TOSI KUIVA

Joillekin teistä Absolut Torr on varmaan tuttu, etenkin jos sattuu olemaan megahikoilija. Itse tutustuin Absolut Torriin nuorempana ja käytin sitä jonkin aikaa kainaloihin, mutta sehän kirveli lopulta niin pirusti, että piti lopettaa. Tehokas se on, markkinoiden tehokkain dödö, jos vaan sietää sen kirvelyn!

SHESOCIAL-jäsenenä sain nyt taas tehdä tuttavuutta Absolut Torrin kanssa kun postitse tuli tämä nykyään Tosi Kuiva -nimeä kantava antiperspirantti ja kosteuspyyhkeitä. Vaikka en tätä kainaloihini enää uskaltaisi kokeilla, on tämä todella mahtava tuote jaloille ja käsille, etenkin näin kesäisin. Etenkin salitouhuissa kärsin mun tosi reippaasti hikoilevista kämmenistä ja tangolla lipsuu hienosti. Tämä dödö on aivan loistava estämään käsien hikoilua! Niin ja käsissä ja jaloissa tää ei kyllä kirvele yhtään.

Tätä dödöä siis levitetään kuivalle iholle iltaisin ennen nukkumaan menoa ja annetaan vaikuttaa yön yli. Aamulla iho pestään ja voin vakuuttaa, että sairaasti hikoilevatkin eivät hikoile ainakaan seuraavaan pariin päivään lainkaan. Tai jopa viikkoon. Sen verran tehokasta kamaa tää on!

Jos Absolut Torr kiinnostaa, niin nyt niitä sais tilattua ilman postikuluja osoitteesta apteekkituotteet.fi. Dödön löydät suoraan täältä ja pyyhkeet täältä. Kampanjakoodi on TOSIKUIVA ja se syötetään kassalla. Tarjous on voimassa 30.6. asti. Edelliset olivat mainoslinkkejä.

Niin ja lähetyksen mukana tuli tietenkin tampoonejakin. Kiitos Reddville!

Ja kiitos eläimellisille kuvausassareilleni.

Kokemuksia Absolut Torrista? Pystyykö joku käyttämään sitä kainaloihin? Mutta eikös olekin vaan älyhyvä käsiin ja jalkoihin? Vai hikoilettekos te ollenkaan?

 

16 Comment

 1. Hikoilen paljon ja tämä käytännössä muutti elämäni silloin joskus 10 vuotta sitten kun aloin tätä käyttää. Ei enää pelkkiä mustia paitoja, jee! Tuote kyllä kirveli niin pirusti alkuun ja ärsytti kainaloni aivan viimeisen päälle. Sinnikkäästi kuitenkin jatkoin ja nykyään tätä voi käyttää ilman suurempia ongelmia. Tehokas tämä todellakin on ja pitää sen mitä lupaa (hehe).

  1. Joo, mäkin ilahduin tästä joskus sillon teininä, mutta mulla kävi just päinvastoin, aluks kestin ja sit en mitenkään. 🙁 Vaikka oli miten kuiva iho (veden kanssahan tää kirvelee).

 2. En tiedä hikoilenko normaalia enempää, mutta en voi sietää sitä jos kainalot yhtään kostuvat missään tilanteessa. Jos vaan viitsii Absolut Torria kerran viikossa laittaa, niin toimii kuin tauti. Mutta kun se sattuu, auts.

  1. Joo, mä en kykene kainaloihin laittamaan olleskaan. 🙁

 3. LauraL says: Vastaa

  En tiä oonko vähän hassu kun ajatukset tosta kainaloiden kostumisesta on muuttunut. Ennen piti olla täysin kuivat kainalot, mutta nyt ajattelen että hikoilu on ihan luonnollista.
  Käytän kristallikivi dödöö, pitää hajun pois todella hyvin (yllätyin sen tehosta), mutta silti hiki liikkuu.

  Mutta tota kyseistä tuotetta voisin kokeilla kahvakuulailun merkeissä, kun liikkuessa kädet hikoo ja kahvakuulaillessa pelkään että se kuula lentää omaan tai jonkun toisen päähän.

  1. No luonnollistahan se onkin!

   Ja joo, ehdottomasti kannattaa kokeilla tätä käsiin! Kahvakuulatunneilla on apua. 🙂

 4. Salla says: Vastaa

  Mulla meni tosta kainalot ihan vereslihalle kun joskus nuorempana käytin, yäk 🙁 En kyllä voisi enää kainaloihini laittaa, vaikka varmaan tehokasta onkin.

  1. Mulla tuntui siltä kun joku viiltelis kainaloita, ei kiva. Mut helkkarin tehokasta tää on.

 5. Niina says: Vastaa

  Mä oon käyttänyt iät ja ajat (musta tuntuu, että oon kertonut tän joskus aiemminkin…) Triple Dryn kukkaistuoksulla varustettua dödöä. Siitä olen tykännyt ja se hyvin harvoin pettää. Tää Absolut Torr kuulostaa hirveen mielenkiintoiselta, vaikka en kyllä haluakaan kainaloitani vereslihalle. 😀

  1. Joo, Triple Dryta mäkin oon käyttänyt. 🙂

 6. Mä käytän Absolut Torria kerran viikossa kainaloille. Aika epämiellyttävä kokemushan se kirvely on, mutta kyllä se voittaa megahikoilun ihan 1000-0! 🙂

  1. Lucky you!

 7. Anonymous says: Vastaa

  Minä olen myös ollut tyytyväinen Triple Dryhin. Kolme vuotta sitä tyytyväisenä käyttäneenä en vaihda heti pois 🙂 Absolut Torrista olen kuullut parilta kaverilta samaa mitä kirjoitit, että tehokasta on mutta kainalot kärventyy. Ja edelliseen postaukseen viitaten: kissat vapaana lasittamattomalla parvekkeella, tosi idioottimaista. Olisin tehnyt ihan samoin kuin sinä. Kissaämmä kissojen turvallisuuden puolesta!

  1. Joo itse en sitä kipua enää kestänyt, vaikka tehokasta olikin.

   Toivottavasti valituksestani oli hyötyä!

 8. Aamu says: Vastaa

  En pystynyt käyttämään sitä kainaloihin kirvelyn takia, mutta jalkoihin sinnikkäästi käytin yli puoli pulloa. Kuivasi kyllä jalkojen ihon pahasti.

  1. Kyllä tosiaan ihoa kuivattaakin!

Vastaa