Farkkuongelma

Huoh. Koska laihduin 2 farkkukokoa, minulle jäi aivan liian monet ihanat farkkuni käyttämättömiksi. G-Staria, Firetrapia, Hilfigeriä, Liu Jota, pari Espritiä. Perkele. Farkut ovat aina olleet se tärkein vaatekappaleeni ja olen jopa hieman ylpeä farkkukokoelmastani. Yhdetkään ei paljon alle satasen ole maksaneet. Siksipä sydäntäni särkee tämä tilanne. Mutta en myöskään halua lihoa. Olen joo menossa kirpparille parin tulevana viikonloppuna, mutta en MISSÄÄN TAPAUKSESSA aio myydä rakkaita (todella hyvässä kunnossa ja osa vain muutaman kerran käytettyjä) farkkujani joillekin ärsyttäville teineille jotka maksavat niistä korkeintaan 50 centtiä tsipale tai haluavat sovittaa niitä ensin vessassa eivätkä koskaan tule takaisin. Housut menevät muutenkin niin huonosti kirppiksellä kaupaksi ja pyrin ottamaan nyt mukaan vain sellaista, jonka saan varmasti tai ainakin suht varmasti myytyä.

Suurin osa farkuista on tummansinisiä, hieman kulutuksiakin löytyy. Ja sitten ne ihanat, kerran käytetyt kimallepunaiset Firetrapit. Mukana myös yhdet Espritin tekonahkabyysat.

Mutta mitä ihmettä mä näille teen? ”Odotan” sitä, että ehkä lihon tässä kuitenkin vielä? Ihailen niitä kaapissani? Samperi!

Vai löytyisikö kenties lukijoitteni joukosta (Helsingistä tai Helsinkiin mahdollisesti matkustavaa) typykkää, jonka farkkukoko on 27-28 ja joka kaipaisi farkkukokoelmiinsa täydennystä? Mitään hulluja hintoja en näistä pyydä, mutta ihan eurolla en aio myydä. Mieluiten kuitenkin löytäisin farkuilleni hyvän, rakastavan kodin. Postittelemaan en näitä kuitenkaan rupea, eli homma toimisi niin, että luokseni sovittamaan ja jos löytyy mieleiset niin halvalla kuitenkin lähtee. No, jos tämän joku oikean koon omaava sattuu näkemään, yhteyttä saapi ottaa. 🙂

EPÄTOIVOISTA?? 😀

11 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  mene kavennuttamaan suutarille

  1. Anonymous says: Vastaa

   tai räätälille

  2. Anonymous says: Vastaa

   Tai pikipöksy Pietarille 😀

  3. No ei kuulosta kovin järkevältä. :/

 2. Anonymous says: Vastaa

  Kiinnostusta voisi olla kyllä,farkut vaan on aina niin hemmetin hankalia kun joka merkeillä melkein tuppaa mun kropalla olemaan eri kokoa.Löytyy kuitenkin tuota hanuria jonkun verran ja pyöräilijän pohkeet mutta vyötärö taas pieni.Pystyisitkö kertomaan jotain hieman tarkempaa faktaa jostain farkuista?

  1. Suurin osa on kapealahkeisia. Argh. Jos näet tämän vastaukseni vielä tänään, niin olisiko sulla mahdollisuutta piipahtaa huomenna Valtterin kirppiksellä, jossa olen myymässä? Voin hyvin ottaa farkkuja mukaan ja mahdollisesti otankin, koska enhän mä nyt ainakaan kaikkia voi säilyttääkään…

  2. Anonymous says: Vastaa

   Voi hitsi,en oo maisemissa viikonloppuna, liu jo ja nuo punaset ois kyllä etenki kiinnostanu meikäläistä jos vaan jalkani niihin saisin mahtumaan 😀

  3. No niitä saa tulla mun luo sovittamaan 🙂

  4. Punaiset muistaakseni kokoa 30, mut vastaa kyllä sitä 28…

 3. nea says: Vastaa

  Too fat muuten kyllä 😀 sullon tyylikkäitä vaatteita 🙂

  1. Eikä oo!!

Vastaa