Apua

Ripsiteknikot eivät saisi koskaan lomailla. Tai olla kipeinä. Heidän pitäisi olla ammatissaan yli-ihmisiä, jotka tekevät pitkää päivää, eivät tarvitse lomaa eivätkä saa mitään flunssapöpöjä koskaan. Jotta meillä asiakkailla olisi aina hemmetin hyvännäköset ripset!

No näinhän se nyt ei kuitenkaan ole, epäreilua mutta totta. Minunkin ihana ripsiteknikkoni, Olet ihanan Suvianni aikoo lähteä ihan ärsyttävän kauas ärsyttävän pitkäksi aikaa, just sillon kun minä häntä niin kipeästi tarvitsisin.

Ja nyt olenkin kusessa! En voi pitää melkeen viiden viikon taukoa pidennysten huollosta, ihan täysin mahdotonta! Kyllä, olen koukussa ripsienpidennyksiin. Olen pitänyt niitä nyt yhtäjaksoisesti, ilman taukoja jo kaksi vuotta. Rakastan niitä. Kotona niistä vähän vittuillaan, mutta en välitä, en halua luopua niistä. IKINÄ.

Olenkin nyt googletellut ahkerasti Helsingin ripsimestoja ja ällistynyt hinnoista! Tai tasosta. Tai molemmista! Ja erityisesti siitä, että monet veloittavat kamalasti extraa siitä, että uusi asiakas tulee ripsihuoltoon. Olenkin ripsipaikkoja vaihtaessani törmännyt tähän ”on kyllä huonosti tehty nämä ripset, otetaan kaikki pois ja uudet tilalle!” -meininkiin. Ähh. Mun ripsienpidennykset on hyvin tehty ja haluaisin vaan huollattaa ne jossain muualla yhden kerran. Tai tarvittaessa toistekin, jos Suvianni haluaa vielä joskus lomailla.

Olen tosiaan muutamia ripsipaikkoja käynyt läpi ja aina palannut Suviannin luo. Suvianni on paras, tekee just sellaiset ripset jotka mulle sopii. Eivät ole liian pitkät mutta ovat kuitenkin riittävän näyttävät. Ja ne on aina huollon jälkeen kauniisti järjestyksessä ja pysyvät hyvin. En vaan voisi olla tyytyväisempi. Lisäksi rakastan pientä ja viihtyisää kauneussalonkia, jossa olen käynyt myös kampaajalla, Jessican luona. Ympäristökin on tärkeä!

Ja nytpäs kysäisen täällä vinkkejä, koska sieltä lukijoiden joukosta löytyy varmasti muitakin ripsienpidennyksiin hurahtaneita: tasokas ripsihuoltopaikka Helsingissä, mieluiten keskustan alueella, huollon hinta saisi olla n. 50-60 euroa. Mahdotonta?

Auttakaa.

Pliis.

(Kuvissa ripset kaksi päivää huollon jälkeen.)

10 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  En osaa auttaa mutta totean vain, että on kyllä tosi kauniit ripsenpidennykset sinulla 🙂

  1. Niin on! Suvianni on ihan paras! 🙂

 2. ellu. says: Vastaa

  Meinasin tulla kans sanomaan, että ei noissa kyllä mun silmään mitään vikaa ole.. mutta ehkä tietty hyvä niin, jos on ihan tuoreet 😀 Mua ei sais varmaan ikinä ottamaan tekoripsiä. Ehkä jo sen takia, että kovassa tuulessa sokeudun jo omistakin ripsistäni, niin että joku lisämetri näihin vielä.. Ripsien kestovärjäys olis kyllä kiva.. 🙂

  1. Niin siis näissähän ei oo mitään vikaa, vaan ovat täydelliset. 🙂 Nyt vaan pitää kerran käydä jossain muualla…

  2. ellu. says: Vastaa

   Joo eiku meinasin, että emmä ainakaan mitään huoltotarvetta huomaa, mutta ei noin tuoreissa voikkaan olla 😀 Mimmosiks ne muuttuu siinä vaiheessa, kun huollon tarve lähestyy? Alkaako ne vaan tipahdella tms?

  3. No siis ripsiähän tippuu ihmiseltä päivittäin, eli ihan samalla tavalla pidennysten kanssa. 🙂 Eli ripset näyttää vaan harvemmilta, kun seassa on sit sitä omaa lyhyttä + niitä pidennyksiä. Eihän pidennykset (OIKEIN TEHTYINÄ) häiritse omia ripsiä, ne on vaan niissä kauniisti kiinni. 🙂 Ja tää tietty vaihtelee, joillakin ripset tippuu ja uusiutuu nopeemmin. Ja tietenkin hankaus jne. vaikuttaa, miten helposti tipahtelee.

 3. Sun pidennykset on tosin kivat, monesti näkee sellaisia harvanlapoja silmän päällä että ihan hirvittää että sokeako ne on asentanut…

  1. Joo mä tykkään kans ja usein saankin kehuja, miten luonnollisen näköset nää on. 🙂 En tykkää liian pitkistä ja paksuista, semmosista tekoripsimäisistä pidennyksistä, mutta kyllä pidennykset silti saa ”näkyä”. Ei siis haittaa, että näkee, että on pidennykset, mutta liian överit ei saa kuitenkaan olla. Enkä sellasia voi edes pitää, mulla huomaa heti, jos on liikaa painoa pidennyksissä, ei vaan pysy.

 4. Kauneus- ja kynsistudio Pinkki itiksessä, ja sieltä Susanna. 🙂 Kuvia voi kattoo facesta; Kauneuspalvelu Susanna Kujala. Suosittelen laadun takia, Suskin hintoja en muista, mut voin kysyy jos haluut..

  1. Itiskin on vähän liian kaukana. Oon aika laiska lähtemään noinkin ”kauas” työpäivän jälkeen ”vaan” ripsien takia…mut siis homma on jo hoidossa! Varasin ajan White Trash -Natan suosituksella, Beautyroom Vanillasta!

Vastaa