

  Mä rakastan Ted Bakeria. Mulla on yksi Tedin laukku, joka on kestänyt jo vuoden lähes päivittäisessä käytössä aivan mahtavan hyvin. Nahka on erittäin laadukasta, enkä enää suostu ostamaan muita kuin laatulaukkuja (tietysti Tedin<3). Satuin vielä löytämään kyseisen laukun puoleen hintaan, ehdottomasti parhaita asioita joihin voi laittaa reilut sata euroa menemään.

  Rakastan myös noita sun Tedejä! Aivan supersöpöjä ja JUST oikeen värisiä! 🙂

  1. Kiva kuulla, tein siis ehkä ihan hyvän ostoksen! 🙂 Itsekin sain alennusta tilaamastani laukusta, muuten olisinkin ehkä päätynyt toiseen väriin (jota ei netistä ollut saatavilla). Mutta 70 euroa ratkaisi! 😀

  2. Elisa says: Vastaa

   Mistä muuten tilasit? Stockallahan on Tedin laukkuja, mutta niistä harvemmin on alennusta tarjolla. Joskus Hulluilla Päivillä saattaa olla jotain random-malleja myynnissä, mutta ainakaan syksyllä ne eivät viehättäneet niin paljoa että olisin niihin sortunut.

  3. asos.com! Sieltä sain vielä sopivasti 20 prossan alennuksen, kun muistin, että sieltä tulikin joku alemeili. 😀

  4. …tosin meen tänään tsekkaa viel Stockan valikoimat! Siellä taitaa olla se mun alkuperänen himotuslaukku.

 8. Niina says: Vastaa

  Vuittonit ei iski oikein muhunkaan. En tiedä mikä niissä on. En voisi kuvitellakaan käyttäväni niitä, vaikka ne monille sopivatkin.

  Mutta voih tuota lompakkoa <3 En lainkaan ihmettele, että tuo saa kehuja!

  1. Tai no, kai se menee kuulemma vähän niin, että jos LV:sta ei tykkää, niin totuushan on, että ei vaan oo rahaa semmosta hankkia! ;D

   Mutta on niidenkin arvo ja kunnioitus laskenut, keikkuvat nykyään joka likan kädessä.

 9. ANNI says: Vastaa

  Tykkään! Ihanan tyttömäistä 🙂

  1. Niin on!! 😀

 10. Laura says: Vastaa

  Mä käyn säännöllisin väliajoin kuolaamassa Ted Bakerin liikkees Covent Gardenissa, siellä on aina kaikkea ihanaa! Nyt mulla jopa löytyis lahjakortti tuhlattavaks sinne, mut en osaa valita! Tuo pinkki lompakko on super kiva!

  1. Ooh, lahjakortti! 😀

 11. Nina says: Vastaa

  Joo ei putoa Vuittonit, ainakaan ne ns. peruskuosit.

Vastaa