Jotain kivaa Lumenelta (+ luomiväri tarjolla)

Olen jo muutaman kerran kaupassa ihastellut Lumenen uusia luomivärejä, sillä näyttävät melko makeilta. Päätin kuitenkin olla tuhlaamatta uusiin meikkeihin, sillä näidenkin namusten hinta on jo melko kallis 15 euroa/kpl. Sitten sattumalta pari niitä itselleni sain, kuvassa näkyvät sävyt Jääkristallia (Ice Crystal) ja Saaristomeri (Archipelago). Näistä ensimmäisen korkkasin ja sävy on todella kiva. Ainoastaan pienet kimalteet ovat ongelma, sillä niitä päätyy helposti ympäri naamaa.

Sen sijaan Saaristomerellä en tee mitään ja antaisin sen pois – löytyykö kiinnostuneita? Jätä kommenttiboksiin viestiä s-postiosoitteesi kera. Jos innokkaita sattuu löytymään useampia, laitan arvonnan pystyyn. Sävy on oikeasti huomattavan paljon tummempi kuin kuvassa ja heijastuu hieman violettiin.

6 Comment

 1. Gesi says: Vastaa

  Ekaa kertaa eksyin blogiisi ja heti olen vinkumassa. 😀 Eli luomiväri kyllä ehdottomasti kelpaisi tänne, mikäli haluat siitä luopua. Olen meikannut vuosikausia samalla tavalla ja nyt yritän opetella käyttämään uusia värejä, siksihän tuo räiskyvä väri olisi oiva rohkeampaa suuntaa näyttämään. 🙂

  gesina.sundstrom@gmail.com

 2. Oijoijoijoi!!! Täällä toinen joka kuolasi ensimmäisen kerran nuita luomivärejä Anttilassa perjantaina (okei, Xenia’s day-blogissa ihastuin ensimmäisen kerran tuohon siniseen). Olisin jokaisen värin voinut kotiuttaa itselleni, mutta hinta on tosiaan suolainen, mikä hillitsi vielä ostamista :D.
  Mutta päätin kuitenkin, että pari sävyä ostan itselleni, kunhan ensi kuussa alan rahaa saamaan :p.
  Tuo sininen varsinkin on himottanut, joten jos sattuisin arvonnan voittamaan, niin sitten voisin jotkut 2 muuta ihanaa sävyä ostaa itselleni 😀 (ja siitähän ei jälleen puhuta, että kaikkia niitä sävyjä joita oli tarjolla Lumenella, löytyy itseltäni jossain sävymyodossa… Metallin hohtoisia luomivärejä tosin ei multa vielä pahemmin löydy, joten siksi tätä ei lasketa ;D).

  anzu-85@hotmail.com

 3. LauraL says: Vastaa

  Kiinnostaa kyllä uusi luomiväri! Varsinkin tuon hintainen ja värinen 🙂

  lauratsl_84@hotmail.com

 4. Random.org suosi tällä kertaa Anzu-Anssua, jolle lähtikin jo meiliä 🙂

 5. Oi härrekyyd, ei oo todellista :O
  Onko mun elämänmittainen huono arpaonneni vihdoin alkamassa kääntyä, kun tämä on jo toinen blogi-arvonta jossa olen voittanut?!?
  Pitääpä koittaa joku kerta laittaa lottoa vetämään, jos näin on :D…
  Suuri ja kaunis kiitos, tsekkaan mailini ja vastaan sinne 🙂

 6. Mulla oli samanlainen elämänmittainen huono arpaonni, mutta nyt olen jo vuoden sisällä muutaman kivan palkinnon jotenkin ihmeellisesti onnistunut voittamaan (tosin ei blogeista) 😀

Vastaa