Size does matter after all

Oon nyt sen verran kiintynyt tähän tehokaksikkoon, että taidan mennä ja ostaa isommat putelit, näistä pienistä ei nimittäin ole iloa kovin pitkäksi aikaa!

KMS Add Volume volumising spray: Thickening spray gel for intense fullness and heat protection. Work through towel-dried hair and blow dry.” Tässä siis nyt se aiemmin perään kuuluttamani tuuheuttava mönjä, jossa on lisäksi lämpösuoja! Ja tuntuu oikeasti tekevän tuuheamman hiuskuontalon!

KMS Free Shape quick blow dry: Spray into towel-dried hair as a last step before blow drying.” Koska hiuksia mulla on enemmän kuin yks tai kaks, ja ainakin tällä hetkellä suht pitkässä muodossa, niiden kuivaaminen vie hieman aikaa. Haussa on jo pidempään ollut kuivausaikaa huomattavasti lyhentävä suihke, ja tässäpä se sitten on. Lisäksi tää antaa kivasti kiiltoa hiuksille.

Lisäksi jos halajaa lisää pitoa ja lämpösuojaa, niin:

KMS Free Shape hot flex spray: Heat-activated shaping and elastic hold for unlimited style transformations that last until next wash. Provides heat protection. Spray into towel-dried hair, blow dry and shape with hot tools.” Ei mitään pahaa sanottavaa tästäkään.

Matkalle nämä ovat kyllä tosi kivan kokoiset! Näitä muuten myy mm. feelunique. …jossa näköjään tällä hetkellä kahden KMS California -tuotteen ostajalle kaupan päälle harja. Jipii (?)

4 Comment

  1. LauraL says: Vastaa

    Kuulostaa taas niin hyviltä tuotteilta, että melkein jo naputtelen tilausta menemään 🙂

  2. Joo mä ajattelin kyllä tilata ainakin nuo kaks ekaa, heti kun feeluniquessa on taas joku mukava perjantaitarjous 😉 Erityisesti tuo quick blow dry on loistava aamulla, hiusten kuivatteluun menee puolet normiajasta tuon suihkeen kera!

  3. Miia says: Vastaa

    hah rammstein. Kaikki ihan mahtavia tuotteita, suosittelen lämmöllä. Ylipäänsä sarjana KMS on mainio.

  4. Juu KMS on kyllä oikein hyvä sarja muutenkin, tykkään. Ja Rammstein HUIKEE.

Vastaa