Mitä kuuluu Almalle

Alman osalta on viime aikoina ollut vähän huolestuttavankin hiljaista niin täällä blogissa kuin Facebookin puolella. Korjataanpas siis tämä tilanne tässä ja nyt.

 

Almalle kuuluu oikein hyvää. Pian sitä ei oikein voi pennuksi enää sanoa, sillä se höppänä kasvaa ihan silmissä! Turkki alkaa selvästi muuttua paksummaksi ja kun pentukarvasta ei karvaa juurikaan irronnut, niin nyt sitä alkaa jo bongailemaan vaatteistaan (jotka melkein kaikki tietenkin mustia). Mutta todella pehmeä Alman turkki edelleenkin on, ihana! Tangle teezeria yritän muistaa käyttää silloin tällöin, mitään takkuja turkissa ei kyllä ole vielä ainakaan ollut. Arska on muuten eniten tykästynyt harjailutouhuihin, kipittää paikalle heti kun huomaa että Alma saa erityiskohtelua.

 

Ruoka maistuu edelleenkin, vielä ei ole löytynyt sellaista, mitä Alma ei söisi. Pömppis siis voi hyvin ja kasvaa. Alma on kupil eka, kupil vika. Ja aina käydään tarkistamassa palvelijoiden lautaset myös. Pojat ovat aika hyvin sisäistäneet, että ruokapöydällä ei ruoka-aikaan hypitä, mutta Alma ei. Todellakaan.

Vielä Alma ei uskalla hypätä tiskipöydälle/keittiötasoille mutta se hetki ei ole kaukana, kun sinne ekan kerran ponkaistaan. Nyt sinne jo katsellaan uteliaasti ja ihastuttava ”rää-rää-rrrrrrräääää” pääsee ilmoille aina, jos pojilla on jotain kiinnostavaa siellä meneillään.

 

Poikia ärsyttää Alman jatkuva kiinnostus niiden häntiä kohtaan. Alma on melkein jatkuvasti jomman kumman hännässä kynsin ja hampain kiinni. Ressukalla itsellään taitaa olla niin lyhyt häntä, että se ei jaksa kiinnostaa, pitää jahdata muiden. Kyllä Almaa tästä rökitetäänkin, pari kertaa on pitänyt mennä väliin kun on näyttänyt siltä, että kohta sattuu. Mutta mitään loukkaantumisia ei kyllä ole tullut, ei mitään pienintä haavaakaan, joten eivätköhän nuo ihan tarpeeksi kiltisti keskenään paini.

Varasin Almalle leikkausajan ensi kuun alkuun, haluan hoitaa ikävän homman alta pois kun Alma on vielä pieni, eikä kiimoja ole vielä näkynyt. Pojat käyvät molemmat Catvetissa, mutta Alman vien sille ennestään tuttuun Sopulitien lääkäriasemalle (joka on muuten ainakin näissä leikkausasioissa huomattavan paljon halvempikin).

Tämmöistä. Mahdottoman söpis se on edelleenkin. ♥

P.S. Mulla on tänään ihan superjännä päivä edessä, siitä lisää huomenna!!! Iiiik!

19 Comment

 1. innaB says: Vastaa

  Ihana söpö Alma – ja toki muutkin kissat – mutta nuo kuvat aina antavat sellaisen söpöys yliannostuksen, aaaw!

 2. Nonnu says: Vastaa

  Almuskainenpalmuskainen <3 laittoman söpö pieni otus <3 purrrrfect.

 3. Kyllä on niin söpö ♥ kissavauvat on ihaninta maailmassa!

 4. Meidän kissat leikattiin kanssa heti luovutuksen jälkeen Sopulitiellä. Terkut supersöpölle Almalle, kiva että asiat rullaa mukavasti 🙂

 5. Niina says: Vastaa

  Ei ei ei, nyt Alman pitää lopettaa se kasvaminen siihen asti kunnes mä olen nähnyt sen livenä! <3

  1. Hehehee.

 6. Nuo Alman ja Arskan silmät ovat aivan ihanat väriltään <3 Toivotaan, että eläinlääkäri käynti sujuu hyvin!

 7. Mohn says: Vastaa

  Voi mitä ihania kuvia!

 8. eekku says: Vastaa

  <3

 9. Sopulitie on paras! Mä olen kaks narttua leikkauttanut siellä ja muutenkin tulee siellä käytyä lääkärireissut. Hinnan lisäksi leikkauksen osalta plussaa se tikkaustapa. Mun tytöillä laitettu sulavia tikkejä moneen kerrokseen, niin että pinnalle on jäänyt vaan yksi tikki. Tämän seurauksena ollaan selvitty ilman kauluria 🙂 muutenkin palvelu on ihan huippuluokkaa.

  1. Joo toi onkin pääsyy, miksi sinne varasin ajan! 🙂

 10. Ruu says: Vastaa

  Voi että kun hän on herttainen. Mä kävin eilen katsomassa kolme viikkoisia bordecollienpentuja, ja voi luoja <3 Harmi kun ei ole rahaa koiraan 😀

 11. Söpöinen Alma <3

 12. Anonymous says: Vastaa

  Onko sulla vinkkejä siihen että miten kissanhiekka ei leviä pitkin kämppää? Olen pelletti tyttöjä mutta kun ensi kuussa mun luo muuttavat kissanpojat on tottunut hiekkaan niin täytyy tehdä kompromissi ja käyttää eka hiekkaa ennen kuin tottuvat pelletteihin:) Kaverin kissat on ollut muutaman kerran luonani hoidossa ja kun heillä on hiekkavessa niin löydän sitä perhanan hiekkaa vielä kuukaudenkin päästä mun kämpästä!?!!
  Sanna

  1. Voi kun oliskin! 😀 Mutta valitettavasti ei. On noiden hiekkiksen eessä semmonen näppyläkumimatto, ja toisen eessä pyyhe, mutta eipä ne paljon auta. 🙁 Hiekkaa on lattialla jatkuvasti.

 13. Anonymous says: Vastaa

  Saako udella millaista hintatasoa Sopulitiellä pitävät sterkassa?

  1. Hinnasto löytyy ihan netistä. http://www.sopulitienelainlaakariasema.fi/hinnasto.html

   Noin neljäkymppiä on halvempi kuin useimmissa…

 14. Henna says: Vastaa

  Meillä birmatytön kasvattaja neuvoi odottamaan steriloinnin kanssa kunnes kisu on vähintään 3 kg painoinen, koska birmat saattavat kuulemma lakata kasvamasta steriloinnin jälkeen. Kisu olikin sitten yli 2-vuotias kunnes vihdoin leikattiin, eikä kärsinyt kuin yhden kiiman, koska kissoillekin on keksitty e-pillerit 🙂

  1. En oo tommosta kuullutkaan? Mä taas en halua sitä ekaakaan kiimaa, koska se huutaminen jää helposti päälle, vaikka leikataankin. 🙁 Eli en halua totuttaa semmoseen + pojatkin vaan ihmettelis. Alma on tosi äänekäs muutenkin, ihan riittävästi. 😀

   …ja kova ruokahalu, joten en oo huolissani ton kasvamisen suhteen, haha 😀

Vastaa