I am my hair

Koska kaikki muutkin, niin minäkin. Tässä tulee muutamissa eri osissa lempijuttujani kosmetiikan osalta. Testailen kosmetiikkaa jonkin verran työssänikin, mutta aika harva puteli silti jää jatkuvaan käyttöön, siis niin, että ostaisin sitä jatkossakin. Aloitetaan hiusjutuista.

Olen oikeasti suuri Tigi Bed Head -fani, mutta ihan viime aikoina hiusainelempparit ovat silti olleet ihan jotain muuta. Kevin Murphyn sampoot ja hoitikset ovat vaan niin nastoja, no, ainakin ulkonäöllisesti. Supertyylikkäät pullot, jotka helppo napata myös reissuun -eivät liian isoja ja KORKIN SAA KIINNI, mitä ei voi sanoa Tigin pumppupulloista. Angel.Rinse on käytössä nyt ja hoitoaineena tykkään käyttää Hydrate-Me.Rinseä. Hiuksia värjäävänä (ja liian usein myös pesevänä!) tummatukkana ihastuin työkaverilta saatuun Toni&Guyn bruneteille tarkoitettuun sampooseen ja hoitoaineeseen. Sekoitan yleensä brunettisampoota jonkun muun sampoon sekaan, sillä yksinään se ei tunnu pesevän ihan niin hyvin, kuten ei muuten Angel.Rinsekään. Mutta Toni&Guy tuntuu kyllä hieman suojaavan hiusväriä. Hoitoaine sen sijaan on loistava, sillä se ei jätä hiuksia niin megaliukkaiksi, ja sen pesee nopsasti hiuksista pois. Ei sovellu ehkä niin hyvin niille, joilla on karheat ja superkosteutusta vaativat hiukset.

 

Jos en jaksa laittaa hoitoainetta päähäni hiustenpesun yhteydessä (you know, ne superkiireiset aamut), suihkin pesun jälkeen (no tässä se sitten tulee:) Tigi Bed Headin Superstar-hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Tämä on ollut mulla käytössä jo vuosia, ja kuuluu ehdottomasti niihin tuotteisiin, joista en luovu. Toivottavasti tätä ei ikinä, ikinä lopeteta, muuten kyllä lähtee Tigille kiukkuista postia tältä suunnalta. Hoitoaineen jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin suihkutellaan Kevin Murphyn Heated.Defence -suihketta, joka paitsi lupaa tuuheuttaa, antaa myös hiuksille lämpösuojan. Onko muuten olemassa jotain hyvää hiuksiin jätettävää hoitsikkaa, jossa on lisäksi lämpösuoja? No, tällä pariskunnalla mennään siihen asti, kun sellaisen löydän.

Hahaa ja sit mun lemppari! Kuivasampoo. Luoja mikä keksintö. Käytän tätä myös välipäivinä (kun hiuksia ei jaksa/ehdi/viitsi pestä) kuin myös pestyihin hiuksiin antamaan tukea. Monta merkkiä olen testannut,mutta lempparipari on silti nämä kaksi yllä olevaa. Erityisesti Klippoteketin, koska sitä saa halvalla Suomesta ja ne korkit ei fuskaa. Blondimpana tääkin oli helpompaa, nyt tummatukkana joutuu näitäkin suihkuttelemaan salakavalasti hiusten alle, sillä päällä se näkyy. Ja ei, ne Batisten tummatukille tarkoitetut kuivasampoot eivät ole yhtään sen parempia, samaa valkoista kamaa. (Ja jos joku kamppailee vielä noiden Tigin kuivasampoopullojen vuotavien korkkien kanssa, niin ainoa oikea keino saada se vuotaminen loppumaan on se, että ennen kun laittaa korkin takas, suihkauttaa kerran nopeasti ja VOIMAKKAASTI esim. lavuaariin. Ei vuoda enää. Siis siihen asti kun taas käyttää.)

Kun lähtee säätämään Hipstamaticilla, niin joskus tulos on tämä…mutta ei anneta sen haitata. Kuvassa on Tigi Catwalk Session Series Sea Salt Spray ja saman sarjan hiuslakka. Suolasuihke tulee noin niinkun MUN järjestyksessä hieman aiemmin, eli pyyhekuiviin hiuksiin. Ja uskokaa nyt mua kun sanon tän: Catwalkin suolasuihke on oikeasti se kaikkein paras. Kaikki muut vaan huijaa, mutta tää suihke tuo oikeasti sitä pitoa hiuksiin. Ja lisäksi kuivattaa hiuksia sen verran mukavasti, että mahdollinen föönausaika lyhentyy. Omasta mielestäni siis tämä ei ole niin hyvä enää kuiviin hiuksiin, mutta ihan ehdoton ennen hiustenkuivaajaa. Hiuslakan sen sijaan sain työkaverilta, jonka mielestä se haisi kamalalta. No eipä tietenkään yllättänyt, että minä pidän sekä sen okei, vähän voimakkaasta tuoksusta, mutta myös lopputuloksesta. Todella toimiva lakka. Kuvaan pääsi muuten joku hassu pihamaan sienikin, sitä en käytä mihinkään, ainakaan toistaiseksi. 😀

Ja lempparithan ei suinkaan lopu tähän. Tulossa vielä myöhemmin kaikenlaista naaman pesusta meikkien kautta käsien rasvaamiseen.

2 Comment

  1. Kiva postaus! Kosmetiikkahullu kun olen, niin mukava lukea kaikkea aiheeseen liittyvää :).

  2. Kivaa! Jatkoa seuraa huomenna!

Vastaa