Olen taas ihana

Kävin tuossa viime viikolla läpi vuoden takaisia valokuvia tulevaa blogipostausta varten ja huomioni kiinnittyi ripsiini. Olen nyt noin vuoden ajan pitänyt tauotta ripsienpidennyksiä ja voisi kai sanoa, että koukussa ollaan. On niin ihanaa herätä joka aamu ihmisen näköisenä ja porheltaa tuulessa ja tuiskussa uhraamatta ajatustakaan mahdollisesti samaan aikaan poskille leviävälle ripsivärille. Tottakai ripsienpidennyksiin menee rahaa, käyn huollattamassa näitä vajaan kolmen viikon välein, mutta ajattelen sitä enemmänkin ”pakollisena kuluna”, vähän niin kuin sähkölaskuakin. Ja tietenkin aikaakin menee, mutta sen sitten taas säästää siinä, kun ei tarvitse aina olla silmiään meikkaamassa.

Mutta viime aikoina en ole ollut pidennyksiini niin kovin tyytyväinen. Aloitin ripsireissut vuosi sitten Olet ihanasta, siitä siirryin Salon Milagroon ja syksyllä Blue Lagooniin. En ole ollut yhteenkään paikoista tyytymätön, ripsiteknikkoni on vain aina jäänyt pitkälle lomalle ja pakottanut minut käymään muualla ja sille tielle olen sitten jäänyt.

Mutta vanhoja kuvia katsellessani huomasin, että ihan parhaimmat ripset olen saanut sieltä mistä aloitinkin, Olet ihanasta. Niinpä peruutin seuraavan aikani Blue Lagooniin ja otin yhteyttä Olet ihanan ihanaan Suvianniin. Kauneushoitola oli tässä ajassa muuttanut Kampista Punavuoreen, mutta onneksi sinnekin pääsen tosi kätevästi yhdellä bussilla suoraan töistä. Mulle Punavuori on aina ollut sellaista aluetta, että kun siellä pitää saa käydä, kävelen nenä kiinni kännykän navigaattorissa, enkä siis ikinä opi tuntemaan niitä katuja…Vaikka todella ihania katuja ovatkin.

Ja niin vain se navigaattori johdatti minut eilen Kankurinkatu vitoseen ja vaikka tykkäsin edellisestäkin Olet ihanasta, oli tämä uusikin paikka oikein nätti ja kotoisa. Ja hitsi vieköön, että tykkään käydä tällaisessa pienessä, mukavassa ja tunnelmallisessa kauneushoitolassa! Se on myös ehdottomasti enemmän sitä luksusta elämään.

Ripsienpidennyksistäni oli tässä matkan varrella tullut jotenkin aika huomaamattakin turhan pitkät ja omat heikot ripset eivät oikein jaksaneet sellaisia kantaa. Tässä ehkä yksi syy, miksi en ollut niihin niin kovin tyytyväinen, paljon ripsiä tipahteli jo heti laiton jälkeen ja harvat ja pitkät ripset…ei oikein toimi. Siksi pyysinkin nyt hieman lyhyempää mutta tuuheampaa, tai no oikeastaan pyyntöni Suviannille oli ”tee vaan hyvännäköiset”. Ja niistähän tuli, todella hyvännäköiset. Ja tuntuvatkin paljon paremmilta. Näyttävät ovat edelleenkin, mutta ei lainkaan niin överit. Minun makuuni täydelliset.

Olen erittäin, erittäin onnellinen, että palasin Olet ihanaan. Ja nyt en kyllä aio enää kovin helpolla vaihtaa.

Onko teillä luottoripsienlaittajia, luottokampaajia, luottojotain? Älkää pihdatko, vaan ilmiantakaa ne tässä ja nyt!


25 Comment

 1. Ihanat on ripset ja ihanan näköinen paikka tuo Olet ihana!

  1. Niin on, aivan ihanin. 🙂

 2. Salla says: Vastaa

  Sä olet aina ihana! 🙂

  Mulla on luottotyyppi melkein jokaiseen palveluun. Jos löydän loistavan, en helpolla vaihda. Kampaaja, meikkaaja, kosmetologi ja fysioterapeutti ovat ainakin sellaisia, joiden luokse palaan aina 🙂

  1. Luottokampaajaa olen etsinyt oikeastaan koko elämäni, ja nykyään olenkin aika laiska käymään…värjäytän itse. Tosi hyvän kampaamon ja kampaajan tosin löysin ihan samasta talosta tuossa kesän lopulla, joten siellä varmaan käyn jatkossakin, kun on nini lähellä ja saa alennustakin. 🙂

 3. Suvi says: Vastaa

  ”Tässä mä oon, niin ihana aina” lähti samantien soimaan päässä kun luin otsikon. 😀

  Ripset on ihan luomut, joten niiden kanssa toimiessa olen itse oma luottotyyppini, mutta kampaajia on menossa vasta elämäni toinen – ensimmäinen kun eläköytyi jo vuosia sitten niin piti etsiä uusi. Toivottavasti ei tarvitse etsiä sitä kolmatta vielä kymmeniin vuosiin, on meinaan niin taitava tyyppi tämä nykyinen. 🙂

  1. En tunnista biisiä! 😀

  2. Suvi says: Vastaa

   Emmääkään tiie mikä biisi se on, mutta tuo soi siinä jossain Bio Luvilin(?) mainoksessa telkkarissa. :DDD

  3. En pahemmin mainoksia kattele…

 4. ellu. says: Vastaa

  Meillä on parturina toiminu aina oma äitee. On siis ammatiltaankin parturi-kampaaja, tosin nykyään tekee lähinnä miesten hiustenleikkuita.. mutta kotiin on aina paras mennä parturiin 🙂 En oikein osaa vieraalle ihmiselle edes selittää, miten hiukseni haluaisin (eikä niitä nyt yleensä muuta, kun latvoista vähän lyhennetä), joten noin muuten luottoparturia ei ole. Eikä oikein muutakaan kauneusalan-ihmistä.. tuttuina toki yksi ihan paras kynsi/jalkahoitaja, enkä muille uskalla mennäkkään, tai saan kuulla asiasta 😀 Mutta harvinaista herkkua nuo on.. jalkahoidossa voisin kyllä käydä vaikka joka viikko!

  1. En oo koskaan ollut jalkahoidossa, pelkkä ajatuskin kutittaa! 😀

 5. Merja says: Vastaa

  Mulla ei oo missään asiassa mikä liittyy kauneuteen niin mitään luottohenkilöä. Kulmat tosin käyn aina värjäyttääs ja muotoiluttaas samassa paikassa, mutta sielläkin henkilö vaihtelee. Luottokampaaja olisi kiva. Vuosia kävin samassa kampaamossa, mutta kyllästyin siihen paikkaan kun siellä ei kukaan ottanut tosissaan kun sanoin ”vapaat kädet” vaan leikkasivat aina saman tyylin ku aikasemmin. Meh.

  Ja ripsethän mulla on ihan luomut. Niissä on pituutta ilman pidennyksiäkin tarpeeksi ja muutenki oon semmonen luomuilija, eli en kovinkaan paljoa käytä meikkiä niin jos mulla olis ripsissä pidennykset, vois se olla aika hassua 😀

  1. Luottokampaajaa on kyllä vaikee löytää. 🙁 Taidan testata tässäkin Olet ihanaa. Ja tuo ”vapaat kädet” on hankala. Mut ois saanut ajella vaikka kaljuksi, mutta aina ollaan oltu liian rohkeita. 🙁

 6. bubbs says: Vastaa

  Mulla on luottohammashoitotiimi, sekä lääkäri, että hänen side-kickinsä. Ihan kunnallisella puolella, mutta varaan aikani aina vain tälle parivaljakolle. Ei siksi, ettenkö uskoisi muiden hoitavan hampaani yhtä huolella, vaan kun näiden kanssa mua ei jännitä.

  Löysin hyvän kampaajan, joka oikeasti tuntui ymmärtävän mua ja mun hiuksiani, ja jonka hinnaston kanssa lompakkoni oli tosi yhteistyöhaluinen. Aikalailla ensitapaamisen jälkeen hän kuitenkin jäi äitiyslomalle, aikoen olla niillä teillä seuraavan 3 vuotta, ainakin. Mun tukkani tarvitsee kuitenkin hivenen tiheämpää huoltoa, mutta sopivaa korvaajaa ei ole löytynyt. Kiukuttaa pistää kolminumeroisia summia kuontaloon, josta ei tulekaan sellainen, kuin halusin. Tai sellaiseen, jonka osaisi ehkä tehdä myös itse kotona.

  1. Joo, vaikeeta löytää kampaaja, joka sekä osaa että on kohtuuhintainen. Harvassa mullakin ne kerrat, kun kampaajalta oon lähtenyt pois tosi tyytyväisenä. Siksipä nykyään värjäänkin itse, kun en näe niin hirveästi eroa siinä, kun laitan siihen väriin n. 70 euroa enemmän kampaajalla. :/

 7. Iluna says: Vastaa

  Oh,mitkä ripset! Upeat! Mulla on vain luottokampaaja,enkä siitä hevillä luovu-seuraan Susannaa ihan mihin tahansa se siirtyykin.

  1. Joo tommosista pitää pitää kii.

 8. Luottokampaaja, joka ammattisairaudesta kärsivänä luultavasti lopettaa työnsä jossain vaiheessa – sitten meikäläinen on kusessa!

  1. 😀 🙁

 9. Myy says: Vastaa

  Luottokampaajan olen löytänyt! Tai itseasiassa kaksi, mutta toinen on äippälomalla. 🙂 Ja luottogynen, heh.

  1. Mullakin on luottogyne, jonka luona oon viimeks ollu…ööö en ees muista. 🙁

  2. Myy says: Vastaa

   Soosoo, joka vuosi!

  3. No ei joka vuosi tarvii, jos ei mitään hälyttävää oo aiemmin todettu. 2-3 vuoden välein tässä iässä riittää. 🙂 Ja nyt pääsen ilmaseen papaan ens kuussa, kivaa olla 30 😛

 10. Taru says: Vastaa

  Luottokampaaja löytyy Pursimiehenkadun TS-Salongista. Ollu jo monta vuotta, enkä vaihda ikinä!!

 11. Panda says: Vastaa

  Luottokampaaja löytyy ja vaikka olen välillä vieraissa eri kampaajalla pyörähtänytkin (alekupongeilla tyyliin siistimässä ja värjäyttää tyven ei HKI raaski kokohinnalla tehdä tukalle mitään missään :D), isoimmat muutokset ja uudistukset tekee se oma kampaaja :).

  Edes reilun 300km välimatka ei haittaa :). Luottoripsilaittaja oli myös, mutta havaitessani että hyviä ja kestäviä ripsiä tehdään myös muualla ja edullisemmalla hinnalla niin joudun harppaamaan muualle :<. Olen toki ollut tyytyväinen, mutta vakkaritekijän kanssa oli aina ihan omat tietyt jutut ja fiilis kun menit sinne. Ajattelin testata tätä sinun suosittelemaa paikkaa seuraavaksi :)!

  1. Jess 🙂 Kannattaa!

Vastaa