Hyvä homma!

HAH! Eilen vinguin, kun kaikkeni tein saadakseni pari juttua Versace for H&M -mallistosta, mutta jäin näppejäin nuolemaan. Ihana Mari kuitenkin vinkkasi, että seuraavana aamuna näitä vois olla taas myynnissä. No arvatkaa muistinko asiaa enää tänä aamuna. En. Mutta koska Mari päivitti sopivasti bloginsa tänään ja riemuitsi saaneensa korvikset mallistosta, hädissäni kiiruhdin Henkkamaukan sivuille ja KYLLÄ, siellä oli taas näitä myynnissä! Melkeen kaikkea, melkeen kaiken kokoisina! Eli sinne hopihopi nyt jos jäit ilman ja vielä kiinnostaa!

Yllä olevat siis alunperin halusin ja nyt ne sain tilattua! Tuo toppi näyttää selästä tosi kivalta, ja matsku on 70 prossasta silkkiä. Kengät sen sijaan perhosineen kaikkineen ovat aikas kivat. Ja 100 % nahka…niin, noh, en valita. Ne Marin nappaamat korvikset oisin voinut myös kotiuttaa, mutta niitä ei enää ollut. Mutta näihin tyydyn.

(Niin, tämä ei vielä ole se arvonta, jos joku luuli! :D)

8 Comment

 1. Mari says: Vastaa

  Sun pitää muistaa vielä joku aamu katella, jos niitä korviksia tulis 🙂

  Mut ihana ku kommentoit, koska mä en ois muuten ite huomannu noita uusia lisäyksiä ollenkaan!! Sain ne biksut ja tilasin ton saman topin! Jeeeeeee!! I’m so happy!!

  1. Heh, mun piti ihan just näillä näppäimillä pistää sulle viestii, kun luin tarkemmin tekstis, että ehkä säkin himoitsit tota toppia. 🙂 Mut hienoo! 🙂 En usko et korvikset ehtis enää tähän tilaukseen, enkä kai viitti maksaa niistä sit enää toimituskuluja… 🙁

   Minkä ihmeen takia näitä tulee tälleen viel myyntiin, jos kaikki muka oli eilen loppuunmyyty? :/

  2. Mari says: Vastaa

   Ei ne lisää kai postikuluja jokaseen tilaukseen, jos niissä on sama toimitusaika?

   Sitäpä en tiiä mistä ne aina keksii niitä lisätä tolleen. Onks joku tietty määrä yhelle päivälle ja sit vähä vielä lisää seuraavalle?

  3. Nina says: Vastaa

   Huijausta, sanon minä! No ei vaan, kiva että onnistuit, VIIMEIN! 🙂

  4. Kyl mua Nina silti vielä kaihertaa se Dragon Tattoo! 😀 Tää ei ollu läheskään niin jees.

  5. Ja Mari jos ehtii samaan pakettiin niin eivät lisää, mut toi mun tilaus ilmotti jo, että muutoksia ei voi enää tehdä, tuotteita ei voi lisätä.

 2. Mirka says: Vastaa

  Toi toppi näyttää kyl kivalta! 🙂 Ehkä vähän vierastan tuota väriä, mutta mitä vielä, pitäähän sitä pinkkiä elämässä olla! 😀 Ja selästä tuo on tosiaan ehana!

  1. Joo, mä vierastan kans. 😀 En taida pinkkiä ihan hirveesti omistaa…mutta tuo selkä tosiaan on hieno, kuvassa näkyy hieman huonosti. Ei ollut mitenkään hirveän kallis, joten testataan nyt ainakin. 🙂 Voihan sen aina palauttaa…

Vastaa