Viimeiset kengät

Työkaverillani on täydelliset, nahkaiset bootsit. Olen kuolannut niitä melkein päivittäin, sillä se pirulainen käyttää niitä ihan jatkuvasti. Aluksi en edes harkinnut sellaisten etsimistä itselleni, koska työkaveri oli ostanut omansa New Yorkista, eikä huvittanut lähteä maksamaan jo valmiiksi kalliista kengistä vielä tulleja päälle. Mutta kun niitä sitten lopulta tuli myyntiin Nellylle, se oli rahojen menoa se. Tunnustin heti töissä, että aion nyt ostaa samanlaiset. Aloin jo suunnitella jotain listaa, johon merkitään päivät, jolloin toinen saa käyttää näitä kenkiä ja toinen ei.

Halvoista bootseista ei siis todellakaan ole kyse, enkä voinutkaan ostaa näitä ihan heti. Ovat aitoa, mahtavalta tuoksuvaa nahkaa ja vaikka merkki (The Frye Company) onkin laatumerkki, pohjat ovat näissä todella huonot. Työkaverini joutui vaihdattamaan omansa suutarilla, ja luulen, että omillakin on sama edessä. Pohjat ovat ihan todella liukkaat ja menevät aivan varmasti helposti rikki. Mutta ah, nuo takavetoketjut ovat kyllä täydelliset. Olen hulluna kenkien takavetoketjuihin.

Noh, en kyllä suoraan sanottuna tiedä, kuinka monta (kymmentä) kertaa olen luvannut, että NÄIDEN kenkien jälkeen enää osta koskaan uusia! Tai no, ainakaan seuraavaan vuoteen. Eikä tämä oikeasti ole koskaan pitänyt. Joten tuskin nytkään. Mutta aion kuitenkin nyt hetken olla kenkien ostolakossa. Tai ainakin yrittää.

Miehen mielestä nämä ovat ”IHAN NORMAALIT KENGÄT!”, eikä se tajua, miksi hehkutan näitä joka päivä ja teen vielä postauksenkin näistä, ja no eihän tähän taas voi muuta tuhahtaa kuin että MIEHET.

Sanokaa nyt, NAISET siellä, eikös vaan ookin ihan maailman siisteimmät buutsit?

17 Comment

 1. Noh, tuota… Onhan ne ihan kivat, mutta en minä niissä mitään erityistä näe. 😀 Tärkeintä kuitenkin että itse tykkäät! 😉

  1. Hahaha, pelkäsinkin, että ensimmäinen kommentti on tuollainen! 😀

   Mutta joo, tykkään. Hemmetin hankala on ollut löytää oikeasti ihania bootseja ja nämä ovat. <3 Siis hyvät kävelläkin, pohjista huolimatta.

 2. piksu says: Vastaa

  Ihanan yksinkertaiset, tykkään!

  1. Noni, YESS.

 3. Panda says: Vastaa

  Booootsit on kivoja noin yleisesti, mutta itseäni häiritsee niiden ööö suuaukon (?) kumpparimaisuus eli kun ne jäävät niin isoiksi ja tulee kumisaapasfiilis :/. Omissa kaikissa puuuutseissa ja saappaissa tulee lähes poikkeuksetta toi olo kun on vielä kapea pohje ja kaikki saappaat tuntuu olevan jotenkin ihan jäätävän kokoisia varresta :/.

  Fiksu sanoisi: mene ostamaan italialaisia saappaita niillä on kapeet jalat. Jaaa niikö mitä? Minulle kenkäkaupat ovat tasan kenkäkauppoja, poikkeavat toisistaan valikoimalla. Mistä mää ny jotkut kuumat italiaanot repäisen :D? Ei, en ole niin kiinnostunut aiheesta että ottaisin selvää ja hankkisin suunnittelijoiden nimet, kansalaisuuden ja jälleenmyyntipaikat esille :’D Jatkan täydellisten saappaiden etsintää n___n

  1. SAMMA HÄR!!! Tooosi vaikee löytää bootseja, joissa se suuaukko ei olis niin hemmetin levee. Näissä ei ole, vaan just sopiva. Kaikki muut on tehty suuripohkeisille naikkosille.

  2. Tai no, on näissäkin vähän, mutta ei häiritsevästi.

  3. Nina says: Vastaa

   Mullakin on kapeet pohkeet mutta mä silti RAKASTAN sellasia lörppövartisia! 😀

   Hienot on nuo uudet, ihan sun näköiset 🙂

  4. Niin on!!

 4. Aino says: Vastaa

  On mageet bootsit! Poikaystävä on laittanut mulle säännön, etten saa ostaa uusia kenkiä jollen heitä joitain vanhoja kenkiä menemään – kenkäparien määrä säilyy siis vakiona. Tämä siis lähinnä tilanpuutteen vuoksi, ja vaikka mua aluksi vituttikin tommonen sääntö (mitäs se määräilee MUN kenkien määrästä?!) niin pakko myöntää, et se on ihan hyvä ja toimiva. 😀

  1. En kyllä hyväksyis tuollaista! 😀 Omilla rahoillani teen mitä lystään. 😛 Mutta enköhän onnistu kieltämään nyt itse itseltänikin…

 5. ON. JUST tommoset mäkin ostaisin heti. Täysin mun tyyliä. Ihan äsken ostin Via Vait. Ne on nahkaa sisältä ja päältä ja sisäpohjastakin vissiin. Mokovat vielä täydellä hintaa ja mä oon ymmärtänny ettei niitä enää tehdä.. Mutta kantalappu vaan piti niihinkin vaihtaa. Jos löytyy hyvät niin ostan melko lailla hinnasta viis 🙂 Osta pois!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  1. MIKSI kaikissa kengissä on nykyään niin ÄLYTTÖMÄN huonot pohjat??

 6. Mohn says: Vastaa

  Onhan ne ihan jees.

  Minä olen buutsinainen, ollut vissiin parikymmentä vuotta. 😉 Tosin minulla on viimeiset reilu kymmenen vuotta ollut yhdet, ainoat ja samat buutsit käytössä, jotka pikku hiljaa alkavat vedellä viimeisiään. On niitä toki suutarilla käytetty kerran tai kaksi tässä välissä, ”taas” tarttis mutta pelkään, että tuomio tulee. 🙁 Minulle ainoat oikeat buutsit ovat Boot Factoryn buutsit.

  Niin no, on mulla ollut tässä nykyisten aikana sellaiset nilkkuribuutsitkin, mutta ne oli kyllä ihan vaan K-Kengästä tai jostain. Nahkaa kylläkin ja varsin asialliset, mutta eivät todellakaan yhtä mukavat jalkaan ja kestävät kuin nuo mun rakkaat Boot Factoryn buutsit. Mun buutsini on suunnilleen tällaiset: http://bootfactory.fi/tylpat-bootsit/cobra-3-musta

  1. Oho, no noihan tosiaan on ihan OIKEAT bootsit! 😀 Broidi käytti tommosia joskus nuoruudessaan!

 7. Ruu says: Vastaa

  Ne on ihan kivat, mutta jos oisin itse tiennyt että ne pitää viedä suutarin kautta melkein heti, niin ostamatta olisi jäänyt, en nää itse pointtia siinä että ostaa kalliin tuotteen mikä ei ole heti hemmetin hyvä myös.

  1. Joo, satanen se olis lisää. Mutta tähän asti (ja oon käyttänyt näitä ahkerasti!) pohjat ainakin kestävät, saa nähdä…

Vastaa